Hangi etiket daha çok kazandırır TBM tutarını Görme yöntemi.

• Kullanıcı AntiBiyotiK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli

AntiBiyotiK

Yasaklanmış
selam arkadaşalar bugünde bu tbm üzerine bir konu açtım şimdi bir dostum bana skayp den bir paylaşımda bulundu ve videolarına eklicegin etiketleri buna göre ekle dedi tbm yükseliceğine eminim dedi. bende bunu bütün forumla paylaşmak istedim.

bu siteyi bilen varmı bilmiyorum ama arama bölümüne video kategorinizin içeriğini yada başlıgından bir kısmını eklediğinizde size alexa tarzı bir görünümde aranma listesi ve tbm degerini gösteriyor. ama bu değerleri ve etiketleri video içeriğine göre yerleştirin yoksa sıkıntı çıkarabilir.

kullanımı kısa anlatim önce etiketinizi arama bölümüne ekliyorsunuz ülkenizi seçiyorsunuz sonra altında keyword tıklayıp arama yapıyorsunuz hemen altında size tbm degerini ve gereken bilgileri gösteriyor
sayfa adresi #1 Keyword Software & Keyword Tool for Keyword Research & Tracking

güzel paylaşım. Bilmeyen arkadaşlara yardımcı olacaktır

keyword spy uzun zamandır kullanıyorum. pylşm için tşkler.

güzel paylasım tesekkurler

Peki işe yarıyormu ? Kullanan arkadaşların tbm leri ne durumda ?

finans yazında direk 5 dolara kadar gidiyor :D

Hocam ben onun hayrini pek gormedim ya.. gecen gun bi ingilizce kursu arastirdim. Arastirmaz olaydim.. ne kadar video izlediysem hepsinde ingilizce kurs reklami. Gormekten cigerim soldu :))

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

car donate yazın :P

bunlarda baya yüksek hocam. :D

auto insurance rates 60,500/mo $39.96
auto insurance 2,240,000/mo $27.75
cheap auto insurance 110,000/mo $37.03
auto insurance quote 201,000/mo $46.30
auto insurance quotes 201,000/mo $45.85
car insurance in new jersey 18,100/mo $35.63
nj car insurance 18,100/mo $38.38
car insurance quotes 550,000/mo $45.83
automobile insurance 1,220,000/mo $30.06
auto insurance companies 110,000/mo $34.98
car cheapest insurance 550,000/mo $38.14
discount auto insurance 14,800/mo $33.66
car insurance 7,480,000/mo $35.47
car insurance quote 550,000/mo $45.99
low cost car insurance 12,100/mo $36.00
auto insurance florida 40,500/mo $27.73
auto insurance comparison 18,100/mo $36.13
auto insurance california 60,500/mo $35.31
texas auto insurance 27,100/mo $33.93
auto insurance rate 49,500/mo $39.12

Türkçe içerik için bu tarz bir site var mı arkadaşlar ? Türkiye'de aktif olmadığı için sanmıyorum ama yine de sorayım dedim.

Türkçe içerik için bu tarz bir site var mı arkadaşlar ? Türkiye'de aktif olmadığı için sanmıyorum ama yine de sorayım dedim.

bu sitede türkçe içeriğide gösteriyor ama tbm dolar olarak gösteriyor gerçekciliğini bilemem ama film izle yazdıgında sitede aranan kelimeler tbm ve yönlendirilen ve en çok girilen sitelerde çıkıyor.

bu sitede türkçe içeriğide gösteriyor ama tbm dolar olarak gösteriyor gerçekciliğini bilemem ama film izle yazdıgında sitede aranan kelimeler tbm ve yönlendirilen ve en çok girilen sitelerde çıkıyor.

Bende farkettim şimdi hocam ama ülke seçme butonunu koyduklarına göre sağlıklı bir sonuç vermez diye düşündüm. Yine de kullanıcam burayı paylaşım için teşekkürler.

Türkiye seçilemiyor ?

tbmde sallamasyon gibi geldi 2 dizimin kelimelerini girdim ters orantıda tbm verdi

Bunun tbm ile alakası yok, tbm google ile alakalı bu sitenin google ilede bir ilgisi olmadığına göre. Benim kategorim için tbm 2$ gösteriyor şuan ki tbm 0,12$ :)

böyle bişey varsa herkes bunu kullanır tek tıkla alır 50 dolar

YouTube robotları video ile alakalı etiket olmadıgını anladıgında direk spamdan kapatılırsınız.Onun icin cok dikkatli olun.
Pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın :)

YouTube robotları video ile alakalı etiket olmadıgını anladıgında direk spamdan kapatılırsınız.Onun icin cok dikkatli olun.

aynen dostum yukarda açıklamasını yaptıp sıkıntı olabilir diye , ben videoya tbm eklemek yerine tbm ye göre video yüklemeye çalışıyorum ozmaanda sıkıntı olmaz.

aynen dostum yukarda açıklamasını yaptıp sıkıntı olabilir diye , ben videoya tbm eklemek yerine tbm ye göre video yüklemeye çalışıyorum ozmaanda sıkıntı olmaz.

Konu dışına çıkmak istemezdim ancak bir sorunum var. Mesela Türkçe içerik haber,siyaset vs çalışıyorsak, geçerli etiketlere uygun video yapmak imkansız gibi bir şey. Mevcut haber videolarını koyduğumuzda da ek etiket girmediğimiz zaman kazanmamız pek mümkün değil. Sonuç olarak ben kategoriyle alakalı ama video ile alakasız etiketler giriyorum.1 aydır sorun yok ama hepsini kaldırmalı mıyım sizce ?

Önemli olan yüksek oranlı TBM leri bilmek değil onları kullanabilmek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri