Hangi bankanın "Sanal Kredi Kartı" sizce?

sacansa52

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhabalar, güvenlik açısından ve hiç bilmediğim sitelerden alışveriş yapmam gerektiğinden dolayı sanal kredi kartı kullanmaya başlamak istiyorum..

Merak ettiğim şey hangi bankanın sanal kredi kartını kullanmalıyım ve herhangi bir fark var mı aralarında ? Ayrıca herhangi bir problem yaşatıyorlar mı ? Ve ayrıca hangi bankanın sanal kredi kartını kullanmak kolay?

Teşekkürler..

Arkadaşlar merhabalar, güvenlik açısından ve hiç bilmediğim sitelerden alışveriş yapmam gerektiğinden dolayı sanal kredi kartı kullanmaya başlamak istiyorum..

Merak ettiğim şey hangi bankanın sanal kredi kartını kullanmalıyım ve herhangi bir fark var mı aralarında ? Ayrıca herhangi bir problem yaşatıyorlar mı ? Ve ayrıca hangi bankanın sanal kredi kartını kullanmak kolay?

Teşekkürler..

edit ........

Son düzenleme:
İş bankasının mobil uygulaması üzerinden 2 3 saniyede oluşturuyorsun. Oldukça pratik limit yönetim paneli felan sağlam olmuş. Tek tıkla kartı siliyorsun yine tek tıkla yeni kart oluşuruyorsun. Limit aktarma da oldukça seri limit geçerlilik süresi felan ayarlayabiliyorsun. Fakat kredi kartın olması lazım.

İş bankasının mobil uygulaması üzerinden 2 3 saniyede oluşturuyorsun. Oldukça pratik limit yönetim paneli felan sağlam olmuş. Tek tıkla kartı siliyorsun yine tek tıkla yeni kart oluşuruyorsun. Limit aktarma da oldukça seri limit geçerlilik süresi felan ayarlayabiliyorsun. Fakat kredi kartın olması lazım.

çok teşekkür ederim hocam, ayrıca merak ettiğim şey , o sanal karta her bankanın kredi kartından para aktarabiliyor muyum ve iş bankası hesabımdan para aktarabiliyor muyum? :)

İş bankası hesabım ve işcep uygulamam mevcut.. düzenli olarak kullanıyorum zaten :)

çok teşekkür ederim hocam, ayrıca merak ettiğim şey , o sanal karta her bankanın kredi kartından para aktarabiliyor muyum ve iş bankası hesabımdan para aktarabiliyor muyum? :)

İş bankası hesabım ve işcep uygulamam mevcut.. düzenli olarak kullanıyorum zaten :)

Malesef sadece İş Bankasında üzerinize kayıtlı kredi kartı ile aktarım yapabilirsiniz. Vadesiz hesaplardan aktarım olmuyor.

Malesef sadece İş Bankasında üzerinize kayıtlı kredi kartı ile aktarım yapabilirsiniz. Vadesiz hesaplardan aktarım olmuyor.

hımm peki iş bankasına ait kredi kartım olmadan sanal kart oluşturmam imkansız mıdır hocam? Sadece banka hesabım mevcut iş bankasında, kredi kartım yok o bankaya ait.

hımm peki iş bankasına ait kredi kartım olmadan sanal kart oluşturmam imkansız mıdır hocam? Sadece banka hesabım mevcut iş bankasında, kredi kartım yok o bankaya ait.

malesef oluşturamazsınız. Bankaların sanal kart uygulumaları kredi kartına bağlı olarak çalışır. İninal kullanmanız tercihimdir. Para yatırımları pttmatikten oluyor fakat para çekimi yapamıyorsunuz.

İş bankası sanal kartınız visa mı mastercard mı

Visa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam bide card to card ile deneyin eğer sizin bankada varsa ben burda bankaya sormuştum sanal kartın bakiyesini nasıl artırabilirim diye bana hem kendi hesabımın bakiyesini artırarak(sonra kartıma limit koyarak) hemde o kart no ya başka bi kişi tarafından kartdan karta göndermeyle yapabilirsiniz dediler ama Türkiyede nasıl olur bilemem.

İşbank sanal kart kullanıyorum ve memnunum.

Ben garanti kulaniyorum memnunum :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri