Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hepsini istiyorum hepsiniii![]()
aaaa ilk pin den sonra onay yokmu yani ? bizimi kandırdınız![]()
adsense yöntemini seçmemizi isteyenler ve o şıkkı seçenler genelde topluluk taktiğini bilen kişiler adsense bir şekilde onaylanıyor zaten 3. pini istedikten 21 gün sonra forum yeri açılıyor bur da nasıl bir yöntem oluyor anlamadım ben topluluk şıkkını seçtim.
adsense yöntemini seçmemizi isteyenler ve o şıkkı seçenler genelde topluluk taktiğini bilen kişiler adsense bir şekilde onaylanıyor zaten 3. pini istedikten 21 gün sonra forum yeri açılıyor bur da nasıl bir yöntem oluyor anlamadım ben topluluk şıkkını seçtim.
pin onayını tam anlamadım ama oyum pine![]()
topluluk bende çok yiyen birisiydim ama benim içeriklerdenmidir nedir bilmiyorum malum kelimeler var yasaklı olan,onları kullanmayınca yemez oldum.onlarıda kullanmayayım yani nolucak dedim,sorun kalmadı bende.
gelelim adsense pin olayına...usa adslerdede işe yarıyor mu belirtilememiş ama bende 10 dan fazla pin istedigim,fakat ne yaptıysam onaylayamadıgım adsense var.yani her adsense öyle kolay kolay onaylanmayabiliyor hocambu yüzden bende oyumu pine verdim.
Spami bıraktım ama herkes yararlansın diye pinsiz adsense olayına oy verdim![]()
Topluluk Engeli Geçme yasak kelimeleri kullanmama haricinde bir yöntem mi aciklayacaksınız ?
Pin taktiği bence Candır.
Hocam pm'le gönderirseniz daha iyi olur yöntemi.
Başlık açınca daha erken kapanıyor açıklar.
Evet kelime sınırlaması yok en azından yaşamadık hocam![]()
şimdi istediğimiz şeyi girsek topluluk gelmiyor demio zaman ikisini birden (adsense pin ve topluluk) paylaşırsan aldığın dualarla kesin cennetlik olursun
![]()
walla pinlerim ilk pinde tık elimde. en geç 2. pinde elimde. 2. de geldiği nadirdir. genelde tek atış.topluluktan yana sıkıntılarım vardı. oyum topluluktan yana.yararlı paylaşım olacak. Teşekkürler.
Şimdi açıklandımı ben bişey anlamadım
Evet kelime sınırlaması yok en azından yaşamadık hocam![]()
hocam bunlar ucretsız mı olucak![]()
Evet hocam ara ara paylaşacağız basit yada bilinmeyen şeyler. Tamamen ücretsiz. Hiçbir şekilde bi ücret talebi olmayacak![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.