Halil soyletmez ve arkadaslari younow da yayin duzenliyor

tabi şimdi işin içinde reklam var herkes birbirini tanıttı felan 10,000 kişi izledi.
böyle bi forumda üye isen zaten bunları biliyorsundur

Bazı arkadaşlar bana kızabilir ama devletin yardıma muhtaç şehit ailerine yardım edemiyorsa ve biz bunu karşılamaya çalışıyorsak bunu sorgulamamız gerekir.Yani demem o ki devlet eğer gerçekden bunu karşılamayacak kadar gücü olmasaydı halkdan şehit ailelere yardımlarınızı bekliyoruz diye bir kampanya başlatırdı.. Burdaki arkadaşların sırf reklam olsun diye yapıyorlarda diyemem ama bana samimi gelmiyor bu sosyal medyada fenomen olan kişiler.Bu gibi şeyleri en son tvler soma için yapılan yardımları gördük ama soma halkı o söz verilen paranın bize ulaşmadığını söyledi ama tvye bağlananlar şirket isimlerini söyleyerek yardım edeceklerini söylediler... sonuç olarak bu gibi şeyler samimi gelmiyor arkadaşlar kusura bakmayın.

Bu yazıyı destekliyorum

bende izliyorum çok komikler gülmekten karnıma ağrılar giriyor (:

Bu yazıyı destekliyorum
devletin zaten şehit ailelerine yardımı var dostum google a aratırsan bulursun birde mehmetçik vakfı vardır gonullu insanların şehit ailelerine yardım yaptıgı derneklerin en buyugu ama burdaki amaç aslında bu vatan için şehit olmus insanların ailelerine ne kadr yardım yapsak azdır. tabi devlette biryere kadar destekliyor sosyal hak aylık maas vs. sonucta şehit ailelerine milyon dolarlar vermiyor. bildiklerim bunlar benım bir ardadasımın babası şehit olmustu ondan az çok bilirim aylık belli bir miktar maas ve devlet olanakları ucretsiz olur. ama bu toplanan yardımlarla dahada ileri gidilebilir. bildiklerim bunlar istemeden kırıgı yazdıysam affola devletin olarakları yardımları var ama malasef biyere kadar onlar.

Valla bilmiyorum ama bu halil in reklama ihtiyaci yok abi bi yayayin aciyor 4000 kisi birden giriyor yayina 2 saat te en az 1000 dolari alip cikiyor daha vine danda geliyordur saka maka bi yana sosyal medya adamin hayatini degistirdi yav

Yayını izlemedim kimler vardı bilmiyorum ama halil söyletmezin reklama ihtiyacı olacağını sanmıyorum younow yayınlarını takip eden birisinin halili tanımama gibi şansı yok adam her yayınında lider 5k üzerinde izleyicisi oluyor herşeye reklam reklam demekten vazgeçmek gerek yapılan işi tebrik etmek bu kadar zor olmamalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri