- Web sitesi
- www.multicolornetwork.com
Geliyorum 10 dk ya moonspell senle hesabımız kapanmadı 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geliyorum 10 dk ya moonspell senle hesabımız kapanmadı![]()
tamamdır ben de daha giremedim giricem birazdanben bi 100 frag yaptım çıktım denk geliriz sonra tekrar![]()
sağlam kapışma oluyormisafir olmasa devamını getirirdimde çıkmak zorunda kaldım
arkadaşlar bu arada hile yapılmasından bahsediliyor, lütfen delikanlı gibi yaşınıza aklınıza başınıza uygun davranıp oyun oynayalım. eğer beceremiyorsanız girmeyin diğer oynayanların huzurunu kaçırmayın.
deville Allah senden razı olsun. Bizi düşünüp masrafa girmişsin. Gerisi senin hatan değil sıkma canını
geldim ama dediğim gibi hile hiç kullanmadım ben anlamam hile olup olmadıgını dostumhocam skype verirmisin yada oyuna gelirmisin
deville Allah senden razı olsun. Bizi düşünüp masrafa girmişsin. Gerisi senin hatan değil sıkma canını
saol kardeşim hepimizden allah razı olsunda, keşke doğru düzgün oynayabilmeyi becerebilsek. adı üstünde oyun bu
İşte o bilinç herkeste oluşmuş olsa bu kadar flagcı bile olmaz güzelim ülkemizde emin ol![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.