hangi botu tercih etmeliyim ?

HGozen

Yasaklanmış
benim bottan beklediğim şey video ortası reklam koysun etiketi açıklamayı eklesin ve sorunsuz ünlem geçsin. hatta bunların hepsini sorun çıkarmadan yapsın. hangi bot bu konularda en hatasız ve kullanımı kolay ?

Hocam [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] 'un botunu ve [MENTION=11620]era[/MENTION] hocamın botunu şiddetle tavsiye ederim
0 sıkıntı. :)

[MENTION=11620]era[/MENTION] - Yutubum :D

[MENTION=11620]era[/MENTION] - Yutubum :D

hocam bu botun 200 mblık video limitine biraz bozulnuş durumdayım :D

---------- Spam Engelliyici 02:05 ---------- Önceki Mesaj 02:00 ----------

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] - Youploader :D

sizin de bot ile ilgili karmaşık bir bot kabul ediyorum diye bir yorumunuz var. istediğim işlemler çok basit olduğu için sıcak bakamadım hocam.

---------- Spam Engelliyici 02:06 ---------- Önceki Mesaj 02:05 ----------

video yapı denicem bu ay bakalım kullanım konusunda ne durumda cevapla riçin teşekkürler

Ben YTKazan kullanıyorum şuana kadar bir kaç sıkıntısını gördüm. Bi arkadaşım Uploadextra aldı çok memnun kalmış cidden. Aslında hepsini deneyip görmek daha mantıklı :D

Ben YTKazan kullanıyorum şuana kadar bir kaç sıkıntısını gördüm. Bi arkadaşım Uploadextra aldı çok memnun kalmış cidden. Aslında hepsini deneyip görmek daha mantıklı :D

ytkazan tam bir problem ya. 1 ay kullandım sürekli güncelleme diyip bot kapıyor sürekli sorunlar oluşuyor.gerekli destek gelmiyor.

hocam bu botun 200 mblık video limitine biraz bozulnuş durumdayım :D

Yutubumu öneririm hocam.Şu hız sorunu aşıldıktan sonra çok rahatlattı beni.100 tl lik paket alırsan 700 editleme hakkı ve 700 mb kadar videoları yapabilirsin.Her 10 tl arttırımında +100 oluyor hocam.Ben videoyapla güncel çalışıyorum belirli sayıda video atıyorum onda da memnunum [MENTION=11620]era[/MENTION] nın botuyla her istediğimi yapıyorum(spamın dibine vuruyorum :D)

Yutubumu öneririm hocam.Şu hız sorunu aşıldıktan sonra çok rahatlattı beni.100 tl lik paket alırsan 700 editleme hakkı ve 700 mb kadar videoları yapabilirsin.Her 10 tl arttırımında +100 oluyor hocam.Ben videoyapla güncel çalışıyorum belirli sayıda video atıyorum onda da memnunum [MENTION=11620]era[/MENTION] nın botuyla her istediğimi yapıyorum(spamın dibine vuruyorum :D)

kullanımı cok zormuş eranın botta ya . ona bi içim gitti ama kullanım kolaylığı da istiyorum biraz

Hocam karıştırıyorsun galiba [MENTION=11620]era[/MENTION]'nın botunu kullanmak oldukça basit.

masaüstü botu olduğunu biliyorum konusunu biraz okudum ve kullanımı karmaşık kabul ediyorum diye bir şey yazmış ama kullanımı basit ise onu denemek daha mantıklı gibi

---------- Spam Engelliyici 02:18 ---------- Önceki Mesaj 02:16 ----------

neyse rezil olmadan susuyorum era bana botu sat hemen :D onu kullancam bu saatten sonra mecbur :D mahçup olduk :D

10 ay olacak sorunsuz kullandığım, tek geçtiğim videoyap şu an vds ile tek kelime süper oldu.
ytk de kullandım ama bırakmak zorunda kaldım, biraz eksikleri oldu
ama yetmiyor şu an bana UE belki 3. bot denicem, o konuyu takipteyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri