Merhaba arkadaşlar süper bir projem var sizlere anlatacağım ve önerilerinizi alacağım Allah utandırmasın.
Facebook Beğeni Hilesi sitem var bildiğiniz üzere, alt bayilikler oluşturmak istiyorum ve alt bayilere ücretsiz sınırsız hosting sağlamayı planlıyorum.
Nasıl olacak bu iş? : Blogger tarzında olacak, tek satır kod harcamak yok. Admin panelden düzenlemeler yapabilecek. Adsense, linktl,bcvc gibi reklam kodlarını koyabilecek. En önemlisi V.I.P üyelik satabilecek.
Tabi bununda biraz masrafları var. 20 TL domain alacak kendisine, sunucumda takılacağı için 7.04 TL ekstra ip parası ve ssl sertifikası alacak. SSL almasının nedeni ise facebook üzerinden spam yemesini azaltmak. Spam riskini bir nevi düşürmek gibi. Tarafımca hazırlanmış 2 adet reklam botuda hediye edilecek. Güvenlik nedenlerinden dolayı, ftp ve plesk bilgileri verilmeyecek. Tarafımca hazırlanacak olan admin panelden istediğini yapabilecek. (Vip oluştur, wall post yönet, admin id şifre değiş, vip ayarlamaları, site anasayfa ayarları vs.) Ekleyeceği adsense ve diğer reklam kodları için benden yardım isteyecek. Çünkü her önümüze gelene güvenemeyiz. Özel kodladığımız scriptlerimiz sunucu bilgilerimiz vs.
Bizim kazancımız ne olacak?: En altta market barkodları gibi 6'lı yer yapacağım. Bu sayı 10'a da çıkabilir. Kardeş siteler çatısı altında açılan tüm siteler birbirlerinin reklamını yapacaklar.