Hala Kapanmayan Adsense Hesabı Kaldı Mı?

Eylülden Önce Açılmış ve Henüz Kapanmamış Adsense Hesabınız Var mı?

• Kullanılan toplam oy
    178
Eylul den sonra acilan adsenselerin yuzde 60 i acik
Eylul den once acilan adsenselerin neredeyse hepsi kapatildi
Eylul basinda turkiye guncellemesi oldu
Operasyon sadece Turkiye sinirlarinda kaldi

Bu verilerle baglanti kuran neden operasyon yapildigini anlar.

Eylul den sonra acilan adsenselerin yuzde 60 i acik
Eylul den once acilan adsenselerin neredeyse hepsi kapatildi
Eylul basinda turkiye guncellemesi oldu
Operasyon sadece Turkiye sinirlarinda kaldi

Bu verilerle baglanti kuran neden operasyon yapildigini anlar.
ben anlamadım aydınlatır mısın reyis

ben anlamadım aydınlatır mısın reyis

Simdi mudur eylul basinda turkiye nin para kazanilmasi acildi haftasina eylul den once acilan butun adsenseler amator spam fark etmeksizin kapatildi. Ayrica en onemli nokta da en les spami yapan uzak dogu ulkelerin den bir kac troll disin da bizde yasandigi gibi kitlesel ban haberleri gelmedi. bu bazi arkadaslarin soyledigi gibi spami bitirmeye yonelik bir ban operasyonu degildi. oyle olsaydi uzak dogunum canina okurlardi. Bizim banlanmamizin sebebi eylul den sonra yapilan turkiye guncellemesinden baska bi sey degil. bi karisiklik olmasin diye gecmise donuk butun adsenseleri kapattilar.

Simdi mudur eylul basinda turkiye nin para kazanilmasi acildi haftasina eylul den once acilan butun adsenseler amator spam fark etmeksizin kapatildi. Ayrica en onemli nokta da en les spami yapan uzak dogu ulkelerin den bir kac troll disin da bizde yasandigi gibi kitlesel ban haberleri gelmedi. bu bazi arkadaslarin soyledigi gibi spami bitirmeye yonelik bir ban operasyonu degildi. oyle olsaydi uzak dogunum canina okurlardi. Bizim banlanmamizin sebebi eylul den sonra yapilan turkiye guncellemesinden baska bi sey degil. bi karisiklik olmasin diye gecmise donuk butun adsenseleri kapattilar.

iyide benim almanya açılımlı adsensimden ne istediler o zaman

iyide benim almanya açılımlı adsensimden ne istediler o zaman

Ben adsenseyi marstan acarim ama turkiyeden odeme aliyorsam turkiye olarak gorur. soyledigim gibi hic bir ulke de bizde yasandigi gibi kitlesel bi ban olayi yasanmadi.

Ben adsenseyi marstan acarim ama turkiyeden odeme aliyorsam turkiye olarak gorur. soyledigim gibi hic bir ulke de bizde yasandigi gibi kitlesel bi ban olayi yasanmadi.

almanyadan açılan adsense türkyeden ödeme alamaz, yine almanyadan alıyorum ödememi euro olarak. alman bankasından

almanyadan açılan adsense türkyeden ödeme alamaz, yine almanyadan alıyorum ödememi euro olarak. alman bankasından

Almanya da kitlesel ban olayi oldu mu ? Hadi Almanya kaliteli spam diyelim. Istisna oldun. Uzak dogudan bir kac troll disin da ses cikmadi. spami bitirmeye yonelik bir guncelleme degildi bu hocam bak dunyaya soylemeye calistigimi anlayacan.

Anket eşit gidiyor enteresan.
Ya burda banlanmadı diyenler milleti trollüyor yada diğer konuda banlandı dediler Trollediler.

Müdür her ülkeden hissedilmiş olabilir. Ama istisnalar kaideyi bozmuyor. Bu depremin merkez üssü Türkiye idi.
Türkiye deki gibi kapsamlı bir kıyım olmamış sanırım

benim 3 hesaptan biri banlandı ikisi şimdilik hayatta hatta birinden ödeme bile geldi diğerinin işleme girmesini bekliyorum. Kapatılan bir yıllık adsenseydi.. diğerleri birkaç aylık

demekki spam denin ce akla hemen türkiye geliyor. kıyım bitti adsenseler gitti.. quizler perişan oldu sırada ne var acaba ? geriye de bişey kalmadı

benim diğer hesap hala açık ben şu sonucu çıkardım yada şans, kapanan hesabımda baya kanal kapandı zamanında o zamanlar bot kullanıyordum telifli çok şey yüklüyordum. kapanmayan adsensede ise açtığımdan beri manuel olarak yükleme yaptım kapanan kanal sayısı 3 tane falandır şuan için sağlam.

Bu arada spamı bitiremezler sadece yüklediğiniz içeriklere dikkat edin, yapabiliyorsanız manuel yukleyin telifsiz içerikler bulmaya çalışın gerisi gelir.

10 günlük 2 adsensede açık şu anda eskisi kapandı 1 yıllık olan.

türkiye ye gelmeden önce spam konusunda vietnam başta olmak üzere pek çok uzak doğu ülkesi var. hatta leş spam konusun da bu ülkelerle yarışacak durum da değiliz.

demekki spam denin ce akla hemen türkiye geliyor. kıyım bitti adsenseler gitti.. quizler perişan oldu sırada ne var acaba ? geriye de bişey kalmadı

---------- Spam Engelliyici 14:26 ---------- Önceki Mesaj 14:25 ----------

bunu demeye çalışıyorum ama herkes spamı bitirecekler diye panik halinde aslında leş spamı quizle birlikte bitirdiler. kaliteli spam'ı ve temiz çalışmayı adsense değil men etmek teşfik ediyor.

10 günlük 2 adsensede açık şu anda eskisi kapandı 1 yıllık olan.

hiç youtube kanalı kapanmadan adsense hesabı banlanan var mı?

2 alman 1 tr adsensem kapandi,mayista forumdan satin aldigim tr adsemsem kaldi geriye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri