hala kendime göre bir program bulamadım

velizrsln

Kayıtlı Üye
vegas denedim, premier denedim sayılır, camtasia zaten yetmiyor, küçük programlarla uğraşmak istemiyorum artık büyük neler var başka? vegas iyiydide bazı sıkıntılarım vardı onunla

premier video edit için en kapsamlı programdır hocam ondan daha iyisin bulmanız zor

ne yapacagını tam olarak anlamadım ama after effect dene,kullanabilirsen muhteşem bi program.

Windows için konuşuyorum premiere yetmediyse herhangi bir programın yeteceğini sanmıyorum avid media composerı deneyebilirsin render çözümleri daha iyi.
Mac içinse final cut daha üstü yok sanırım macte ama ekstra eklentiler pahalı.

Neyin yetmediği konusunuda açık bir şekilde yazarsan yardımcı olayım o konuda

Hızlı render için istiyorsanız ben 4-5 büyük program denedim Hızlı render yapana denk gelmedim Kaliteli görüntü için istiyorsanız davinci resolve yi çok övüyorlar idi bende indirip kurdum ama gercekten çok karmaşık ve hakkında fazla bilgi yok ben kullanmayı beceremedım kaldırdım programı Adobenin Premier programını denedığımı hiç hatırlamıyorum ama renderi de after effect gibi uzun sürüyordur diye denemeyı hıc dusunmedım kullanan arkadaşlar bir saatlık videoyu 20 dakıkada render alıyor derlerse kullanırım eskı kanallarım ıcın çunku artık yenı kanal yapmıyorum En hızlı renderi smart render programı ve ffmpeg yapıyor Smart render ile render programlarının yaptığı çoğu işlem yapılıyor

Edius var. Yerel TV kanalların birçoğu bu programı kullanıyor. Bana pek kullanışlı gelmedi. Deneyebilirsin.

magix var, eski bir sürümünü kullanıyordum herşeyden önce türkçe

Hızlı birşeyler arıyorsun sanırım, en kapsamlı kullanabileceğiniz premiere pro var, media encoder ile premiere projenizi render alın. 20dk lık 1080p 60fps videoyu ortalama 9dakikada render alıyorum bu şekilde

Hızlı render için en büyük unsur bilgisayarınızın özellikleri ancak dediğim gibi avid media composer diğer yazılımlara göre daha hızlı render olanağı sunuyor tabi donanımınızada bağlı bu, kaliteli görübtü için davinci resolve demişsinizde davinci aslen color correction programıdır asıl işi renk yapmak ne kadar içerisinde editing bölümü olsada asıl alamacı editing olmadığı için çok önermem yavaş olacaktır.After effects konusunda da şöyle bi durum var media encoder olmadan render alırsanız .avi uzantısında render alıcaktır bu uzantı görüntü kalitesi olarak iyi olsada media encoder kullanarak alacağınız h264 renderler hem süreden hem boyuttan kazandıracak aynı zamanda görüntü kalitesindende ödün vermicektir.

Bana kalırsa after effectste kurgu yapmayı denemeyin bile cut kurguda iş görüyor tamam ancak yavaş çalışmak zorunda kalıyorsunuz çünkü kurgu için çok önemli toollar ya yok yada erişimi zor,1 hafta bir kurgu programı üzerinde işlerinizi yaparsanız after effects ile çalıştığınızdan kat kat daha hızlı işleri çıkaracaksınızdır.

Hazır konusu varken sorayım arkadaşlar Sony vegasa internetten indirdiğim mp4 bir videoyu atınca videoyu ön izleme yaparken videoda kırıklıklar bozulmalar çıkıyor hatta render da da böyle.Sorunu şuan videoyu tekrar mp4 conver ederek aşıyorum ama uzun süreç uzuyor tabi.Format dışında fikri olan demiştim.
Sorun çözüldü vegas 15 e geçiş yaptım artık bozulma yok

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri