Hangi İnternet sağlayıcısını kullanıyorsunuz, hangisini önerirsiniz ?

Superonline FİBERNET kendi altyapsını kullanır.
( telekomdan bağımsızdır )
Fakat TR'de çok çok sınırlı yerlerde vardır.
Bunuda kendi internet sitesinden görebilirsin.
Birde Uydunet Telekomdan bağımsızdır.
( oda eski ismi KABLONETTir )

Onun haricindeki Superonline DSL-Hibernet- D-smart-Turknet DSL vs Telekom altyapısını kullanırlar.
Kablolar sonuçta Telekomundur.
Yani Doping-Turknet-Dsmart net kullanıyorum diye sadece firma adınız olur.
Kablolar Telekomun altyapı telekomun-Saha dolaplarıda Telekomundur.

Kısacası Telekom'un altyapısı uygun değilse İstediğiniz hangi Servis sağlayıcısını kullanırsanız kullanın Tam randıman alamazsınız.
( Superonline Gerçek Fiber Net hariç )

Hocam kafam iyice karıştı siz en çok hangisini önerirsiniz :)

Bukadar iyilerde modemi gönderip kendileri gelip neden bağlantıyı yapmıyorlar :)

Merak ettim sizinki hangisi :D

bende baya beklemiştim ttnet ile ilgili bir durum onlar bağlantıyı vermiyorlar diye düşünüyorum iptal edip ttnete geçin diye.. ama sabırla bekledim. evimde işyerimde yazlıkta ve babamın evinde doping kullanıyorum yani toplam 4 bağlantı var hiç sorun yok.. millet internet gitti diyor bende hiç olmadı.. ve süpriz fatura yok..

Hocam kafam iyice karıştı siz en çok hangisini önerirsiniz :)

Kesene en uygun olanı kullan.
:D

Firma adının hiçbir önemi yok.
TTnet 1 yıllık sözleşmeli yeni kampanyalar var genelde 16mb altı bağlantı seçeneği sunmuyor.
Diğer firmaları bilmiyorum ama diğer firmalarda 2 yıldan aşağı sözleşme kabul etmiyorlar.

Yani bakacaksın Modem arayüzünede bakacaksın hattının alabileceği en randımanlı hızı alıp kullanacaksın.
Birde ödeyeceğin fiyatta sana kalmış tabiki.

Ben Ttnet kullanıyorum, geçen sene Modemde dahil 1 senelik 52tl sözleşmeli almıştım.
O bitti bu senede yine 1 senelik sözleşmeli53tl olarak devam ediyorum.
Bağlantım 8mb Netlimitsiz 50Gb AKK. . .
bana yetiyor.

Kesene en uygun olanı kullan.
:D

Firma adının hiçbir önemi yok.
TTnet 1 yıllık sözleşmeli yeni kampanyalar var genelde 16mb altı bağlantı seçeneği sunmuyor.
Diğer firmaları bilmiyorum ama diğer firmalarda 2 yıldan aşağı sözleşme kabul etmiyorlar.

Yani bakacaksın Modem arayüzünede bakacaksın hattının alabileceği en randımanlı hızı alıp kullanacaksın.
Birde ödeyeceğin fiyatta sana kalmış tabiki.

Ben Ttnet kullanıyorum, geçen sene Modemde dahil 1 senelik 52tl sözleşmeli almıştım.
O bitti bu senede yine 1 senelik sözleşmeli53tl olarak devam ediyorum.
Bağlantım 8mb Netlimitsiz 50Gb AKK. . .
bana yetiyor.

İnternet yavaş olunca kesede dolmuyor :D

Modem arayüzünede bakacaksın hattının alabileceği en randımanlı hızı alıp kullanacaksın << bu cümleyi anlayamadım :)

ben çok hızlı olsun 75 TL yi geçmesin istiyorum telefon dahil(kullanmıyoruz)

Hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsunuz ? Superonline
Memnunmusunuz ? Hayır
Hızı tatmin edicimi ? Hayır
Fiyatı uygunmu ? Hayır
Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz ? Türkiye'deki hiç bir sağlayıcıyı önermem

8 mbps sabit hızlı ve adil kullanım kotasız aylık 109tllik tarifeyi kullanıyorum hızım 6mbps üzerine çıkmıyor 1mb/s indirmem gerekirken 600kb/s anca indiriyorum ve sorunumu çözmeleri için 1 hafta boyunca aradım sürekli biz size döneceğiz şeklinde başlarından sağdılar en son evimdeki altyapının yetersiz olduğunu söylediler (turk telekomdan baktığımda 14mbps hız alabiliyorum) ekip gönderin o zaman dedim göndermediler lanet ettim 109tl ödeyip 8mbps hız alamıyorum ve bu konuda hiç bir şey yapmıyorlar.

Hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsunuz ? Superonline
Memnunmusunuz ? Hayır
Hızı tatmin edicimi ? Hayır
Fiyatı uygunmu ? Hayır
Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz ? Türkiye'deki hiç bir sağlayıcıyı önermem

8 mbps sabit hızlı ve adil kullanım kotasız aylık 109tllik tarifeyi kullanıyorum hızım 6mbps üzerine çıkmıyor 1mb/s indirmem gerekirken 600kb/s anca indiriyorum ve sorunumu çözmeleri için 1 hafta boyunca aradım sürekli biz size döneceğiz şeklinde başlarından sağdılar en son evimdeki altyapının yetersiz olduğunu söylediler (turk telekomdan baktığımda 14mbps hız alabiliyorum) ekip gönderin o zaman dedim göndermediler lanet ettim 109tl ödeyip 8mbps hız alamıyorum ve bu konuda hiç bir şey yapmıyorlar.

Ttnetten başka seçenek kalmadı :S

D smart hakkında bilgisi olan varmı ?

süper online alt yapı olmadıgı için bulundugum yerde , smart net kullanıyorum yani dsmart tv paketi + internet 8mp :55 tl.

hızdan gayet memnunum su ana kadar akk denen sacmalıkla hic karşılaşmadım 1 yılı gecti.

telefondan vodafone kullanıyorum memnunum.

adsl konusunda bütün firmalar türk telekom'un altyapısını kullanarak hizmet veriyor, benim kullandıklarım içinde en memnun kaldıklarım doping adsl ve superonline adsl'di. Şu an superonline fiber kullanıyorum yaklaşık 8 aydır, bağlantı sağlanana kadar çok uğraştırdı ama bağlantı başarıyla sağlandıktan sonra sıkıntı yaşatmadı. Muhtemelende yaşatmaz. Hız sorunu yaşamadım adsl kullanırken de fiber kullanırkende neyi vaadettilerse o hızı verdiler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri