acılı olan çok acılı acısız olanından al![]()
Acısızda hiç yenmiyor evdekilerde çok acılı yemiyor acılı siparişi verdîm bakalım artık yemezlerse ben yerim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nenden şu konuyu güncellıyorsunuz canım çekti gidiyorum çiğköftecıye yarım kılo alıp hunharca yicem
Acısızda hiç yenmiyor evdekilerde çok acılı yemiyor acılı siparişi verdîm bakalım artık yemezlerse ben yerim
Acısız dediklerinde hiçmi acı yok acaba ?Bende sipariş vericemde acılı acısız arasında kaldım acılı istiyorum fakat çokta acı olmasın
![]()
Affetmmem hocam 10'ar 10'ar gömerim bir kere geldik dünyaya yiyeceğiz tabiKimse yemesse boş durmam diyorsun gömerim mideye diyorsun hocam.
valla bana acılı çok acı gelmişti çifköfte zaten çok 1 hafta yedim. wc de 1 hafta dram,gerilim,korku IMDB: 3.5 film yaşandı![]()
Bu acılı olan çok mu acılı ? Bende şimdi sana pazardan sipariş verdim size kaç günde geldi ? Şunları bir cevaplarsanız sevinirim![]()
acılı olanı mı alsam yoksa diğeri var yanında acı veriyorlar arkadaşlar acı seviyor biraz ama zehir olsun istemiyorum
neyse normal olandan sipariş verdim.
gelecek bölgeye göre değişir ama benim elime 1 gün sonrasında ulaşıyor sürat kargo ile gönderiyor sürat kargo işi savsaklayabiliyor adamlar kargomu bekletmişlerdi şubede dağıtıma bile çıkarmadılar yani o derece.*
Acısız olanda pek tat yok acılıyı tavsiye ederim hep acılı yiyoruz.
---------- Spam Engelliyici *15:53 ---------- Önceki Mesaj *15:52 ----------
ikisini de dene ama acılı olanda bir dahaki sefer sipariş et bence.
hepsini acılı sipariş vermek zorunda mısınız ki arkadaşlar,hem acılı hem acısız alamıyormusunuz?vardır herhalde bu seçenek yani.mesela ben geçen hafta 3kg lik çigköfte aldım,2 acılı 1 acısız olarak sipariş ettim.ben acılı seviyorum,evde benden başka bitek babam var ve o da çok acı diye yiyemiyordu onu.bende bu yüzden bana acılı söylerken onada 1kglik acısız getirttim.acısızın tadına baktım,begenmedim.çig köfte dedigin acılı olur arkadaş,acısız çigköfte mi olur dedim![]()
Bu acılı olan çok mu acılı ? Bende şimdi sana pazardan sipariş verdim size kaç günde geldi ? Şunları bir cevaplarsanız sevinirim![]()
hepsini acılı sipariş vermek zorunda mısınız ki arkadaşlar,hem acılı hem acısız alamıyormusunuz?vardır herhalde bu seçenek yani.mesela ben geçen hafta 3kg lik çigköfte aldım,2 acılı 1 acısız olarak sipariş ettim.ben acılı seviyorum,evde benden başka bitek babam var ve o da çok acı diye yiyemiyordu onu.bende bu yüzden bana acılı söylerken onada 1kglik acısız getirttim.acısızın tadına baktım,begenmedim.çig köfte dedigin acılı olur arkadaş,acısız çigköfte mi olur dedim![]()
bu ne kadar dayanıyor geldikten sonra dolapta 3 4 gün durur mu?
benim aldıgım yerin söyledigine göre dolabın normal bölümünde tutarak 6-7 gün içinde yenmesi gerekiyor.buzluga koyarsanız yemediginizi,2 ay sonrada yiyebilirsiniz ki ben buzlukda tutuyorum ve tadında en ufak bi degişiklik olmuyor 2 ay sonra yedigimde.
alayım bari iki kilo acıkıyoz gecelerisağolasın abi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.