Hangi VDS'yi Seçmeliyim?

Ege Beşe

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,sitelerimi barındırmak için,radyo kurmak ve işte YouTube videoları yüklemek için falan bir VDS alıcam fakat karar veremedim fiyat 80-90'tlden pahalı olmasın.
Sizde kendi bilindik sitelerden önerirseniz sevinirim,Harddisk falan yüksek olursa iyi olur.

Ben birkaç paket seçtim fakat tam karar veremedim.

WW3Mj4.jpg

32Gbk9.jpg

REz7jY.jpg

kZdN5J.jpg

10tl olan da 90tl olan da dedicated almadığın sürece yavaş çalışacak, ikinci tarayıcıyı açtığında bile kasmaya başlayacak.

en üsttekini öneririm yani [MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] umut abinin vdslerini öneririm forumda konusu vardı Sibershell firmanın ismi ben 2gb ramli olandan aldım çok memnunum up down hızı olsun masaüstü hızı olsun her yönüyle harika hocam size de tavsiye ederim. [MENTION=20266]Ege Beşe[/MENTION]

Bir bakayım hocam sağol.

---------- Spam Engelliyici 14:43 ---------- Önceki Mesaj 14:36 ----------

10tl olan da 90tl olan da dedicated almadığın sürece yavaş çalışacak, ikinci tarayıcıyı açtığında bile kasmaya başlayacak.

Hocam fiziksel kiralayacak kadar sermayem yok,o yüzden VDS'ye yöneliyorum.Uygun fiziksel satan biryer biliyorsan söyle.

bn de vds istyrm az video yüklüyorum günde en fazla 10 video ama render yapacağım için kasmayacak donma olmayacak bir tane arıyorum hangisini önerirsiniz?

Hem sitelerini hem radyonu hem youtubeye bu vdslerle yapamazsın dedicated almalısın

radyo kurmak derken hocam whmsonic kullana bilirsin onuniçinde linux sistem ve whm/cpanel gerekli eklenti olarak yükleniyor tabi benim zamanımda böleydi şuan ne alemde bilmiyorum sen hem yt işi yapamk hemde radyo açmak istiyorrsun 2 sisi 1 vds de işte zor biri windwos diğeri linux ha linde de yapa bilirsin lakin cpanel in kurula bilceği sürümler belli işin özü 2 si bir arada olmaz

[MENTION=19635]OXENON[/MENTION] sor yardımcı olur sana dedicated için

sana 8 gb ramli 100 gb hdd li limitsiz trafik , net 1gb portlu vds teklifi verebilirim

benim hizmet aldığım yerden aylık 75 tl şuanki fiyatı

render için kullanıyorum ingiltere lokasyonlu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri