Hangi Tv kartıyla kayıt yapmamı önerirsiniz(laptop)

salim59yt

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar;

Hangi Tv kartıyla kayıt yapmamı önerirsiniz.Tv kartını laptop üzerinde kullanacağım.Varmı önerisi olan arkadaş.

---------- Spam Engelliyici 21:16 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------

yokmu bir önerisi olan arkadaş.

technisat-skystar-usb-hd.jpg

bende bu var skystar usb hd guzel makina 1 seneyi geckindir kullaniyom hd destekli 200 tl felan bu bi arkadas aldi 70 tl ye oda hd dark di sanirim markasi oda memmun ama

Wintv en iyisiydi bi zamanlar.Ancak şimdi bilmiyorum ne oldu.

Kablolu tvden kayit yapmak icin hangi tv karti kullanilmali bilgisi olan var mi arkadaslar sanirim dvb-c desteklemedi gerekiyormus tavsiye verebilecek bir arkadas varsa sevinirim

Yeni konu açmadan buradan sormak istiyorum. Yeni çıkan LED Akıllı TV'lerin hepsi görüntü kayıt özelliğine sahip mi?

bu dedigin analog karti hani uydulardan izlenen degil hani yerel kanallari izlemek icin varya catilarda olur genelde karasal yayinlar icin bu kart kaliteli olmaz bu digital alman lazim senin olmazsa bu aksam arkadasa bi soruyum modelini tam olarak

tamam hocam bekliyorum

Yeni konu açmadan buradan sormak istiyorum. Yeni çıkan LED Akıllı TV'lerin hepsi görüntü kayıt özelliğine sahip mi?

vardir belki ama onlarda soyle bi sorun var kaydettigin goruntuyu sadece tv uzerinden izleyebiliyorsun kayit ettigin goruntuyu hic bi sekilde pc ortamadinda acamiyorsun ozel sifrelenmis oluyor mumkun degil acmasin onun yerine ya tv karti al yada tv kayit ozelligi olan uydu alici al

---------- Spam Engelliyici 21:02 ---------- Önceki Mesaj 20:55 ----------

tamam hocam bekliyorum

Everest Dvb-s2 Hd Stream Usb Tv Box 25694501 - n11.com

arkadasin aldigin kart budur hd destekli sorunsuz izleyebilirsin simdilik beles hd kanal olan trt hd trt 1 hd atv hd a haber hd beyaz tv hd bir cok kanal daha gelcek kanalturk hd de yarin basliyor sanirim hd kanal yayinina arkadasa sordum memmunum dedi

Sky Star USB 2 HD CI hepsine fark atar ripciler için 1 numara

bende onu onercektim ama bunun fiyati 250-300 arasi bu kart ta dsmart modul karti da takabiliyorsun dsmart kanallarinda sorunsuz izleyip kayit edebiliyorsun mukemmel bi kart zaten tv kartlarinda en iyisi bu birden bunun aynisi olan kasaya takimli var arkadas parayi yuksek tutarsa kesinlikle bunu alsin derim ama tuzlu biraz

bende onu onercektim ama bunun fiyati 250-300 arasi bu kart ta dsmart modul karti da takabiliyorsun dsmart kanallarinda sorunsuz izleyip kayit edebiliyorsun mukemmel bi kart zaten tv kartlarinda en iyisi bu birden bunun aynisi olan kasaya takimli var arkadas parayi yuksek tutarsa kesinlikle bunu alsin derim ama tuzlu biraz

CI olan modellerin hepsine Cam modul takılabiliyor piyasada zaten USB HD CI 2 olan modeli yok, usb olması kayıt sırasında donma vs. sorunların olmaması demek eski ürün normalde HD CI olan modeli ondan sonra cıktı ama USB HD 2 CI olan modeli daha çok aranıyor, bende var yurtdışından gelme 0km duruyor öyle :D

Arkadaşlar odamda lg plazma var 1 ay önce aldım tv kayıt falan yapabiliyoruz galiba deneyen var mı daha önce

arkadaşlar ben bu konuyu anlamadım örnegin bende snaal bir sunucu var bende canlı yayın tv kaydı yapıp uploda yapmak istiyorum ama sunucudan bu nasıl yardımcı olucak bana aydınlatabilecek biri varmı :) ?

arkadaşlar ben bu konuyu anlamadım örnegin bende snaal bir sunucu var bende canlı yayın tv kaydı yapıp uploda yapmak istiyorum ama sunucudan bu nasıl yardımcı olucak bana aydınlatabilecek biri varmı :) ?

sunucuya nasil takacaksin bi karti sunucu evde olmasi lazim onu yapabilimen icin sen evden kaydedip sunucuya upload etmen gerekiyor oda bi isine yaramaz sunucuya up yapasiya kadar direk upload yapmak istedigin yere yuklersin

hım anladım upload evdeki nette cok yavas oldugu için sorun zaten ondan sunucu dedim anladım ama teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri