Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benimki de dün geldi baya farklı geldi tadı ceviz tadı geliyor.2 kg 1 haftada bitermi acaba![]()
biter her türlü çünkü bozulacak 3-4 gün sonra eğer buzluğa koymazsan![]()
buzdolabında bozulurmuki poşette 1 hafta da tüketmelisiniz yazıyordu konularında
buzdolabında bozulurmuki poşette 1 hafta da tüketmelisiniz yazıyordu konularında
benim aldıgım arkadaş,dolabın normal bölmesinde bozulur ama buzlukda sorun olmaz demişti.2-3 ay duruyor buzlukda,sorun olmuyor.
torbasından çıkarmadığınız sürece buz dolabında saklayabilirsiniz, kesinlikle torbasından çıkarıp tabağa falan koymayın.
Sen mi satıyon maihes ?
komisyon iste benceyok ben satmıyorum, bende denemelik almıştım fakat tadı çok hoşuma gitti bu yüzden herkese önereyim dedim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.