Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Partner icerige göre önemli bence. Bazi partnerlerde farkettigim kadariyla, agindaki kisilerin videolarini kendi google profillerinde falan paylasiyorlar. Bazilarida sadece ödeme konusunda islem yapiyorlar. Kanaldaki videolar ve icerik tamamen özgünse, o kategoriye göre büyük partner bulmak daha dogru olur diye düsünüyorum. Yani sizin videolarinizin daha fazla görüntülenmeye destegi var, bu yüzden partner seciminizi ona göre yapmalisiniz. Bol kazanclar.
ETC Network'e girebilirsin.
Videolar tamamen bana ait ankara izmir istanbul gibi sehirlerde sokak muzikleri veya besledigim chihuahua (dunyanin en kucuk kopegi) videolarim bir bayan arkadasimizin nadir bulunan kedisinin komik videolari yani icerik bu sekilde
Telefondn yaziyorum yazim hatalari icin ozurdilerim
Etc Network tavsiye etmiyorum hocam yeterince yetkileri ve bilgileri yok herhangi bir sorunda aracılık yapıyorlar sadece net bir bilgi sahibi olamıyorlar oyuzden direk olarak ana bayiye başvurman daha yararlı olur
Etc Network tavsiye etmiyorum hocam yeterince yetkileri ve bilgileri yok herhangi bir sorunda aracılık yapıyorlar sadece net bir bilgi sahibi olamıyorlar oyuzden direk olarak ana bayiye başvurman daha yararlı olur
Arkadasa katiliyorum. Etc network ile bir kac defa yazismamiz oldu, iyi birisi fakat partner konusunda özellikle kanal özgün ise ana bayiye basvurmak/girebilmek daha mantikli. Ha derseniz iletisim icin araci lazim o zaman mecbur etc network ya da diger arkadaslar üzerinden basvuru yapacaksiniz![]()
Kanal ozgundur ancak yeterli kazandiran oynatma yoktur.
Direk basvurdugunuzda bugune kadar bir cokornegi mevcut.! Kimin kanali kabul edildi ?
Bakin amacim bu arkadasi agima almak degil, ama cumlelere dikkat etmek gerekir. Benimle yazismalariniz olmus, memnun kalmadiginiz kismi aciklarmisiniz ?
Cun ku benimle konusupta, himmm ?? halla halla ? ne yapsak ki ? gibi gecistirmeli cevap verdigim hic kimse olmadi.! Net ve kararli cevaplarim olmustur.
Forumdan kisiler varsa yorumlarini bekliyorum.! Kucuk kanlla direk basvuranda bana basvuranda oldu, hangi kanallar kabul edilmis soylesinler.
Yetkimizde, Bilgimizde Allaha Sukur yerinde bizim.
Kanal ozgundur ancak yeterli kazandiran oynatma yoktur.
Direk basvurdugunuzda bugune kadar bir cokornegi mevcut.! Kimin kanali kabul edildi ?
Bakin amacim bu arkadasi agima almak degil, ama cumlelere dikkat etmek gerekir. Benimle yazismalariniz olmus, memnun kalmadiginiz kismi aciklarmisiniz ?
Cun ku benimle konusupta, himmm ?? halla halla ? ne yapsak ki ? gibi gecistirmeli cevap verdigim hic kimse olmadi.! Net ve kararli cevaplarim olmustur.
Forumdan kisiler varsa yorumlarini bekliyorum.! Kucuk kanlla direk basvuranda bana basvuranda oldu, hangi kanallar kabul edilmis soylesinler.
Yetkimizde, Bilgimizde Allaha Sukur yerinde bizim.
hocam arkadaşlar pek bilgili değiller heralde,ben sizle öyle muhabbet ederken bile ilgilendiniz tüm sorularımla.
Ben arkadasa ana bayi konusunda katiliyorum yazdimSizin iyi biri oldugunuzu zaten belirttim. Bir kac defa partnerinizde olmadigim halde sorular sordugumda severek cevap verdiginiz oldu. Yigidi öldür hakkini yeme yani.
benim iyi yada kotu biri olmam degilde, sonuc olarak bir sirket hakkinda konusuluyor ve arkadas direk ''Tavsiye Etmem.!'' ifadesini kullaniyor.
ETC Network neden tavsiye edilmez ? Bilgimizin yetersiz oldugunu idda ediyor.
Hangi konuda ? bende bunu sordum iste.!
Biz yetkimizide bilgimizide saklamadik ki, sadece araci diye hatirlatma gereyi duyuyor ?
Bana bagli olmayan kanallar konusunda bile zoomin.tv ile baglanti kurup destek sagladik.!
Bugune kadar cevap veremedigim, Kismen cevap veremedigim. Buna zoomin.tv nin kendiside cevap veremedigi...
Tek konumuz el konulan odemeler.! Allah askina buna kim cevap vermis ki ?
en azindan bizim lafimiz belli, %50 demiyoruz.! icerikdi disarikti demiyoruz.! 3-5 ay tutacagiz demiyoruz.!
Buna bile cevabimiz var aslinda sadece kabul etmek istemiyorlar.
Yani, arkadasin sadece araci diye tabir ettigi, ETC Network.! Lafta degil gercekten zoomin.tv nin Turkce destek konusunda tek firmasiyiz.
Hakkimizdaki referansi zoomin.tv nin direk kendine sorarakta alabilirler.
Neyse arkadasin konusu dah afazla dagilmasin, bizi tavsiye etmeyenler lutfen daha somut deliller ile ortaya cikarlar ise, biz hatamizi onlarda calisacagiz firmalari duzenlemesinde yardimci olmus olurlar.
Buradaki sitem üslubunuz o arkadasa ise özel mesajla sormaniz gerekir. Yani sizin icin özellikle bilgileri yok yazdiysa demek daha önce bir sorun yasamis. O da sizin yazdiginiz gibi ödemelerin duraklatmasiyla alakali olabilir. Benim sizinle, birbirimizle sorunumuz yok, olamazda.Sizin bu forumdaki yerli alt bayii olarak fazlasiyla yardimci oldugunu zaten bir cok kisi biliyor. Mesela yukaridaki biriside banada laf atmis gibi olmus bilgileri yok diye.. Durduk yere laf atildigi icin Sizi anliyorum. Islerinizde basarilar
![]()
Bizi merak edenler forum sitemizi ve web sitemizi ziyaret edip bilgimizide ilgimizide gorebilirler.
Kucuk bir referans kismi;
etc network
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.