Hakkınızı Helal Edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CyberTR

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar artık bu işe devam edemeyeceğim. Sürekli para kazanma kapanmaları kanal kapatılmaları bunlarla uğraşmaktan bıktım kendi hayatıma bakamaz oldum. İhtiyacım olduğu için bu işin içerisindeyim öğrenciyiz en nihayetinde ve aileden tek kuruş almıyorum, geçinebilmem için böyle bir iş gerekliydi. Ama olmadı arkadaşlar ne kadar çabaladıysam sürekli sıfıra indim sürekli dibe vurdum çıktım. Bünyem dayanmıyor artık bu akşam yeni bir dalga ile tüm hesaplarım kapatıldı ve artık benim için youtube son buluyor diyebilirim. Hepinizle tanışmış olmaktan çok memnunum. Kendimi aile ortamımda hissettiğim tek forumdur burası, buranın kıymetini bilin arkadaşlar çok değerli insanlarla birliktesiniz. Eğer şuana kadar kalbini kırdığım incittiğim biri varsa özür diliyorum, yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar..

Edit: Hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Yorumlarınızdan sonra bir kere daha bu işe baş koymayı deneyeceğim allah utandırmaz inşallah bu yolda bizleri.

Tanımam kişisel olarak seni,varsa hakkım helal olsun.
Umarım hayatında başarılı olursun.

Paylaşımları tespitleri güzel olan bir arkadaşımızsın pes etmemeni ısrar etmeni isterdim.Ama kararın kesinse hayatında başarılar..

Sendemi Brütüs :) Real de Başarılar...

Ama Bunu Senden Beklemiyordum Gerek Paylaşımların Gerek Konuşkanlıgımız Vardı Biraz Ama Çok Şaşırdım.

Üzüldüm hayatında başarılar dilerim. Beni de 6 aralıkta vurdu bu kötü durum mu ne diyeyim bilemedim. 1 hafta etkisinden çıkamadım ancak hayat devam ediyor diyip tekrar yoluma baktım ve o gün beni yenemezsin youtube demiştim forumda tekrar eski formuma kavuştum sayılır. Sabır en büyük ilaçtır ancak sana zarar veriyorsa yapacak birşey yok

Youtube'a ayırdığın vakti en aza indirgeyerek bir sistem oturtmaya çalışmanı tavsiye ederim. Tabi kararına saygı duymaktan başka bir şey gelmez elimizden. Kazanmanı istediğim için bu nacizane tavsiyem.

bence biraz sabırlı olursan para kazanamayacak biri değilsin,hayatının merkezine koymaya gerek yok yan tarafta yine ufak ufak yap birşeyler kazanç hemen olmuyor.

Sana hak veriyorum dostum çok sinir bozucu bir iş resmen adamın piskolojisi bozuluyor tam adam gibi bir kanal yapıyorsun özene bözene tasarım yapıyorsun bir bakıyosun kanallar pat gitmiş örnek olarak ben ayın tam 30 de para kazanma gitti hakmı bu şimdi :) gelde sıyırma bende artık 3 5 kanal buldum bağladım bota günde 10 20 video yolluyor kanallara olursa olur olmazsa olmaz :) web site işine yöneldim artık

hocam pes etme bir kaç kanal aç en sağlam içeriklerini bas gitsin. olursa olur...

Hakkım varsa helal olsun.
Realde başarılar.

son kez dene kardeim gerekirse kendi kanalımı vereyim sapa sağlam BIRAKMA! yok illada ben bırakıcam dersen real'de başarılar

Cyber kardeşim sana ve herkese diyorum ki bu iş için en azından emek verilmiş bir özgün kanala sahip olun. Bunun herşeyi ayrı olsun adsensesi ödemesi, falanı filani herşeyi. En azından 1 kanal senin garantin olur. Belki spamdan kazandığını kazanamazsın ama daha az uğraşla daha az video yüklemeyle, daha az stresle ve kapanmıcak korkusuyla bir öğrencinin bir çok ihtiyacını giderebilecek parayı kazanırsın..

7-8 aydır üzerine düştüğüm bir kaç özgün kanalım var. Çok şükür fenada kazandırmıyor. Bana yeter ek iş için. Sana bir tanesini örnek olsun diye pm atıcam kardeşim. Belki bu tarz bir başlangıç yapabilirsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri