Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
videoyu izledim bende çok büyük birşey var zannettim anlattıkları çok basit düzeydeki şeyler eminim 1 hafta kafa yorsanız dork kodları sayesinde birazda Sql injection sizlerde 1 gecede 300 400 site hacklersiniz gelelim banka hacklemesine Kali linux işletim sistemini kullanmasını bilen aynı bağlantı üzerinde istediği makinaya zaten hüküm sürebilir dark web deep web olarak bilinen karanlık internet hakkında anlattıklarıda yarı yarıya doğru bu adam halen daha lamer üst düzey birşey anlatmamış videoda bilen arkadaşlar bana hak vericektir.
Yorumumu beğenmeyen olursa okusun geçsin benle polemiğe girmesin kalp kırarım bilmediğiniz şeyi savunmayın.
Hocam yani bu kadar basit bu işler? Polemiğe girmiyorum sadece soruyorum. O zaman bir dünya çoluk çocuk site bırakmaz ortada. SSL si var osu var busu var bunlar bir halta yaramıyormu yani? Banka hacklemek o kadar kolay mı hocam? O zaman yurt dışından bir çok bankayı hackler insanlar. Interpol tutup sizn peşinize düşecek değil ya.
videoyu izledim bende çok büyük birşey var zannettim anlattıkları çok basit düzeydeki şeyler eminim 1 hafta kafa yorsanız dork kodları sayesinde birazda Sql injection sizlerde 1 gecede 300 400 site hacklersiniz gelelim banka hacklemesine Kali linux işletim sistemini kullanmasını bilen aynı bağlantı üzerinde istediği makinaya zaten hüküm sürebilir dark web deep web olarak bilinen karanlık internet hakkında anlattıklarıda yarı yarıya doğru bu adam halen daha lamer üst düzey birşey anlatmamış videoda bilen arkadaşlar bana hak vericektir.
Yorumumu beğenmeyen olursa okusun geçsin benle polemiğe girmesin kalp kırarım bilmediğiniz şeyi savunmayın.
bu adam bence de lamer, anlattığı şeyler günümüzde çok kısa sürede öğrenilecek şeyler, gören de 5 yıl hapis yatmış da çıkmış sanır alt tarafı 1 ay hapis yatmış kendini hack kralı ilan eder gibi konuşuyor
kali linux işletim sistemini içeriğini öğrenen herkes hack yapabilir
burda kod paylaşmam etik olurmu bilmiyorum ama videoda arkadaşın bahsettiği dork işlemini bir araştırmanı tavsiye ederim 7 yaşındaki kardeşin bile site hackler![]()
Videoyu izlemedim şuan . İlk yazdığın yoruma katılıyordum tek tek mesajları okuyordum ta ki bu mesajına gelene kadar = "kali öğrenen herkes hack yapabilir" . maalesef bu cümle yanlış. kali öğrenen herkes hack yapamaz çoğu kişide lamer olup çıkar. iki üç dork halleden siteye index basan hacker olmaz maalesef. ki zaten hack'in işletim sistemiyle bir alakası yok. kali denince akla hack gelmesinin sebebi pentest. araçlarını içermesi tek olay bu. Yoksa Udemy den bir kali linux kurs alayım sonra bitcoin cüzdanlarını boşaltayım gibi bir durum söz konusu olsaydı , önüne gelen herkes böyle bir yeteneğe sahip olsaydı ortalık çok karışırdı. Şimdi videoyu izleyelim bakalım orkun abimiz ne hazırlamış![]()
Ben hackerim diyenlerin çoğu lamerdir. Hackerlik değişik bir statüdür, ne zaman olduğunu anlamazsın ki bu olay bir tohumun ağaç olması gibi bir durumdur. Tor browser indirdim artık hackerim diye gezen çok kişi var. Neyse, bu olayın da sayısız yönü ve yolu vardır. Şuan youtube gibi bir ciddi kuruluşun telif hakları sistemini kırmak *program alıp geçenler veya başkalarının kodları / yöntemi ile program yapanları kastetmiyorum* işte bu sistemi aşabilen adam da hackerdir. Hackerlik sistemleri, koruma duvarlarını aşmak veya bunlara karşı korumak diyebiliriz. Tıpkı bir asker gibi, işgal eden olduğu gibi koruyan askerler de vardır.
Haklısın hocam ama örneklendirmeler ile olay daha da karışır mesela orduda hizmet eden kişilere asker denir ama er ile mareşal arasında bir uçurum vardır. Hackte de böyledir, herkes lam'ERdir sonra beyaz şapka siyah şapka derken uzar gider bu. Hani dediğim gibi çok geniş bir dalı vardır. O yüzden örneklendirmeler ile pek kesin mantığa çıkamayız, sadece anlamak için tarif ettim.Size bir soru sorayım.
3. ligte olan bir takım düşünelim. Mesela kızılcahamam spor kulübü.
Bu takımdaki oyunculara ne denir ?
bir de süper ligteki galatasarayı düşünelim. Bu takımlaki oyunculara ne denir ?
cevabınız ikisi içinde futbolcu olacaktır. arasındaki fark kaliteleri yetenekleri ve tecrübeleri.
İşte hackerlarda böyle. Ufakta olsa büyükte olsa hack hacktir. hacker hackerdır. Sadece aralarnda kalite tecrübe ve bilgi farkı vardır. ama sonçta o da hackerdir. Hack sadece bilgisayarda kali bilerek tolları kullanarak php js sql databaseleri yada ne bileyim dilleri üst düzey bilmek demek değildir. İnsan hacklemek bile hacktir. Asıl hacki sadece bilgisayardan yapılacağını düşünenler varsa onlar hala hayatı phisinglerden sql injectionlardan ibaret görüyorlarsa çok yanılıyorlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.