Arkadaşlar artık bu işe devam edemeyeceğim. Sürekli para kazanma kapanmaları kanal kapatılmaları bunlarla uğraşmaktan bıktım kendi hayatıma bakamaz oldum. İhtiyacım olduğu için bu işin içerisindeyim öğrenciyiz en nihayetinde ve aileden tek kuruş almıyorum, geçinebilmem için böyle bir iş gerekliydi. Ama olmadı arkadaşlar ne kadar çabaladıysam sürekli sıfıra indim sürekli dibe vurdum çıktım. Bünyem dayanmıyor artık bu akşam yeni bir dalga ile tüm hesaplarım kapatıldı ve artık benim için youtube son buluyor diyebilirim. Hepinizle tanışmış olmaktan çok memnunum. Kendimi aile ortamımda hissettiğim tek forumdur burası, buranın kıymetini bilin arkadaşlar çok değerli insanlarla birliktesiniz. Eğer şuana kadar kalbini kırdığım incittiğim biri varsa özür diliyorum, yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar..
Edit: Hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Yorumlarınızdan sonra bir kere daha bu işe baş koymayı deneyeceğim allah utandırmaz inşallah bu yolda bizleri.
Edit: Hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Yorumlarınızdan sonra bir kere daha bu işe baş koymayı deneyeceğim allah utandırmaz inşallah bu yolda bizleri.