Haramzadelerden Video alan arkadaşların dikkatine

• Kullanıcı Verywell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Verywell

Kayıtlı Üye
arkadaşlar haramzedelerin ses kayıtlarını yayınlayan arkadaşların dikkatine, bir arkadaşımın kanalına ihtar gönderip kanalını kapttılar. Sizde de varsa silin bir an önce:)

demekki bunları yayınlama amaçları ortalığı ayağa kaldırmaktan öte youtube'dan para kazanmak :D :D

Bunlar o ünlü telefon dinleme kayıtlarını paylaşan elemanlar değil mi? :)

Aynen o elemanlar :) bunların paraya falan ihtiyaçları yok arkadaşlar kaynakları çok sağlam adamlar. sadece popüleritesini kaybetmemek için ihtar gönderdiler kanımca

Walla Bunlar Yüzünden Youtube Bize Kapıyı Kapatacak :(

zaten isteselerde yüklemem şahsen. dertsiz başıma dert alamam yok telif korkusu yok mahkeme korkusu gerek yok böyle şeylere

en sonuncuyu taze taze yükleyecektim vazgeçtim....
çalışmalarını takdir ediyorum :)

Arkadaşlar bence o kanaldan olsun başka kanaldan olsun hiç bulaşmayın ses kayıtlarına adamlar bu suyun kaynagı nerede diye araştırmaya kalkarlar dinlemezler valla hangi kanaldan aldıgımızı,para kazanmak için attığımızı :)

Walla Bunlar Yüzünden Youtube Bize Kapıyı Kapatacak :(

zaten isteselerde yüklemem şahsen. dertsiz başıma dert alamam yok telif korkusu yok mahkeme korkusu gerek yok böyle şeylere

aynen katılıyorum. böyleleri yüzünden youtube u yakında engellerler haberiniz olsun. ayrıca youtube da telif hakları nasıl saçma bi şekilde korunuyo onuda anlayamadım. videodaki sesler başkalarına ait telif hakkı nasıl kanalın oluyor.çok saçma..

aynen katılıyorum. böyleleri yüzünden youtube u yakında engellerler haberiniz olsun. ayrıca youtube da telif hakları nasıl saçma bi şekilde korunuyo onuda anlayamadım. videodaki sesler başkalarına ait telif hakkı nasıl kanalın oluyor.çok saçma..

bu nasıl bi bakış açısıdır . ben pc kapatıp yatıyorum abi.

Yakında El Atarlar Olan Bize Olur
bide bu kanalın tek amacı erdoğanı kötülemek adamların videolarında reklam yok para için yapmıyorlar zaten para için yapsalar eğer dedikleri gibiyse erdoğan rüşvet verirdi. Derin mevzular var. kesin chp nin parnağı vardır bu işte.

neyse siyasete gerek yok herşey ortada.

azonce bir video paylaşıldı 2,5k+ beğeni aldı 2saatte tüm sosyal medyada paylaşılıyor yarına kaldırmassa 1milyonu geçer :D başçalan yazın bulursunuz

arkadaşlar bendede vardı bu videodan , yeni çıkan yasadan korkup sildim.başbakan grup toplantısında net konuştu çünkü :D

---------- Mesaj saat 23:04:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:01:42 civarında gönderildi. ----------

adamların videolarının başında barış manço şarkıları var.oradan telif yiyor olabilirsiniz.

Arkadaş uyarısını yapmış . Konu siyasete kaydığı için ve gelen şikayetler üzerine konuyu kitliyorum. iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri