Hacıalioğlu Çiğ Köftesi

• Kullanıcı maihes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
Adıyamanlıyım şuanda evde etli çiğköfte yapıyoruz :) bizimkinden iyi olamaz yaw :)

hazır olunca resim atarım

Son düzenleme:
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam şimdi ben bu konuyu çok görmeye başladım bunu deneyen arkadaşlar şunu söyleyebilir mi gönül rahatlığıyla tadı meşhur adıyaman çiğköftecisinden iyi mi değil mi ?

adanada yaşarken almıştım oradan ama bahsettigin yerin çigköftesinin tadını hiç hatırlamıyorum çünkü o arada çok farklı yerlerden denemiştim,kimbilir hangisiydi o :D bu yüzden bi karşılaştırma yapamıyorum yani ben.

dngMjD.jpg

Adıyaman ev yapımı etli çiğköftemiz :) arkadaşlarla yapmaya çalıştık

2 kg siparis ettim paypaldan ödedim saat 17 de bakalım ne zaman gelecek.

Bende sipariş vermiştim öğlen kargoya çıkmış bile sürat ile ulaşır herhalde yarına =) zorla iştah kabartıyorsunuz :D

24,ü sipariş verdim 26.da saat 4te elime ulaştı serince çiğköfteye tadı çok benziyor ve lezzetli fakat atom alırsanız midenizi fena yakıyor. ek olarak sigara paketi büyüklüğünde kibrit kalınlığında birde tatlı gönderiyorlar 25 tanede yufka :)

fiyat düşmüş 15,90 olmuş 1kg :D

edit : düşmemiş zam bile gelmiş :D 2kg mış başlık 19dan 21e çıkmış fiyat :D

geçen hafta almıştım yorum yapmayı unuttum fiyat ucuz lezzet olarakta çok iyi tavsiye ederim

şu konuyu ne zaman görsem ulan alim diyorum ama sonra diyorumki yok hacı kim yicek onca çiğköfteyi.Arasıra canım çekince evin yanındaki çiğöfteciden 1,2 dürüm yolluyorum mideye.Ama şu konuyu her görüdğüm azım sulanıyor:D:D

bu arada şişman kişiler için çiğköfteyi öneririm.Çünkü yerken bile terletiyo insanı bol acılı yemeye çalışın:D:D:D

siparis edicem bende deneyimli alan kisiler yardimci olabilir mi r10 konusuna bakmadim kargo ile odeme ne kadara geliyor bursaya kac gune gelir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri