Hangi Programlama Dillerini Biliyorsunuz

Alper38

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar hangi programlama dilini veya dilllerini biliyorsunuz ..

İhtiyacımız olduğunda yardım isteriz :)

Ben şuan HTML5 ve CSS öğreniyorum.

Her zaman php ve mysql yardımı için bir pm kadar uzağınızdayım.

Hangi dili öğremeye başladıysam yarım bıraktım.Bende sizlerden tavsiye istiyorum arkadaşlar bir dili öğrenmek için nasıl motive oluyorsunuz ?

Hangi dili öğremeye başladıysam yarım bıraktım.Bende sizlerden tavsiye istiyorum arkadaşlar bir dili öğrenmek için nasıl motive oluyorsunuz ?

Ben öğrendikçe kefy alıyorum hocam , zor olsada yılmıyorum , öğrendikten sonra yapabileceklerimi düşünmek beni motive ediyor.

c#, php (laravel de biliyorum), c, python, javascript, android ve dahası...

html ve css programlama dili değildir

önemli olan kaç programlama dili bildiğiniz değil algoritmik düşünme yeteneği ve syntax bilgisidir. biraz da tecrübe tabi.

Evet arkadaşlar hangi programlama dilini veya dilllerini biliyorsunuz ..

İhtiyacımız olduğunda yardım isteriz :)

Ben şuan HTML5 ve CSS öğreniyorum.

şöyle bişey var html ve css programlama dili değil ama :D

C#, Java, php, js (bilgi seviyeme göre en iyi bildiğimden az bildiğime doğru sıraladım)
ek olarak da html - css + XAML biliyorum :)

c ,vb biliyorum ama php çok istiyorum. algoritmik zekam oldukça fazla ama php bir türlü çözemedim :D

şöyle bişey var html ve css programlama dili değil ama :D

C#, Java, php, js (bilgi seviyeme göre en iyi bildiğimden az bildiğime doğru sıraladım)
ek olarak da html - css + XAML biliyorum :)

Evet izlediğim tüm videoların başlangıcında bu konuya değiniyorlar :D

Her programlama dilini kurcalamışımdır. Az çok anlamaya çalışmışımdır. Ama hiç birisini bilmem. :) fakat bilmediğim halde proglamları kurcalayarak kodların bana lazım olan kısımlarını anlayarak birazda google yardımı ile işleyişlerinde değişiklik yapabiliyorum. Yani editleme diyelim kısaca.

Bilgisayar programciligi okuyup şu yazdiklariniza birkere merak edip bakmayan bi benmiyimdir acaba

c ,vb biliyorum ama php çok istiyorum. algoritmik zekam oldukça fazla ama php bir türlü çözemedim :D

Phpde internetteki eğitim videoları çok saçma ben onlardan biraz izledim ilk zamanlarda anlayamıyorum misal bir butona kod yazcan derslerde yeni php sayfa aç praya kod yaz daha sonra butondan o kodu tetiklet var okulda 2 derste phpnin tüm mantığını anladım tabandanda asp bilgim vardı adan zye php kitabı alarak öğrenebilrsin az altyapın varsa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri