Hangi bankayı tercih etmeliyim?

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ödemeyi bundan sonra paypala değil de banka hesabına almak istiyorum.Banka hesabı olarak ne önerirsiniz internet bankacılığı falan olan hızlı işlem yapılabilen?

Enpara iyidir bunun yanıdna kuveyttürk hesabımda var.Kuveyttürkte de hesap işletim ücreti ve havale eft ücreti yok sadece biraz atmsi az.Üzerine geçen ay 0.21 gr altın hediye etmişlerdi yani üstüne para verdiler :)

Enpara iyidir bunun yanıdna kuveyttürk hesabımda var.Kuveyttürkte de hesap işletim ücreti ve havale eft ücreti yok sadece biraz atmsi az.Üzerine geçen ay 0.21 gr altın hediye etmişlerdi yani üstüne para verdiler :)
Hocam karar kıldım enparada sağ olun :)

kuveyttürkte birden fazla dolar hesabı açılabiliyor mu? enpara da açılmıyor. açılıyorsa yeni hesap açarken ücret kesliyor mu?

enparaya başvur hiçbirşey düşünme

[MENTION=22208]Aiobu[/MENTION] [MENTION=12293]Merth46[/MENTION] hocam ben hem paypaldan yani kendi paypal hesabımdan bankaya para çekicem hem de quizden lifeden apra gelmesini istiyorum dolar ödemeli olayı falan varmış aklım karıştı ne yapmalıyım? [MENTION=13409]deLgech[/MENTION] [MENTION=14487]Egm[/MENTION]

[MENTION=22208]Aiobu[/MENTION] [MENTION=12293]Merth46[/MENTION] hocam ben hem paypaldan yani kendi paypal hesabımdan bankaya para çekicem hem de quizden lifeden apra gelmesini istiyorum dolar ödemeli olayı falan varmış aklım karıştı ne yapmalıyım? [MENTION=13409]deLgech[/MENTION] [MENTION=14487]Egm[/MENTION]

paypaldan paranı çekeceksen dolara filan gerek yok normal bir hesap işini görür zaten paypalda paran bozuluyor

paypaldan paranı çekeceksen dolara filan gerek yok normal bir hesap işini görür zaten paypalda paran bozuluyor
hem paypaldan apra çekicem hem de quizden lifeden gelen banka ödemesi giricem yani ordan gelen dolar ödemesi alıcak quiz life partner ödemelerini paypala bağlamıcam bankaya bağlıcam.

hem paypaldan apra çekicem hem de quizden lifeden gelen banka ödemesi giricem yani ordan gelen dolar ödemesi alıcak quiz life partner ödemelerini paypala bağlamıcam bankaya bağlıcam.

normal bir banka hesabı aç onun içinde bir tanede dolar hesabı oluşturursun life quiz odeme oraya gelir.

Paypal paran tl hesabına gelir

normal bir banka hesabı aç onun içinde bir tanede dolar hesabı oluşturursun life quiz odeme oraya gelir.

Paypal paran tl hesabına gelir
tamam hocam yani normal bir enpara hesabı açıcam o enpara hesabının içinde tl hesabı olacak zaten bir de dolar hesabı açıcam.Doğru mu?Ödeme gelince de bankaya otomatik dolar hesabına düşecek?

tamam hocam yani normal bir enpara hesabı açıcam o enpara hesabının içinde tl hesabı olacak zaten bir de dolar hesabı açıcam.Doğru mu?Ödeme gelince de bankaya otomatik dolar hesabına düşecek?

evet doğru ancak quize dolar hesabının bilgilerini vereceksin tl değil

---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 13:11 ----------

kuveyttürkte birden fazla dolar hesabı açılabiliyor mu? enpara da açılmıyor. açılıyorsa yeni hesap açarken ücret kesliyor mu?

d9YVDDi.png

Denedim şimdi 6 tane açtım galiba sınırsız açabiliyorsun.Hesabı açarken herhangi bir ücrette kesilmiyor.

[MENTION=22208]Aiobu[/MENTION] tamam hocam anladım sağ olun :)Şimdi enparada 1'den fazla dolar hesabı açılmıyor mu?

evet doğru ancak quize dolar hesabının bilgilerini vereceksin tl değil

---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 13:11 ----------

d9YVDDi.png

Denedim şimdi 6 tane açtım galiba sınırsız açabiliyorsun.Hesabı açarken herhangi bir ücrette kesilmiyor.

çok iyimiş ben de öyle hatırlıyodum sınırsız tl hesabı açıyorum demişti biri. kuveyt türkten hesap açtırrayım ben de teşşekkür .

@aioubu doğru diyorsunuz hocam tamam enpara iyidir enpara açtırayım o zaman çok teşekkür ederim bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri