Hakkari'de polis memuru pkklılara fena patladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size yemin ederim,''O gün'' geldiginde,Köseye sıkıstıklarinda bunlar herkesten.hepimizden önce evlerine bayrak asarlar.''Yuv biz mimliketi cuh seviyrik'' diyerek ortalikta dolanirlar.Ben o bölgede Askerdim bunlari cok iyi tanirim.Simdi meydan bos onun icin aziyorlar,simariyorlar.Devlet yada Millet bunlarin karsisina dikilsin o zaman bunlarin delikanliliklarindan hic bir iz kalmaz.Ben bunlar kadar iki yüzlü,hain,asalak bir toplum daha tanimiyorum.Insan olan yedigi tabaga pislermi.?.Benim evde besledigim köpek bile nankörlük yapmiyor.Ama hesap günü bir gün gelecek.......

bölge derken? yoksa sende batı kütüklüleri Türk doğudakileri Kürt görenlerdenmisin acı bişey söyleyeyim sana atalarımız avrupadan gelmedi anadoluya!

Yer : Van
Zaman : Ramazan Bayramının 3. günü
Bayrama memlekete gidememenin burukluğunu bi nebze olsun hafifletmek için arkadaşın beyaz torosuyla Van merkeze gittik gezmeye. Benzinimiz azaldığı için akşam olmadan benzin alalım dedik ama herzamanki kaçak benzin aldığımız bakkal dükkanı açmamış. Biz de mahalle aralarında dolaşmaya başladık benzin satan bir ev buluruz diye. Tam bi caddeden geçiyorduk ki sokağın birinde 3 arabanın ard arda durduğunu ve en öndekine adamın birinin huniyle benzin döktüğünü gördüm. Arkadaşa "hemen dur, benzin buldum" dedim o da frene abandı. Sonra hemen sokağa girdik. Bizim fren sesini duyup sokağa girdiğimizi gören 3 arabanın sahibi arabalara atlayıp hemen kayboldular. Benzin dolduran eleman benzini koyduğu arabanın peşinden bağırıp koşmaya başladı "paramı vermedin" diye. Curcunaydı ortalık. Sonra ben indim arabadan "benzin var mı" dedim. Adam "Abi nasıl geliyonuz öyle herkezi korkuttun kaçırdın" dedi. Benim hiç aklıma gelmemişti arabanın modeline o kadar tepki verecekleri.

NOT: şimdi kaçak benzini sen niye kullanıyorsun diye soracak arkadaşlar vardır onlara şimdiden söyleyeyim, normal benzin istasyonlarında bile kaçak satılıyor normal benzin fiyatına. Aynı benzine neden daha fazla ödeyeyim.

“Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin.

Hastayım dersin, doktoru şehit edersin.

Yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin.

Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin.

Fakirim dersin, ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın.

Fakirim dersin aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun.

Anadilde eğitim dersin, açılan kurslara katılmazsın.

Ben elektrik parası öderken, sen kaçak kullanırsın; senin kaçağın parasını da bana ödetirsin.

Suçsuz sivil insanları bombalarsın, yakarsın; ‘Sıkıntın varsa gel savaşalım!’ deriz, ‘Âa pis faşist’ dersin.

Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın.

Devletten çocuk başına para istersin, sonra o çocukları devlete düşman edersin.

ALLAH, DÜŞMANIN BİLE MERTİNİ NASİP ETSİN.”

Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu

not: bu liste uzatılabilir elbete.

vergi toplarsın
kimlik kontrolu yaparsın
.
..
...

Üstad son noktayı koymuş.
Allah rahmet eylesin.

bu geçen yıl ekimden kalma helal olsun polise

Bunların ağa babalarının suratına tomayla su fışkırttıran Polisimizede helal olsun. Yeri gelmişken onuda hatırlatmak istedim. İt sürüsü gibi suratlarına fışkırtılan sudan kaçmışlardı haye haye vaye vaye diye diye..Türkçe konuşmaktan aciz mahlukatlar..

evet polisimiz çok iyi yapmış fakat değinmek istediğim bi nokta var.1-2 yıllık eski video bu. bu videoları alıp yeniymiş gibi yükleyip rant sağlayan şerefszlerin, sayfalarda ki durumların altına pkk lılar sayfamızı sıkayet ediyor 3 beğeni bir sikayeti sildiriyor gibi yazılar yazıp beğeni toplayan ve bu gibi durumlardan rant sağlamaya çalışan serefszlerin ALLAH top yekün belasını versin..

Son düzenleme:
kişilere laf at hocam atacaksan bölgeye atıyorsunda doğuda terekemelerinde olduğunu unutuyorsun ondan sonra doğunun tamamı kürt diye düşünenler çoğalıyor

Öyle delikanli,öyle vatansever kürtler tanidimki,Ben Türkken onlar kadar milliyetci olamayabilirim.Sayilari öyle cok olmasada var.Onlar ve bu vatani bu bayragi seven her kim olursa olsun basimizin üstünde yeri var.

kişilere laf at hocam atacaksan bölgeye atıyorsunda doğuda terekemelerinde olduğunu unutuyorsun ondan sonra doğunun tamamı kürt diye düşünenler çoğalıyor

tamamı kürt degil mi zaten devletin zorla görevlendirdiği memuru askeri de olmasa doğunun %90 kürt degil mi?

üstteki arkadaşın dediği gibi kürt var kürt var. burda bahsedilen kürt dağa çıkan ve onu destekleyen. vatanına milletine zararı olmayana kimse laf etmiyor zaten.Ben şurda üniversiteye gidicem al ihtiyacın olur diye 1 akrabam bile 5 lira para vermedi. Kürt bi komşumuz verdi bir miktar para ki eğitim hayatım boyuncada destek oldu defalarca. böyle insanlar var bunları kenarda tutmak lazım. ama bi ırkın büyük çoğunluğu sıkıntılı olunca bu güzel insanlarında adı kirleniyor.

Son düzenleme:
bunlar cidden çok kafamızı bozuyorlar artık.. Forumca yorum yazacaz buradan görecekler günlerini, kaçacak yer ararlar o zman ;)

şakası bir yana biraz da biz istedik sanki, "Gerekirse silahlanırız" diyen adam istanbuldan MV çıkarken, "O silahın namlusunu ağzına sokarım" diyen adam seçilemedi

Son düzenleme:
tamamı kürt degil mi zaten devletin zorla görevlendirdiği memuru askeri de olmasa doğunun %90 kürt degil mi?

üstteki arkadaşın dediği gibi kürt var kürt var. burda bahsedilen kürt dağa çıkan ve onu destekleyen. vatanına milletine zararı olmayana kimse laf etmiyor zaten.Ben şurda üniversiteye gidicem al ihtiyacın olur diye 1 akrabam bile 5 lira para vermedi. Kürt bi komşumuz verdi bir miktar para ki eğitim hayatım boyuncada destek oldu defalarca. böyle insanlar var bunları kenarda tutmak lazım. ama bi ırkın büyük çoğunluğu sıkıntılı olunca bu güzel insanlarında adı kirleniyor.

ne alaka hocam ya yapma allah aşkına hikayeyi bilmiyorsun galiba orta asyadan sonra kimimiz kuzeye kafkasyaya göçtü kimimiz arap diyarına kimimiz doğuda kaldı kimimiz batıya devam etti doğuda belki şuan %80 %90 kürt olabilir de cumhuriyetin ilk yıllardan rusların zulmünden kaçan kafkas türklerini ne yapacaksın onların çoğu önce doğuya yerleşti oradanda iş imkanları vs derken batıya göçtü doğuda kalanlarıda oldu sen genelleme yapar hepsi kürt dersen o adamında kendini sorgulamasına neden olursun ne insanlar gördüm sarışın olmayan türk değildir diyor yav arkadaş oğuz kağan kaşı saçı kara perileri kıskandıracak kadar diye tasvir edilmiyor mu destanda nereden çıkarıyorsun türklerin sarı olduğunu çok komik insanlar var

Beyaz-Toros.jpg

Danger ...

mesajım hafif konudışı ama şunu belirtmek isterim kimin kimle çatıştığı kaç kişinin öldüğü kimin kazandığı çokta önemli degil bazı kesimler için. Önemli olan o kesimin kazanması. Bu olaylardan kim hangi ülkeler hangi şahıslar hangi parti çıkar sağlar düşünün ama faşişt kafayla düşünürseniz bi işe yaramaz. objektif olup düşünün cevabı bulursunuz eminimki.

mesajım hafif konudışı ama şunu belirtmek isterim kimin kimle çatıştığı kaç kişinin öldüğü kimin kazandığı çokta önemli degil bazı kesimler için. Önemli olan o kesimin kazanması. Bu olaylardan kim hangi ülkeler hangi şahıslar hangi parti çıkar sağlar düşünün ama faşişt kafayla düşünürseniz bi işe yaramaz. objektif olup düşünün cevabı bulursunuz eminimki.

Hocam kişisel algılama tartışmak için yazmıyorum bunları. Elbette bu işlerden çıkar sağlayanlar var tek tarafta değil üstelik yalnız şöyle bi durumda var istediğin kadar sabırlı ol istediğin kadar dişini sık bi zamandan sonra insanın kanına dokunuyo yapılanlar. Demek istediğim ben batıda rahat durup oyun oynanıyo diyosam doğudaki de beni kullanıyolar diyecek kafasını çalıştıracak olay çıkarmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri