Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşlem ücreti falan var mı hocam aylık para alıyor mu bankanın içinen falan bahsederseniz sevinirim biraz.enpara
İşlem ücreti falan var mı hocam aylık para alıyor mu bankanın içinen falan bahsederseniz sevinirim biraz.
Hiç bi ücret felan almıyor tavsiye ederim.
Hocam karar kıldım enparada sağ olunEnpara iyidir bunun yanıdna kuveyttürk hesabımda var.Kuveyttürkte de hesap işletim ücreti ve havale eft ücreti yok sadece biraz atmsi az.Üzerine geçen ay 0.21 gr altın hediye etmişlerdi yani üstüne para verdiler![]()
Enpara iyidir bunun yanıdna kuveyttürk hesabımda var.Kuveyttürkte de hesap işletim ücreti ve havale eft ücreti yok sadece biraz atmsi az.Üzerine geçen ay 0.21 gr altın hediye etmişlerdi yani üstüne para verdiler![]()
kuveyttürkte birden fazla dolar hesabı açılabiliyor mu? enpara da açılmıyor. açılıyorsa yeni hesap açarken ücret kesliyor mu?
[MENTION=22208]Aiobu[/MENTION] [MENTION=12293]Merth46[/MENTION] hocam ben hem paypaldan yani kendi paypal hesabımdan bankaya para çekicem hem de quizden lifeden apra gelmesini istiyorum dolar ödemeli olayı falan varmış aklım karıştı ne yapmalıyım? [MENTION=13409]deLgech[/MENTION] [MENTION=14487]Egm[/MENTION]
hem paypaldan apra çekicem hem de quizden lifeden gelen banka ödemesi giricem yani ordan gelen dolar ödemesi alıcak quiz life partner ödemelerini paypala bağlamıcam bankaya bağlıcam.paypaldan paranı çekeceksen dolara filan gerek yok normal bir hesap işini görür zaten paypalda paran bozuluyor
hem paypaldan apra çekicem hem de quizden lifeden gelen banka ödemesi giricem yani ordan gelen dolar ödemesi alıcak quiz life partner ödemelerini paypala bağlamıcam bankaya bağlıcam.
tamam hocam yani normal bir enpara hesabı açıcam o enpara hesabının içinde tl hesabı olacak zaten bir de dolar hesabı açıcam.Doğru mu?Ödeme gelince de bankaya otomatik dolar hesabına düşecek?normal bir banka hesabı aç onun içinde bir tanede dolar hesabı oluşturursun life quiz odeme oraya gelir.
Paypal paran tl hesabına gelir
tamam hocam yani normal bir enpara hesabı açıcam o enpara hesabının içinde tl hesabı olacak zaten bir de dolar hesabı açıcam.Doğru mu?Ödeme gelince de bankaya otomatik dolar hesabına düşecek?
kuveyttürkte birden fazla dolar hesabı açılabiliyor mu? enpara da açılmıyor. açılıyorsa yeni hesap açarken ücret kesliyor mu?
[MENTION=22208]Aiobu[/MENTION] tamam hocam anladım sağ olunŞimdi enparada 1'den fazla dolar hesabı açılmıyor mu?
evet doğru ancak quize dolar hesabının bilgilerini vereceksin tl değil
---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 13:11 ----------
![]()
Denedim şimdi 6 tane açtım galiba sınırsız açabiliyorsun.Hesabı açarken herhangi bir ücrette kesilmiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.