Hardline Progainer 1406 Gr

yağlı yemeyi tavsiye ederek en boş konuşma eylemini sen gerçekleştirmişsin.
Bir bilgi kirliliği olduğu doğru, bilen bilmeyen herkes yazıyor.
Hic birsey bilmiyorsun yorum yapma adami direk definasyona mi sokacaksin bulk donemi ile baslicak adam spora kilo alicak yagli sekerli yiyecekler tuketecek basit sekerli yiyecekler degil sen simdi adama tuzsuz yagsiz lapa pilav yedirirsen adam hacim lenemez kilo alamaz

---------- Spam Engelliyici 00:36 ---------- Önceki Mesaj 00:30 ----------

beybi feysim sorun değil :D ama sıvı yağ bile içebilirim hocam bu önerilerinize teşekkür ediyorum ama para olmayınca weider optimum biraz elit kaçıyo :D
bak dostum sen suan zayifim diyorsun kilo alicaksin yani hacimleneceksin suan sen kas yapmaya calisirsan fazla buyuyemezsin bu yuzddn spora ilkten bulk donemi ile basliyacaksin yani definasyon ile degil bulk doneminde adamlar yemeklerinde yag seker fazla karbonhidrat tuketirler definasyonda ise 0 seker 0 yag almaya calisirlar senin yapman gereken burada yagli beslenmen pro sporcular var onlari takip ederek ogrene bilirsin bilip bilmeden yorum yapanlar bildiklerini sananlardir.

bi hafta cips kilo yap her akşam yatmadan bi büyük cipsi kolayla birlikte ye iç. bi hafta sonra göreyim ben seni :)

Hic birsey bilmiyorsun yorum yapma adami direk definasyona mi sokacaksin bulk donemi ile baslicak adam spora kilo alicak yagli sekerli yiyecekler tuketecek basit sekerli yiyecekler degil sen simdi adama tuzsuz yagsiz lapa pilav yedirirsen adam hacim lenemez kilo alamaz

bak dostum sen suan zayifim diyorsun kilo alicaksin yani hacimleneceksin suan sen kas yapmaya calisirsan fazla buyuyemezsin bu yuzddn spora ilkten bulk donemi ile basliyacaksin yani definasyon ile degil bulk doneminde adamlar yemeklerinde yag seker fazla karbonhidrat tuketirler definasyonda ise 0 seker 0 yag almaya calisirlar senin yapman gereken burada yagli beslenmen pro sporcular var onlari takip ederek ogrene bilirsin bilip bilmeden yorum yapanlar bildiklerini sananlardir.

hiç güleceğim yoktu. :D benim bilmediğimi nerden biliyorsun müneccimmisin sen.
Hiçbir hoca yağlı ye diye tavsiye etmez, senin yağlı olmayanda algıladığın lapa mı. :) arası yokmu.
Bu adam müsabık sporcu olmayacak definasyon bulk gibi terimlerle çocuğun kafasını karıştırma.
Arkadaş sadece zayıflığından şikayetçi.
Bunu da dengeli beslenip, başlangıç düzeyi az bir sporla destekleyerek başarabilir.

------------------

Hiçbir hoca yağlı ye diye tavsiye etmez, senin yağlı olmayanda algıladığın lapa mı. :) arası yokmu.
Bu adam müsabık sporcu olmayacak definasyon bulk gibi terimlerle çocuğun kafasını karıştırma.
Bunu da dengeli beslenip, başlangıç düzeyi az bir sporla destekleyerek başarabilir.

valla hocam işte 0 yağ var vucudumda 57 kilo sıskayım yani boyum var ama kilo kuru kemık derler hep :D
------------------

hocam vucüdümda yağ yokki neredeyse 1.80 var boy kiloysa 57

kas yapmıcam hocam zaten spor salonuna gittim dedi ki hoca kas yapman ıcın kilo alman gerek 57 kiloyum nasıl kas olsun oda ezdi anlıcağınız ama neden tartışıyorsunuz anlamadım ben zaten yakısıklıyım ama kilosuz oldugum ıcın biraz kaybediyorum :D

kas yapmıcam hocam zaten spor salonuna gittim dedi ki hoca kas yapman ıcın kilo alman gerek 57 kiloyum nasıl kas olsun oda ezdi anlıcağınız ama neden tartışıyorsunuz anlamadım ben zaten yakısıklıyım ama kilosuz oldugum ıcın biraz kaybediyorum :D
benim sana demek istedigim bu saten sen zayif sin o yuzden yagli sekerli karbonhidratlar tuketmen lazim

---------- Spam Engelliyici 00:48 ---------- Önceki Mesaj 00:47 ----------

------------------
adam 57 kilo yagsiz beslensin diyorsun git biraz bilgi sahibi olda gel

benim sana demek istedigim bu saten sen zayif sin o yuzden yagli sekerli karbonhidratlar tuketmen lazim

---------- Spam Engelliyici 00:48 ---------- Önceki Mesaj 00:47 ----------

adam 57 kilo yagsiz beslensin diyorsun git biraz bilgi sahibi olda gel

tamam abi.

bi hafta cips kilo yap her akşam yatmadan bi büyük cipsi kolayla birlikte ye iç. bi hafta sonra göreyim ben seni :)
Bir hafta sonra aşırı yağdan yüzde sivilceler çıkacak yer arar. :D

Tavsiyem spor yap kardeşim, düzenli beslen, zaten spor yapınca otomatikman bünye daha çok açlık hissedicek sende kendini yeterince doyurucaksın ve şekilli bir vucuda sahip olucaksın.

hocam kendimden biliyorum sen iştahsızlıktan şikayet ediyorsun ya onun için yazacam.
aynen bende öyle günde 2 öğün yiyordum az az(bana çok geliyordu tabii) sonra sofraya her oturan arkadaşımla oturup bişeler yemeye çalıştım hafif zorladım baktım ki açmışımda iştahsızlıktan dolayı tokmuşum gibi hissediyorum yani diyeceğim. meyve olur abur cubur olur hazır yemekler olur al gözünün önüne koy aklına estikçede ye yine az ye ama günde 5-6 kere ye ama gözünün önünde olsun hem sigara içnebiriyen bunun faydasını daha rahat görürsün aklına sigara geldiğinde benim gibi al bi mandalina ye zatenbi tane yediğin zman sevdiğin meyve olsun abur cubur olsun devamı geliyo üstünede bi sigara tertemiz:) böyle böyle yaparak 2-3 haftada 3 kilo felan aldım gerçi o zaman evdeki arkadaşlar yok diye 2-3 günde bi burger sipariş ediyordum onunda etkisi olmuştur tabi :) ama böyle yaparak garanti veriyorum kilo alırsın.

not:bu benim dediklerimide diyetisyenin vereceği listeyle yaparsan 10 nuaram olur.
umarım faydası olur yazdıkalrmın

Kullanan 3gen vucütlü kaslı forumdaş ımız var mı buralarda yok mu bir antrenör hocası olup spam yapan felan bu ürünü seven sayan var mı fiyatına göre kilo aldırma ve vucüt geliştirmeye etkili bir ürünmüş öyle mi Hardline Progainer 1406 Gr - Hardline Kilo | Supplementler

ben bcaa kullanıyorum ama spora gidiyorum.amacın kılo almaksa eger spor yapmıyosan ben kendımde cok faydasını gordugum badem,patlamıs mısır,sütlü bal ve muz her aksam yatmadan once tuket.fakat bu tip seyler ektradır.iştahın trassa bı ıse yaramaz.karbonhıdrat kılo aldırır ama saglıksızdır artı sıgara kullanıyosan kılo almak zor.ıstahı kapatıyor ve kalp atıslarını hızlandırdıgı ıcın dururken bıle kalorı yakıyosun

ben bcaa kullanıyorum ama spora gidiyorum.amacın kılo almaksa eger spor yapmıyosan ben kendımde cok faydasını gordugum badem,patlamıs mısır,sütlü bal ve muz her aksam yatmadan once tuket.fakat bu tip seyler ektradır.iştahın trassa bı ıse yaramaz.karbonhıdrat kılo aldırır ama saglıksızdır artı sıgara kullanıyosan kılo almak zor.ıstahı kapatıyor ve kalp atıslarını hızlandırdıgı ıcın dururken bıle kalorı yakıyosun

sigara kullanmıyorum ama galiba bu hardline üründe çok karbonhidrat var yoksa kasla felan işim yok benim :D

Kilo Alma Diyeti | Antreman.NET Şuradaki beslenme programını uygula , spora gitmez isen yaktığından artanı vücudunda yağ olarak kalır buda iyi bir şey değil ondan senin hem spora yazılıp hemde böyle bir beslenme programı uygulaman lazım. Karbonhidrat tozu ise böyle bir beslenme yaparsan kullanacaksın yani takviye olarak öğün yerine değil . Ben 3 - 4 ayda 12 kilo aldım , karbonhidrat tozu kullandım ama keşke kullanmasaydım , tavsiye etmem bunlar profesyonel sporcular için.

Dostum valla güldürdün.malesef biz türklerin bu spora bakış açısı bu .bilmeden yorum yapmayı çok seviyoruz

Kilo Alma Diyeti | Antreman.NET Şuradaki beslenme programını uygula , spora gitmez isen yaktığından artanı vücudunda yağ olarak kalır buda iyi bir şey değil ondan senin hem spora yazılıp hemde böyle bir beslenme programı uygulaman lazım. Karbonhidrat tozu ise böyle bir beslenme yaparsan kullanacaksın yani takviye olarak öğün yerine değil . Ben 3 - 4 ayda 12 kilo aldım , karbonhidrat tozu kullandım ama keşke kullanmasaydım , tavsiye etmem bunlar profesyonel sporcular için.

hocam bu dediklerinizi uygulamaya ÇALIŞACAĞIM. ancak tavuk göğsü felan zor buluruz 3-4 ayda 12 kilo çok az hocam bana 1 ayda o kadar kilo lazım ^^

Dostum valla güldürdün.malesef biz türklerin bu spora bakış açısı bu .bilmeden yorum yapmayı çok seviyoruz

valla mantıklı cips kola :D :D

Dostum bir ayda 12 kilo mu,aktor falanmisin,cabuk kilo alirsan,sagliksiz olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri