Haklarını Aldığımız Üreticileri ile ilgili bildiri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi sanatci muyaptan youtube icin 150.000TL alabilmis ki, kazara birkac sanatci bu foruma girse muyapta tek sanatci kalmaz hepsi gunyapa gecer. bir konuda hakli arkadas o da haklarini aldigimiz ureticiler demis ve kanalinda da hepsini toplamis, gercekten dedigini yapmis.

isterse herseyinde hakli olsun soylediklerinde de dogru olsun.
Yanlis arkadas buraya ruzgar oldugunu degil kasirga oldugunu idda etmek icin girmis ve ben etrafda bir tek cati parcasi gormuyorum kanit nerde ? Hafif ruzgar ile kasgirga oldugunu idda ediyor. Ankara diye yazmis foruma nerden esinlendiyse verdigi numara diyarbakir numarasi bunu bilmek cok zor degil tabi yaz googleye alan kodunu soylesin sana ama benim iddam google raporu degil adresine kadar cikardim... yani neden forumda ankara iletisim diyar bakir ? forumun bulundugu yer konumunda Diyarbakirmi yok ?

Öncelikle merhaba,

Konunun kapanması, silinmesi için ricada bulunmuşsunuz. Şikayet sistemimizi de kullanmışsınız. Bir olguyu şikayet ederken bildirimi 1 defa göndermeniz yeterli. 4 defa şikayet etmeye gerek yok hatta özel mesaj göndermeye hiç gerek yok. Konudaki yorumlarıda zamanım gereği gelişigüzel okudum. Tabi ki burada baz alacağım konu içeriği.

Sanırım siz bir uyarıda bulunuyorsunuz. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki sanatçılarının neredeyse tamamının telifini aldınız, alıyorsunuz (ciddi paralar ödeyerek (150.000 TL gibi)) Eğer bunu yapıyorsanız harika bir şey. Benim için harika değil, bu amatör sanatçılar için harika bir şey. Öyle ki bu işlerde çok ciddi popüler olan bir kaç uzaktan tanıdığımda var ve sizin verdiğiniz paranın 1 sıfırını silersek yeni yeni o paralara ulaşıyor 5-6 yılda. Yani bu para amatör ses sanatçıları için inanılmaz ciddi bir para. Düşünüyorumda herkese böyle bir destek sağlayarak telif almanız müthiş bir yatırımdan bahsediyor olmamız demektir.

E arkadaşım sen bu aldıklarını konuda isim belirtsen şunlarda aldığımız belgeler desen sence bizde inanmaz mıyız? İnanırız. Herhangi bir sıkıntı durumunda kendi avukatınızı belirtseniz -ki var mı yok mu avukat o da belli değil- avukatımız-avukatlarımız devreye girecek deseniz mantıklı olmaz mı?

Gelip bize buradan; bazılarının aldık, isteyen mesaj atarım. Telefon numaramı gönderdim, reelden görüşelim havalarına girmeyin. Çekindiğiniz bir şeyler var sanırım? Yoksada açık açık belirtin.

Düşünsenize yani kendinizi bizim yerimize koyun. Müyap değil de sizin gibi bir şirket var diyelim, bu şirket gelip bizden ricada bulunuyor. Ne kadar komik değil mi? Contend ID haklarını almışsınızdır zaten, doğrudan 3. eşleşen verirsiniz ha işlemleriniz devam ediyorsa, avukatlarınızı devreye alırsınız bu sürede. Her türlü kazanan siz olursunuz basit bir kaç işlem ile. Kimsede yükleyemez. 150.000 TL sadece 1 amatör ses sanatçısına para veriyorsanız zahmet olacak ama avukatada verin para.

Son olarak bu şekilde atacağınız telif sahte teliftir ve bir çok arkadaşımız hem sahte telifler ile harıl harıl mücaadele ettiğimiz gibi attığınız bu telifleride basitçe kanalımızdan kaldırıyoruz.

Hayır bir tane amatör sanatçıya vermiyoruz. :)
Amatörlerin hiçbirine buradan ulaşmadık. Burdaki derdimiz varsa hitleri iyi olan, hakları kendisine ait olan müzisyen, ulaşsınlar.
O değerde yayın yapan birileri varsa ulaşsınlar dedik. Amatörler ile farklı anlaşmalar yapıyoruz ve birçoğu ile görüştük. Görüşmeler devam ediyor. Minimum 150000 bir değerdir bu değeri kim hakediyorsa ona verilir.
Bölgede telif hakları olmayan, muyap ve benzer firmalar tarafından ilgilenilmeyen çok ciddi izlenmeleri olan sanatçılar var. Bunların bazıları yurtdışında, bazıları sürgünde. :) Bağırır çağırır herhangi biri ile iletişime geçebilirsek ki, çok iyi olur.
Bu parayı amatörlere vermeyiz, amatörden amatöre değişir.
Peki o halde verdiğiniz minimum 150.000 TL bir amatör ses sanatçısı belirtin, verdiğiniz paraya karşılık aldığınız hak belgenizi ekleyin konuya.

zenginin (zengin mi tabii o da belli değil) parası, züğürdün (kime göre neye göre züğürt; bizim gönlümüz zengin :) ) çenesini yorarmış...

Amatörlere bu parayı vermediğimizi çok farklı şekilde anlaştığımızı söyledim. Bu parayı ortaya atmamın nedeni daha iyilere ulaşabilmek. Bir türlü anlatamadım.

Kanıtlama konusuna gelince zaten bir süre sonra anlaşılır. Burda kanıtlama zorunluluğum olsa inanın kanıtlardım. Ama burda isim vermek istemiyorum. Kimsenin başını şimdiden ağırtmakta istemiyorum. Daha öncede söyledim, internette envai türlü adam var. Kimsenin adını sanını ortalık yerde paylaşmak istemiyorum.
Ve bundan sonra kimseye bana ulaşın, size isim vereyim, bu adamları kanalınızdan kaldırın da demiyorum. Zaten birileri kaldırmak zorunda kalırsa ve o üyeler bu forumdaysa duyulur bilinir. :)
Bu söylediklerine kendin inanıyor musun kardeşim sen?

Websiten nerede?
Avukatların nerede?
Kanıtların nerede?

Amazing olsun diye gelip konu mu açıyorsun napıyorsun? Buradan anlayacağımız durum ne olmasını istiyorsun sen?

Benim anladığım: Ben amatör ses sanatçılarının videolarını yüklüyorum ve para kazanıyorum. Sadece ben yükleyeyim kimse yüklemesin kazanmasın. Yükleyen olursada sahte telif atarım.

Konundan başka bir şey anlaşılmıyor!!!

Ne yapmamızı istiyorsun sen tek cümle ile anlatsana?

Bu söylediklerine kendin inanıyor musun kardeşim sen?

Websiten nerede?
Avukatların nerede?
Kanıtların nerede?

Amazing olsun diye gelip konu mu açıyorsun napıyorsun? Buradan anlayacağımız durum ne olmasını istiyorsun sen?

Benim anladığım: Ben amatör ses sanatçılarının videolarını yüklüyorum ve para kazanıyorum. Sadece ben yükleyeyim kimse yüklemesin kazanmasın. Yükleyen olursada sahte telif atarım.

Konundan başka bir şey anlaşılmıyor!!!

Ne yapmamızı istiyorsun sen tek cümle ile anlatsana?

Anlatamadım. Sahte tlifle işim olmaz. Olsa kendimi açık etmezdim. Bu işi yapanlar sitede var, hangisi açık açık konuşuyor. Sahteciler genelde işini gizliden yaparlar, hiçkimsenin ruhu duymaz. Nasıl böyle bir yargıya vardınız anlamış değilim.
Ne şiş yansın ne kebap, birilerine para ödedikse silinsin istedik. Ve bu amatörler sadece kendi bölgemdeki amatörler. Amatör konusunda dışarı açılmaya niyetim yok.
Çalışmaları değerli olan insanlar varsa onlarada para vermeye hazırım. Siz yanlış anladınız galiba. Çok yanlış anladınız. Sahtecilik bu şekilde olmaz.
Bu konuda kendi bölgemde varsa birileri forumda gelirler yüzyüze görüşürüz, inanırlar inanmazlar herşey yüzyüze görüşme sonrası anlaşılır. Sahtecilik bizim ruhumuzda olmadı olamaz. Zaten en bozulduğum olay sahtecilikle itham edilmem oldu. O yüzden konunun silinmesini istedim. Bu düpedüz iyi niyetli birine saldırmaktır. İnsanlarla yüzyüze görüşmek istedim. Hiçbir forum sitesinde kişisel bilgiler vermedim. Nick kullanmakta forum hayatını gerçek hayattan ayırmıyor mu? Kişisel bilgileri özel mesajla verdim ama topluma açık yerlerde asla vermedim.
Yaptığımız iş sahte ise zaten muvaffak olamayız ve kısa sürede zarar görürüz. Değilse hayrını görürüz.

Yapmanızı istediğim şey, tek cümle ile, konuyu silerseniz sevinirim.

Anlatamadım. Sahte tlifle işim olmaz. Olsa kendimi açık etmezdim. Bu işi yapanlar sitede var, hangisi açık açık konuşuyor. Sahteciler genelde işini gizliden yaparlar, hiçkimsenin ruhu duymaz. Nasıl böyle bir yargıya vardınız anlamış değilim.
Ne şiş yansın ne kebap, birilerine para ödedikse silinsin istedik. Ve bu amatörler sadece kendi bölgemdeki amatörler. Amatör konusunda dışarı açılmaya niyetim yok.
Çalışmaları değerli olan insanlar varsa onlarada para vermeye hazırım. Siz yanlış anladınız galiba. Çok yanlış anladınız. Sahtecilik bu şekilde olmaz.
Bu konuda kendi bölgemde varsa birileri forumda gelirler yüzyüze görüşürüz, inanırlar inanmazlar herşey yüzyüze görüşme sonrası anlaşılır. Sahtecilik bizim ruhumuzda olmadı olamaz. Zaten en bozulduğum olay sahtecilikle itham edilmem oldu. O yüzden konunun silinmesini istedim. Bu düpedüz iyi niyetli birine saldırmaktır. İnsanlarla yüzyüze görüşmek istedim. Hiçbir forum sitesinde kişisel bilgiler vermedim. Nick kullanmakta forum hayatını gerçek hayattan ayırmıyor mu? Kişisel bilgileri özel mesajla verdim ama topluma açık yerlerde asla vermedim.
Yaptığımız iş sahte ise zaten muvaffak olamayız ve kısa sürede zarar görürüz. Değilse hayrını görürüz.

Yapmanızı istediğim şey, tek cümle ile, konuyu silerseniz sevinirim.

Ayno bölgedeyim Şuan ve Her amatör ses sanatçısının [ rap v.s ] Tüm videolarını yükluyorum Şuan Telif bekliyorum ? Ayrıca avukatınızında tel numarasını ?

Arkadaşım yüz yüze görüşün. Hakkınızı da zaten sonuna kadar savunun. Hadi bir başka penceren bakalım;

Ben de aldım amatör ses sanatçılarından telif hakkı. Belki 2 mizde aynı kişiden aldık? Hem sana hem bana izin verdi?

Yani siz bu izinleri nasıl gerçekleştirdiniz? Nasıl belgelediniz. O belgeleriniz neler? Eğer bir konu açıyorsanız ki büyük miktarlardan bahsediliyorsa (verdiniz/vermediniz orası ayrı) bunu kanıtlamak zorundasınız. Yada gelecek eleştirilere açık olmalısınız.

Konuyu kilitliyorum. Umarım bizde kendimizi anlatabilmişizdir. Her gelip telif aldık diyene inanacaksak o zaman hiç video yüklemeyelim. Burası açık bir platform ve türlü türlü insanlar geliyor. Herkese tölerans gösterip, belgesiz konuşmalarını kaileye alırsak, iş çıkmaza döner.

Son olarak; Ne istediğinizi bilin. İstediğiniz her olgu içinde elinizdeki belgeleri açık açık sunmuyorsanız bile yönetime belirtin. Sarı Çizmeli Mehmet Ağa belgeleri işe yaramıyor artık. İnsanlar bilinçli :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri