Hangi Partnerler Güvenilir - Beyin Fırtınası

bence atılan kanalları bir yere bağlamayın videoları saklayın kanalı bir kenara ayırın 1-2 ay para kazanamazsınız ortalık durulunca kanalları bağlarsınız ...
quiz birşeyler yaptı diğer partnerlerde yapacak yani 1 eylül değil 1 kasıma kadar durumlar anca anlaşılır.
mn 2 ayda ödeme yapıyor bentpixel 45 günde yapıyor yani 2 ay kanalı saklamışın yada mn ile 1 sene anlaşmısın bloke koyarsa 1 sene para alamazsı kanalınıda çıkaramazsın düzdün partner bulana kadar kanalı saklayın ...

bekleyemem diyenler adsenseye bağlasın düzgün partner bulunca çıkma şansın var en azından ...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam size özelden bir soru sormak istiyorum acaba mesaj kutunuzu 1 mesajlık boşaltabilirmisiniz?

Arkadaşlar şimdi kurunun yanında yaşda yanıyor. 2 yılda belki 10 defa adsense kazası gördük. Buda gecici tabili. Durulacak, fakat ben adsensenin bu tavrından bıktım. şahsen ben bu konuda yer alan 3-4 partnere taşıycam kanalları güzel beğendiği partner olan varsa yazsın.

Unutmayın ki quizi sadece ytpara büyüttü. Biz quizi bıraktık mı biter eski awe gibi düşünün.

Yazılan partnerlerin % kaç kesinti yaptığını ve şartlarınıda yazarsanız daha iyi olur.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam o değilde benim desteğe bi bakaydın çürüdüm pc basında videolar yüklencek diye ömrümden ömür gitti :D

Edit: vsp ve pixel gereklilikleri ve özellikleriyle ilgili açıklamalar içeren kısmı sildim ki insanlar kendileri inceleyip daha doğru şekilde zaten bilgi edinsin yeterince farklı farklı birinin şu kadar izlenimli kabul ediliyor diğerinin bu kadar dediği kafa karıştıran bilgi zaten paylaşıldığını gördüm varken bir tanede farklısını ben eklemek istemiyorum kesinleşene kadar önce deneyip tecrübe etmek sanırım en doğrusu.

Son düzenleme:
VSP Group

Gerekenler;
1 aydan eski bir kanal olması ve copyright uyarı kaydı bulunmaması yeterli

Ödeme paylaşımı; %30 Kesinti (bildiğiniz gibi quiz %20) izlenim artmasıyla beraber %20'ye düşüyor. abone veya zamana bağlı olmadan izlenimi olan kanallar quiz gibi %20 kesintiyle ödeme alır cpm değerleri ortalamasıda quizle aynı.

Ödeme yöntemleri; PayPal, Webmoney, Moneygram, Unistream, Payoneer

Bent Pixels

Gerekenler; Hiç bir fikrim yok neye göre aldığını araştırmak yada denemek gerek

Ödeme Paylaşımı; Buda vsp gibi kesinti önce belli bir orandan başlıyor kesinti oranı başlangıc %50 bu kesinti oranı %10'a kadar azalsada izlenime vs bakılmaksızın sadece abone sayısına göre azaldığı için alacağınız ödemelerde yüksek kesintiler görmeyi size abone sayınız uygun değilse göze almanız gerekir. Fakat Cpm'si quiz vsp ve diğerlerine göre az da olsa daha üstün ki benim açımdan bu kesinti oranıyla malesef birşey ifade etmiyor.

Ödeme Yöntemleri; Yalnızca paypal

--------------

Benim tercihim 2 side değil ama akıllarda şuan bu 2si önde olduğundan merak edip soranlar için gereklilik ve özelliklerini toplayıp bulabildiklerimi paylaşmak istedim üzerine eklemek isteyen veya yanlış varsa düzeltmek isteyen belirtirse iyi olur.

edit.

hayat kurataracak bir konu olabilir

Şartlar ve kesinti hakkinda bilgi verebilirmisin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 5 günde girdim. Özgün kanalımı iyicene incelediler ve her seferinde 3 aşamalı bir sözleşmeler falan gönderdiler.

%70 benim ek destekleri var. Yalan değil ama benim gibi Turk bi adama hangi şirket veya marka benim videolarımı tanıt diye gelirki. Bağış sistemini hemen acıyor mesela ama bağışa karşıyım. Ama gel gelelim izlenimde değişiklik olmadı artan parada değişiklik olmadı. Keşke Awesommness gibi videolarını bir anda öne çıkaran bir partner olsa ama işte Aweye özgün kanal sokulur mu şüpheli para ödüyeceklerini bilsem ilk başta Aweye kapı çalardım. Ama ödemiyolarki dün bi başlık açtım Aweye gameplay kanalı var mı ve para alabilen var mı die ama kimse bilmiyormuş. Mesela Taklacı Zoominde zoomin 3. kanalı sanırım ytparadan bildiğimiz birisiydi Selim Abi, sonra Creativinde pek artışırı yok ama özgüne direk oder. 1.5 senedir kesintsizi paramı alıyorum. MakerStudio kanmayın fakat destekleri var ve vardır. Mesela Adsense geçen gün bi videoma özgün kanalıma etiket hatası nedeniyle hit alan videomu darma duman etti. Beni kaaleye bile almadı. Makere bu yüzden geçtim .

4 5 günde girdim. Özgün kanalımı iyicene incelediler ve her seferinde 3 aşamalı bir sözleşmeler falan gönderdiler.

%70 benim ek destekleri var. Yalan değil ama benim gibi Turk bi adama hangi şirket veya marka benim videolarımı tanıt diye gelirki. Bağış sistemini hemen acıyor mesela ama bağışa karşıyım. Ama gel gelelim izlenimde değişiklik olmadı artan parada değişiklik olmadı. Keşke Awesommness gibi videolarını bir anda öne çıkaran bir partner olsa ama işte Aweye özgün kanal sokulur mu şüpheli para ödüyeceklerini bilsem ilk başta Aweye kapı çalardım. Ama ödemiyolarki dün bi başlık açtım Aweye gameplay kanalı var mı ve para alabilen var mı die ama kimse bilmiyormuş. Mesela Taklacı Zoominde zoomin 3. kanalı sanırım ytparadan bildiğimiz birisiydi Selim Abi, sonra Creativinde pek artışırı yok ama özgüne direk oder. 1.5 senedir kesintsizi paramı alıyorum. MakerStudio kanmayın fakat destekleri var ve vardır. Mesela Adsense geçen gün bi videoma özgün kanalıma etiket hatası nedeniyle hit alan videomu darma duman etti. Beni kaaleye bile almadı. Makere bu yüzden geçtim .
Spam kabul ediyormu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar şimdi kurunun yanında yaşda yanıyor. 2 yılda belki 10 defa adsense kazası gördük. Buda gecici tabili. Durulacak, fakat ben adsensenin bu tavrından bıktım. şahsen ben bu konuda yer alan 3-4 partnere taşıycam kanalları güzel beğendiği partner olan varsa yazsın.

Unutmayın ki quizi sadece ytpara büyüttü. Biz quizi bıraktık mı biter eski awe gibi düşünün.

nokta. bu kadar basit biz yaptık .
bizde ciddi bir kitleyiz unutmamak gerek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri