Arkadaşlar hayatımın hatasını yaptım diğer bilgisayarımı formatlarken flash takılı sandım biçimlendir
dedim off inanamıyorum 1 tb lık tüm hayatım resmen içindeydi nolur bi yardımcı olun akıl verin ilk defa böyle telaşlıyım
araştır et demeyin lütfen o kafaya sahip değilim şuan
çözüm
dedim off inanamıyorum 1 tb lık tüm hayatım resmen içindeydi nolur bi yardımcı olun akıl verin ilk defa böyle telaşlıyım
araştır et demeyin lütfen o kafaya sahip değilim şuan
çözüm
Dostlar mutlu haberi vermek isterim, 495 gb yani tüm dosyalarımı kurtardım.
Bu muhteşem programı sizlede paylaşmak isterim biçimlendirme yapıp üstüne bir şey yazmadıysanız büyük ihtimal başarılı olacaksınız demektir
tüm rar,iso,fotoğraflarım,videolarım 2 tane efsane dizimin tüm bölümleri her şey geri geldi valla o kadar mutluyum ki iyi ki vazgeçmeyip araştırıp denemişim.
Sizin için hayati olabilecek bu programı alın bi kağıda adını not edin. setup ını da inidirip saklayın
Easeus Data Recovery Wizard Professional
[/url][/IMG]![]()
Şu da kurtardığı görüntü, yaklaşık 9.5 saat bi tarama yaptı bi 5 saatte kurtarma yapması sürdü.
edit :
Bu arada tekrar ediyorum her bulduğunuz güzel günün ve anınız fotoğrafını bastırın arkadaşlar öyle yapmış olsaydım keşke 2 gündür gerçek anlamda bu kadar stres çekmemiş olurdum
Son düzenleme: