başvurdukların onaylandı mı benim 3 gündür onaylanmadı
Bugun başvurdum 2 3 güne bakarım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
başvurdukların onaylandı mı benim 3 gündür onaylanmadı
ben anlamadım aydınlatır mısın reyisEylul den sonra acilan adsenselerin yuzde 60 i acik
Eylul den once acilan adsenselerin neredeyse hepsi kapatildi
Eylul basinda turkiye guncellemesi oldu
Operasyon sadece Turkiye sinirlarinda kaldi
Bu verilerle baglanti kuran neden operasyon yapildigini anlar.
ben anlamadım aydınlatır mısın reyis
Simdi mudur eylul basinda turkiye nin para kazanilmasi acildi haftasina eylul den once acilan butun adsenseler amator spam fark etmeksizin kapatildi. Ayrica en onemli nokta da en les spami yapan uzak dogu ulkelerin den bir kac troll disin da bizde yasandigi gibi kitlesel ban haberleri gelmedi. bu bazi arkadaslarin soyledigi gibi spami bitirmeye yonelik bir ban operasyonu degildi. oyle olsaydi uzak dogunum canina okurlardi. Bizim banlanmamizin sebebi eylul den sonra yapilan turkiye guncellemesinden baska bi sey degil. bi karisiklik olmasin diye gecmise donuk butun adsenseleri kapattilar.
iyide benim almanya açılımlı adsensimden ne istediler o zaman
iyide benim almanya açılımlı adsensimden ne istediler o zaman
Ben adsenseyi marstan acarim ama turkiyeden odeme aliyorsam turkiye olarak gorur. soyledigim gibi hic bir ulke de bizde yasandigi gibi kitlesel bi ban olayi yasanmadi.
almanyadan açılan adsense türkyeden ödeme alamaz, yine almanyadan alıyorum ödememi euro olarak. alman bankasından
Müdür her ülkeden hissedilmiş olabilir. Ama istisnalar kaideyi bozmuyor. Bu depremin merkez üssü Türkiye idi.almanyadan açılan adsense türkyeden ödeme alamaz, yine almanyadan alıyorum ödememi euro olarak. alman bankasından
Anket eşit gidiyor enteresan.
Ya burda banlanmadı diyenler milleti trollüyor yada diğer konuda banlandı dediler Trollediler.
demekki spam denin ce akla hemen türkiye geliyor. kıyım bitti adsenseler gitti.. quizler perişan oldu sırada ne var acaba ? geriye de bişey kalmadı
10 günlük 2 adsensede açık şu anda eskisi kapandı 1 yıllık olan.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.