Hangi Partnerler Güvenilir - Beyin Fırtınası

Mcn açmayı öğretin diyen arkadaşlara sözüm, o iş o kadar kolay değil. Öyle olsa herkes açar. Açtıktan sonrada kolay değil emin olun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar,
ilk mesajımda partnerlar hakkında ? koyduğum yerlere ait kesin bilgiye sahip arkadaşlar yazarsa oraları dolduralım.

Spam çalıştığınız ve ödeme aldıgınız partner firmaları bekliyoruz arkadaşlar. Paylaşanlar çok dua alacaktır. Biz kardeşiz...

buraya yazdıkdan sonra hiçbir partner güvenilir olmaz zaten.

Haklısınız, siz sakın denemeyin. Aklınızda da varsa bir partner buraya yazmayın ki türk kardeşleriniz kazanmasın.

Bu forumda awe yazılmamış olsaydı kimse awe yi bilmeyecekti. Bu forumda quiz yazılmasıydı kimse quiz bilmeyecekti. Şuana kadar kim aweden, quizden, lifedan, freedomdan v.s. para aldıysa forumdaki paylaşılan konuyu görüp giriştiği için aldı. Ama siz eğer bir partner ile çalışmadıysanız bu konu sizi ilgilendirmiyor. Bir partner ile çalışıyorsanız konusunu okudugunuz arkadaşa teşekkür etmelisiniz. Gidin bulun arkadaşı teşekkürünü ediniz.

Yanlış anlamayın ama içinizdeki partnera birşey olur korkusu bencilliğiniz nedeniyle oluyor.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, özür dileyerek belirteyim Bent Pixel'in o kadar üzerine düşmemiştim. O zamanlar quiz buhranlı dönemlerindeydi, kriterler sürekli değişiyordu, arayış içerisinde öyle bir iki kanal salladım. Maillerimi kurcaladım, kanalı partnerden attıklarını bildirdikleri maili bulmak için, maalesef bulamadım. Dolayısıyla başvurudan sonra kaç gün içerisinde partnerden çıkarıldığını bulamadım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
benim onlarca kanalımı flagtan kapattıran türk kardeşlerim mi ?, haklısınız.
Araştırmacı ruhu olan herkez buldugu her partnere 1 kanal sokarak neyin ne olduğunu anlar zaten.
Buradan çıkacak partner firmanın 2 gün sonra kanalları satılmaya başlanacak.

Son düzenleme:
en iyisi galiba adsense. kazık atacaksa hiç değilse google atsın.

17 ağustondan sonra yeni adsense açıp kanal bağlayan arkadaşlar, kanallarınız para gitmesi ne durumda ?

Yeni adsensede hiç kapanma yaşadınız mı? Acaba adsenseye de bir kanal kapanma kotası mı koydular.

Adsense kapanma kriterleri belirsiz hocam. Zamanla bilinir. Benim 1 yıl önce açtıgım adsenseye sadece adsenin kendi kanalı vardı. Kanalda harbi özgün gibi spam kanaldı(içeriğin orjinali youtube'da bulunmuyor.). Kanalın para kazanması gitti. Kanalı sildim tekrar açtım tekrar bağladım yine gitti. Farklı 1 kanal ekledim . iyi izlenmeli önceden bağlanmamış bir kanal onunda kazanması gitti. Demem o ki 1 adsense 1 yıllık hiç video eklenmemiş aktif kanalda bile bu durum oluyor. Kriterleri yok, şuanda adsense çalışma yapıyor. Şuanda adsenseye yeni kanal eklemek akıl işi değil.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION], [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] , [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] güclerini birlestirerek bir partner olusturabilirler (MCN)

forum büyükleri ellerini taşın altına koymalı :D Herkes bir MCN girişimi bekliyor....

atılan kanalları baska yere baglayıncada eşleşen atıyor quiz saçmalığa bak :)

uiz telifsiz uyarısız kanalımı atmış vps ye bağladım ödeme yöntemini nası giricez bunda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri