Hangisi daha iyi ?

• Kullanıcı usein_0304
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

usein_0304

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar daha önce birçok kategoride kanallar açtım ama hiç birinden beklenilen patlamayı gerçekleştiremedim. Size sorum: Hangi kategoride TBMyı artırabilirim veya daha fazla izlenim alabilirim ?
Bol kazançlar :D

kategoriyi sana söylesek bile bişey degişmeyecektir zaten denedigin kadar denemişsin sana tavsiyem niche denen bir olay var onun üsüne düş günde 5 k hit alıp 900 tık almak degil önemli olan zaten bu islatislikte genelde tbm 0.03 yada 0.05 lerde geziyor niche araştırırsan 5 k ya 10 -20 tık alırsın ama tbm 0.20 yada 0.66 larda bile gezer o sana baglıdır etiketine hitine içergine kanalın türkçe yada yabancı olmasına en önemlisi belli bir kesime hitap etmeye

Peki bu niche`leri etiketlere mi yazmalıyım ?

evet aynen eger yeni başladıysan sana elimde geldigi kadar yardımcı olurum niche ile ilgili konu açıcam yakında az ama öz bir konu bak mesela nisan ayı kazancım geçti 6 dolar sadece :) mayıs ayı kazancımda adsensede 50 yi gçiyor şuan ona göre bak niche ne kadar önemli aldıgım 10 k izlenime çok az derecede tık alıyorum ama tbm tavan oluyor inşallah sende yapacaksın kazanacaksın

evet etiketlere girecen başlıgada giir etiketleri abarma en fazla 10 tane girsen yeter kısa zmaanda niche senin tbm yi üst oranlara taşıyıp sabitler

nicheyi bulmak için google keyword toolsu araştır

evet aynen eger yeni başladıysan sana elimde geldigi kadar yardımcı olurum niche ile ilgili konu açıcam yakında az ama öz bir konu bak mesela nisan ayı kazancım geçti 6 dolar sadece :) mayıs ayı kazancımda adsensede 50 yi gçiyor şuan ona göre bak niche ne kadar önemli aldıgım 10 k izlenime çok az derecede tık alıyorum ama tbm tavan oluyor inşallah sende yapacaksın kazanacaksın

evet etiketlere girecen başlıgada giir etiketleri abarma en fazla 10 tane girsen yeter kısa zmaanda niche senin tbm yi üst oranlara taşıyıp sabitler

nicheyi bulmak için google keyword toolsu araştır

bekliyoruz niche konunu kardeşim :)

Evet google keyword toolsu araştırdım ama şimdi bir yeni kanal oluşturup sadece teknoloji veya başka bir kategori açıp da orada niche kulanmak istiyorum. Zaten konuyu açmamın sebebi de bu - hangi kanalda daha faydalı olur bu niche olayı ?

Evet google keyword toolsu araştırdım ama şimdi bir yeni kanal oluşturup sadece teknoloji veya başka bir kategori açıp da orada niche kulanmak istiyorum. Zaten konuyu açmamın sebebi de bu - hangi kanalda daha faydalı olur bu niche olayı ?

sana şöyle diyem ben zorluk çekdim baya bu yotube işinde yatmadıgım günler oldu okulu boşladım vs... herşeyin başı saglıktır derlerya dogrudur bunun da başı saglıktır en yüksek tbm saglıktadır kategorin onun için saglık olsun mesela aids nasıl tedavi edilir diye bir video bul yabancı olsun türkiyede kimse izlemez :D ukrayna rusya bolivya estonya fillandia amerikadan gelir çogunluk sanırsam hitin işte buna uygun google keywords toolsu açıcan yazıcan aids diye orda gerekirse saatlerce her kelimeyi araştırıcan genelde herkes tbm si yüksek kelimelerede bakar ben bakmıyom ona direk düşük rekabetli ve yüksek aramalı bunları yaparsan sanırım 1 aya kadar tek bir kanal için düzen saglarsın

alternatif olarak : teknolojide kazandırır örnek = iphone(bu hiçbirzaman bitmeyecek bir içeriktir herzman güncel bana göre

sana şöyle diyem ben zorluk çekdim baya bu yotube işinde yatmadıgım günler oldu okulu boşladım vs... herşeyin başı saglıktır derlerya dogrudur bunun da başı saglıktır en yüksek tbm saglıktadır kategorin onun için saglık olsun mesela aids nasıl tedavi edilir diye bir video bul yabancı olsun türkiyede kimse izlemez :D ukrayna rusya bolivya estonya fillandia amerikadan gelir çogunluk sanırsam hitin işte buna uygun google keywords toolsu açıcan yazıcan aids diye orda gerekirse saatlerce her kelimeyi araştırıcan genelde herkes tbm si yüksek kelimelerede bakar ben bakmıyom ona direk düşük rekabetli ve yüksek aramalı bunları yaparsan sanırım 1 aya kadar tek bir kanal için düzen saglarsın

alternatif olarak : teknolojide kazandırır örnek = iphone(bu hiçbirzaman bitmeyecek bir içeriktir herzman güncel bana göre
Yardımcı olduğun için teşekürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri