Hangi Niche Kelime Seçmeli yorum

• Kullanıcı ilbocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ilbocan

Yasaklanmış
Ekli dosyayı görüntüle 309

Bu niche çalışmasını neye göre yapıyoruz. Bilgisi olan tecrübeli arkadaşlar birşeyler yazsın. dün kü videolarıma bir sürü nicke girdim. TBM 0,09 dan 0,03 kadar düştü.
Gönderdiğim resme göre sizce az aranan rakabeti yüksek TBM si de yüksek olanı mı seçiyoruz
yoksa çok aranan rekabeti düşük TBM si daha düşük olanı mı seçmemiz lazım.

Niche uygulayacağın kanalında günlük izlenim 5,000 izlenimin altında ise hiç girme bile bu işe. Zararlı sen çıkarsın ben zararlı çıktım.

Kelimen "Hamster Time"
Tam hali 0.10$ gözüküyor, geniş hali 4.70$

Hamster Time ile ilgili bir video bul.

Bu yazdıklarımı ingilizceye çevir.
Başlık " Hamster Time ( Fare İnanılmaz Hızlı) "
Açıklama "Küçük beyaz fare o kadar hızlı ki izleyenleri hayrete düşürdü. Fare saatte 40km hızla koştu. Küçük fare dünyanın en hızlı faresi olarak kayıtlara geçti. Dünya'nın en hızlı hayvanları arasına giren fare sevimliliği ile de insanlara kendisini sevdirdi."
Etiket "Hamster Time, Animal videos, Faster Animals, Incredible animals,"

günlük izlenim 1000 civarı, ama bugun dün tbm 0,09 ken bugun 0,03 a düşmüş anlamadım.Emre ne olduda zararlı çıktın biraz daha açarsan konuyu.
bu arada benim kanal yabancı haber kanalı

günlük izlenim 1000 civarı, ama bugun dün tbm 0,09 ken bugun 0,03 a düşmüş anlamadım.Emre ne olduda zararlı çıktın biraz daha açarsan konuyu.
bu arada benim kanal yabancı haber kanalı

İzlenimim 1,000 di günlük bu işe girdim günlük izlenim 100'ü geçmedi. Günlük tıklanım 50+'idi bu işe girdim bazen tık almıyordum bazen de 1-2 tık alıyordum.

Niche işine girince video reklamı kapatıyorsun sadece alttaki reklam açık kalıyor TBM düşmemesi için bu yüzden de tıklamalar olağan üstü düşüyor. Bunun çözümü imleme siteleri fakat ben şuana kadar imleme sitelerine attım 1-2 tık aldım her seferinde. Bu yüzden bu işi bıraktım. Hee şöyle dersen elinde 5$-15$'lık kelimeler var diyorsan 1-2 tık ta yeter yani. Niche işine ya tam girecen ya da bir süre bekleyecen.

Emre tşk ederim. Genelde bu youtube konusunda insanlar kolay kolay yardımcı olup açık bilgi vermiyorlar.

Arkadaşlar , bu konuda defalarca konu açıldı ama hala bazıları bu işi tam anlamış değil ...
Örneğin 10 kanalda 1000 video var diyelim bunların günlük izlenimi 20K olsun tıklama 400 olsun tbm 0,05 olsun kazanç = 20 usd dir , bu 10 kanalın yanıda bir de nicheli kanallar açtınız diyelim burdanda 2K izlenim 40 tık aldınız ve tbm 2 ise bu kanallardan gelen kazanç 80 dolardır ama adsenseye yansıyan tbm 22K izlenim 440 tık olur ve tbm de 0,22 olur Normal kanllardan elde edilen kazanç arttıkça , adsenseden görülen tbm düşer yani ... Aynı şey türkçe içerik içinde geçerli aynı zamanda türkçe videolar yüklüyosanız tbm 0,01 bile olsa o kazanç diğerlerine eklenir ve ortalama bir tbm elde edilir toplam tbm niz düşer ama kazancınız değişmez...
Ben ilk zamanlarda bunu bilmiyordum ve türkçe içerikli kanllar tbm düşürüyor diye yüzlerce türkçe videomu silmiştim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri