HashOcean Sanal Madencilik ile Kazanın

• Kullanıcı ramob7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha öçnce battı kardşeim tecrübe klonuşuyor burda...ha batmadı aslında adamlar güveni verdi verdi verdi sonra tak siteyi kapattıar dolandırdılar herkesi

Kar edemedikleri için kapatıyorlar.Düşünsene yatırımı yapan kişiden fazla kazanıyorsun neden siteyi kapatıp kazancını durdurasın?

bu hafta 10 dolar aldın diyelim sistemden para senin bit coin cüzdanına geldi sanırım.
sen bu parayı bozdurduğundan eline geçen ne kadar oluyor 10 dolardan, kesintiler falan var sanırım komisyonlar ??

birde 1 yıldır kazanıyorum demissin neden bu konuyu açmak için bu kadar bekledin bunu merak ettim [MENTION=34032]ramob7[/MENTION]

[MENTION=34032]ramob7[/MENTION] hocam 100$ lık bir yatırıma 2 yılda 655$ olarak mı ödüyorlar

bu hafta 10 dolar aldın diyelim sistemden para senin bit coin cüzdanına geldi sanırım.
sen bu parayı bozdurduğundan eline geçen ne kadar oluyor 10 dolardan, kesintiler falan var sanırım komisyonlar ??

birde 1 yıldır kazanıyorum demissin neden bu konuyu açmak için bu kadar bekledin bunu merak ettim [MENTION=34032]ramob7[/MENTION]

Sistem sabit BTC ödüyor.Yani BTC fiyatı artar ise daha fazla kazanıyorsun.Çok düşük komisyonlar ile TL ye çevirip banka hesabına parayı çekebilirsin.

Siteye uzun süredir üyeyim ancak ücretli üyeliği almamıştım.Dün kendi kendime kazandığım sistemi neden paylaşmayayım dedim ve dün gece ücretli üyelik alıp sistemi paylaştım.

---------- Spam Engelliyici 12:41 ---------- Önceki Mesaj 12:38 ----------

[MENTION=34032]ramob7[/MENTION] hocam 100$ lık bir yatırıma 2 yılda 655$ olarak mı ödüyorlar

Bu rakam tahminidir. BTC fiyatı arttığı sürece(ki artması çok muhtemel çünkü sınırlı sayıda BTC üretilecek) alacağınız ücret bunun kat kat üstünde olacak.Geçen sene bu zamanlar BTC fiyatı 550 TL civarındaydı.Sürekli arttığı için kazançta artıyor.

Domaini güncelledikleri için oluyor sanırım 2025'e kadar uzatılmış domain.

örnek bir domainden yola çıkalım mynet mesela

https://web.archive.org/web/*/http://www.mynet.com

1996 yılına kadar kayıt alınmış bu domain bu süre içinde güncellenmiş düşmüş te olabilir büyük ihtimal. kayıtların orda durması yeterli değil mi sence ? domainin 2025 yılına kadar uzatılmış olması %100 güvenlidir anlamına mı gelir ? yıllık yenileme ücreti nedir 10 20 dolar diyelim bunu uzun süreli aldığında bir indirimde olur en fazla ödeyeceği 200 dolar diyelim bu site üzerinden dönecek meblağ 200 dolardan az olmayacağı için bu para çerez parası. domainin değil firmanın kaç yıllık olacağına bakmalı bence.

örnek bir domainden yola çıkalım mynet mesela

https://web.archive.org/web/*/http://www.mynet.com

1996 yılına kadar kayıt alınmış bu domain bu süre içinde güncellenmiş düşmüş te olabilir büyük ihtimal. kayıtların orda durması yeterli değil mi sence ? domainin 2025 yılına kadar uzatılmış olması %100 güvenlidir anlamına mı gelir ? yıllık yenileme ücreti nedir 10 20 dolar diyelim bunu uzun süreli aldığında bir indirimde olur en fazla ödeyeceği 200 dolar diyelim bu site üzerinden dönecek meblağ 200 dolardan az olmayacağı için bu para çerez parası. domainin değil firmanın kaç yıllık olacağına bakmalı bence.

Alan adı değişikliğinde eski tarih görünmüyor bildiğim kadarıyla. Domainin 2025 yılına uzatılmış olduğunu güvenli olduğu için yazmadım.Amacım bilgi vermek.Hocam bu arada tam bilmediğiniz konuda soru soruyorsunuz.İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

Alan adı değişikliğinde eski tarih görünmüyor bildiğim kadarıyla. Domainin 2025 yılına uzatılmış olduğunu güvenli olduğu için yazmadım.Amacım bilgi vermek.Hocam bu arada tam bilmediğiniz konuda soru soruyorsunuz.İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

alan adı değişikliği derken bu domainden önce başka bir domain üzerinden mi iş yapılıyordu ? bu daha kötü o zaman domain değiştirerek izlerini mi kaybettirmeye çalıyorlar bu tam saçmalık. insanları yanlış yönlendirmiyorum mesajlarımda kimseye yapın yapmayın demiyorum olan neyse onları yazıyorum burası bir forum insanlar bilgilerini paylaşıyor forumun amacı bu zaten. tam bilmediğim konu nedir bunu da senden öğreneyim madem bilgisiz kalmayalım.

alan adı değişikliği derken bu domainden önce başka bir domain üzerinden mi iş yapılıyordu ? bu daha kötü o zaman domain değiştirerek izlerini mi kaybettirmeye çalıyorlar bu tam saçmalık. tam bilmediğim konu nedir bunu da senden öğreneyim madem bilgisiz kalmayalım.

Sitenin ismi hep aynıydı hiç değişmedi.Bilmediğiniz konu domain.Daha detaylı araştırıp doğru bilgiler vermenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar bu arada benim amacım Youtube'den zor kazanılan bir dönemde size yardımcı olmak .Kendi kullandığım sistemi sizinle paylaştım.Farklı bir amacım yoktu.Size zorla siteye üye olun,yatırım yapın demiyorum. Farkettiyseniz başlayacak arkadaşlara bile düşük yatırım yapın kendiniz test edin diyorum.

Sitenin ismi hep aynıydı hiç değişmedi.Bilmediğiniz konu domain.Daha detaylı araştırıp doğru bilgiler vermenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar bu arada benim amacım Youtube'den zor kazanılan bir dönemde size yardımcı olmak .Kendi kullandığım sistemi sizinle paylaştım.Farklı bir amacım yoktu.Size zorla siteye üye olun,yatırım yapın demiyorum. Farkettiyseniz başlayacak arkadaşlara bile düşük yatırım yapın kendiniz test edin diyorum.

nedir bu tam olarak bilmediğim domain ? sen mesajlarında sitenin 3 yıllık olduğunu söylüyorsun kanıt olarak sitedeki üyeleri gösteriyorsun bu ne kadar doğru bilgi peki ? hadi onu geçtim web.archive için nasıl bir açıklama yapacaksın domain için başka siteleri örnek gösterdim. varsa bildiğin web.archive gibi bir sistem söylede bakalım sitenin gerçekten 3 yıllık mı olduğuna. kaldı ki 3 yıl olması yine kapanmayacağı anlamına gelmez. benim mesajlarım kimseye yapın yapmayın demek değil bilgilendirme amaçlıdır bunları anladığın şekilde yorumlayıp insanları sen yanlış yönlendirme.

nedir bu tam olarak bilmediğim domain ? sen mesajlarında sitenin 3 yıllık olduğunu söylüyorsun kanıt olarak sitedeki üyeleri gösteriyorsun bu ne kadar doğru bilgi peki ? hadi onu geçtim web.archive için nasıl bir açıklama yapacaksın domain için başka siteleri örnek gösterdim. varsa bildiğin web.archive gibi bir sistem söylede bakalım sitenin gerçekten 3 yıllık mı olduğuna. kaldı ki 3 yıl olması yine kapanmayacağı anlamına gelmez. benim mesajlarım kimseye yapın yapmayın demek değil bilgilendirme amaçlıdır bunları anladığın şekilde yorumlayıp insanları sen yanlış yönlendirme.

Sitenin 3 yıllık olduğuna inanmıyorsan +1 650-603-5816 nolu telefonu arayıp kendilerine sorabilirsin.
Siteden 1 yıldır günlük ödeme alıyorum.Ödeme kanıtları her gün eklenecektir.

[MENTION=34032]ramob7[/MENTION] hocam peki bu sistemin riski var mıdır mesela btc diyorsunuz biz para yatırdıktan sonra düşerse ?

Sitenin 3 yıllık olduğuna inanmıyorsan +1 650-603-5816 nolu telefonu arayıp kendilerine sorabilirsin.
Siteden 1 yıldır günlük ödeme alıyorum.Ödeme kanıtları her gün eklenecektir.

ne güzel diyorsun yine firmayı firmaya sorarak doğrula güzel fikir hiç aklıma gelmemişti. neyse bu konuya bu kadar zaman harcamama yazık. zamanında cointellect ile komisyon uğruna insanları ponzinin bir parçası yapıp kendi kar edip insanların zarar etmesine sebep olan insanlar vardı umarım bu sitenin ömrü uzun olurda peşinden çektiğin kişileri de alacağın pay uğruna harcamazsın. kimseye yapın yapmayın demiyorum.

[MENTION=34032]ramob7[/MENTION] hocam peki bu sistemin riski var mıdır mesela btc diyorsunuz biz para yatırdıktan sonra düşerse ?

BTC sınırlı sayıda üretileceği için fiyatı yükselecektir(Birkaç gün önce Japonlar saldırı yapıp BTC çalmışlardı,BTC fiyatı 1150'den 950 TL ye düştü.2 gün içinde toparladı.Şu anki BTC fiyatı: 1,209.95 ₺

---------- Spam Engelliyici 13:35 ---------- Önceki Mesaj 13:34 ----------

ne güzel diyorsun yine firmayı firmaya sorarak doğrula güzel fikir hiç aklıma gelmemişti. neyse bu konuya bu kadar zaman harcamama yazık. zamanında cointellect ile komisyon uğruna insanları ponzinin bir parçası yapıp kendi kar edip insanların zarar etmesine sebep olan insanlar vardı umarım bu sitenin ömrü uzun olurda peşinden çektiğin kişileri de alacağın pay uğruna harcamazsın. kimseye yapın yapmayın demiyorum.

Benden ne bekliyorsun ki? Süper güçlerim yok o güne dönüp kontrol edeyim.Ben de senin gibi bir kullanıcıyım.
Bu arada konuşmamız bilgi alışverişinden çok tartışmaya gidiyor.Konuşmanın karşılıklı bitirilmesini rica ediyorum.

kazançlı bir sistem gibi görünüyor ama araştırıp öğrenmek lazım detaylıca

BTC sınırlı sayıda üretileceği için fiyatı yükselecektir(Birkaç gün önce Japonlar saldırı yapıp BTC çalmışlardı,BTC fiyatı 1150'den 950 TL ye düştü.2 gün içinde toparladı.Şu anki BTC fiyatı: 1,209.95 ₺

---------- Spam Engelliyici 13:35 ---------- Önceki Mesaj 13:34 ----------

Benden ne bekliyorsun ki? Süper güçlerim yok o güne dönüp kontrol edeyim.Ben de senin gibi bir kullanıcıyım.
Bu arada konuşmamız bilgi alışverişinden çok tartışmaya gidiyor.Konuşmanın karşılıklı bitirilmesini rica ediyorum.

firmanın geçmişinin olduğunu söylemen ve insanların güven kazanmasını sağlaman doğru gelmiyor bana. benim söylediklerimi cointellect ve benzeri sistemleri tecrübe edenler çok iyi anlayacaktır. seninle tartışmak değil amacım burada ki yeni kişilere daha önce yaşananlardan örnek vermek ve ona göre karar vermelerini sağlamak.

Güvenmemin sebebi bu siteden zarar etmemem.Diğer söylediklerinize katılıyorum.Aynı şeyi farklı dillerle söylüyoruz.

Geçen sene bunun gibi bir site daha türemişti ana sayfada full o sistemin konuları vardı çevremdeki bir kaç üye arkadaşıma kazanamazsınız dememe rağmen girip paralarını kaybetmişlerdi.

Konuyu açan arkadaşa lafım yok ama bu tarz sistemlerle boşa zaman kaybetmeyin. Ayrıca hiç bir şeye kesin gözüyle bakmayın. Site 10 yıllık bile olabilir bu yarın kepenk kapatıp kapatmayacağı anlamına gelmez. Bu işte her an her şey olabiliyor diye biliyorum. 10 dakika sonra bile uçar paranız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri