nescafe3in1
Yasaklanmış
Sunucuda sorun vardı an itibariye çözdüm oyuna girebilirsiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ip adresi
5.9.250.134
olarak değişmiştir haberiniz olsun.
1.ydim çıktım yerine weberesice geldi çıkmak zorunda kaldım deseydin iyiydi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sabah iş var diye çıktım seni görmedim ama bu bir meydan okumaysa senide beklerim kardeşim, Hodri meydan, Siz [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]'la ikiniz ben tek![]()
sabah iş var diye çıktım seni görmedim ama bu bir meydan okumaysa senide beklerim kardeşim, Hodri meydan, Siz [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]'la ikiniz ben tek![]()
Ben gördüm seniSenin tabirinle ok atan silahla estiriyordun
![]()
![]()
Şaka ya... Yaş olmuş 33. Yıllaaaar sonra bu forum sayesinde tekrar oynadım. Yıllar önce de zaten iyi oynadığım söylenemezArada girip stres atıyoruz
![]()
haha benimde yaş 27 ağustosda 29 olacak ( Hediyelerinizi beklerim
) Bende 13 14 yıl önce belki daha fazladır Oynuyordum bu half-life 'ı bir arkadaşımla, biz ikimiz 10 tane Askeri liseli çocuğu perişan etmiştik, lazer kuruyorduk felan akıyorduk yani
Counter strike Al artric warfle magnum, Yani benim tabirimle 4- 6 dürbünlü ilede Zoomsuz çok pis çakardım
ondan önce 12 13 yaşlarında Delta forcede yine tek atan silahla iyi oynardım ama diğer silahlarda eziğim, Bende burada half-life konusunu görünce hemen indirdim pcye oyunu, 10 yıl sonra oynamak keyif verdi. arada haberleşelim girip oynayalım.. Geçenlerde biri bi girdi herkesi yok etti bi hareketler birşeyler. delirdim ama % 100 hile vardı abi öyle birşey olamaz. adam duvarlardan vuruyor uçuyor camlardan giriyor bişeyler yapıyor dedim bu ne
![]()
Aynen, o tarife uyan biri de akşam saatlerinde bana denk geldi. Ordan oraya ordan oraya uçmalar, adamı vurmak imkansız. Misal 2. katta doğuyorum o alt katta direk benim 2. katta olduğumu anlayıp doğar doğmaz üst kata saydırıyor artık nasıl anlıyorsa orada olduğumuBunun da hilesi vardır illa ki
gelsenize yahu tek başıma takılıyorum boş boş
[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION]
dün iş günümdü ondna girmedim hiç birde nalet olası ttnet yüzünden
bugün varsa oynayan buyursun![]()
GİRDİM BEKLİYORUM
geliyom beklede benim fare sıkıntı yav bozuldu 1 haftadan beri
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.