Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Paypal varmı ödeme arkadaşa ?
Müdür paypal alıyomu arkadaş ödeme ?
şuan tam hatırlamıyorum ama n11 üzerinden alıyorum ben ve yanlış hatırlamıyorsam n11de paypal geçerli hocam.
n11 hesapları yok hocam, ama ileticem bunu da
yok ben kendi aldıgım yerden bahdiyorum hocam,bu konudaki degil.ben n11 üzerinden alıyorum yani.ama iletin tabiki,n11 güzel bi alternatif oluyor.
Hocam başka firmadan mı alıyosun hangisi link varmı ?
sonuçda bu konuyu arkadaş kendisi satış yapmak için açmamış,sadece begendigi bi ürünü bizlerle paylaşmış.bu yüzden benimde başka bi satıcının ürününü eklememenin sakıncası yoktur diye düşünüyorum
3kg Çiğ Köfte (acili Çiğköfte)+sos+20lavaş 22484282 - n11.com
not : bu arada dogru hatırlamışım n11de paypal ödemesi varmış![]()
aldım burdan bugün geldi, sosu çok iyi ama çiğköftenin bulgurları biraz diri yaama yine de yenilmeyecek gibi değil. sosu çok beğendim ama =)
Gözünüzü seviyim şu konuyu indexten düşürün yine gidip çiğköfte aldım :S
anasayfaya sabitleyelim bence![]()
Hocam vallahi gittim giyindim nevaleden 15 liralık paket yaptırdım şimdi yedimSabahtan beri aklımda cidden indexten düşürmek lazım
![]()
benim hazırda kalmadı,çarşıda var ama uzak ve daha kötüsü pahalıya geliyor çarşıdan alırsambi ara 6kglik alıcam fırsat bulabilirsem bende.alıp atıyorum buzlukda duruyor güzel güzel.ne zaman canın çekerse çıkar ye.
Hocam her gün diyorumki bu gün sipariş veriyim sonra uçuyor gidiyor aklımdan bir anda görüyorum saat olmuş 3-4 gidip alıyorumFuzuli zarar bu konu
![]()
Yapmayin boyle seyler canim cekti simdiherneyse bende bi bim`e kadar gideyim
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bu çigköfte dükkanları iyi para kazanıyor arkadaş.bak bu benim aldıgım mesela 3kgluk 28tl,kargo filan herşey dahil.dükkanlar 3kg lik bu paketten 35-40 tane dürüm çıkarıyorlarmış.35 dürüm çıkarsa,5tlden satsa 175 tl eder.gelişi 28 tl...güzel bi yerde dükkan açarsan iyi para var bu işte![]()
bu çigköfte dükkanları iyi para kazanıyor arkadaş.bak bu benim aldıgım mesela 3kgluk 28tl,kargo filan herşey dahil.dükkanlar 3kg lik bu paketten 35-40 tane dürüm çıkarıyorlarmış.35 dürüm çıkarsa,5tlden satsa 175 tl eder.gelişi 28 tl...güzel bi yerde dükkan açarsan iyi para var bu işte
---------- Spam Engelliyici 16:17 ---------- Önceki Mesaj 16:16 ----------
bimdende aldım daha önce,bence hiç tadı yok onun![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.