Hassas işlem yapmaya çalıştığınız.... HATASI YOUTUBE

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamlar, biraz da biz soru soralım :d pk onaylandı, ilişkilendirilmiş adsense hesabını kontrol etmek için tıkladığımda bu hatayı veriyor, sürekli girdiğim tarayıcıdan girdim oysa, çözüm nedir? Deneyip de halleden oldu mu?

Çok hassas bir işlem yapmaya çalıştığınız için, bunun gerçekten siz olduğunuzdan emin olmalıyız. Şu anda yapamayız. Normalde kullandığınız bir cihazdan (telefonunuz veya dizüstü bilgisayarınız gibi) veya genellikle oturum açtığınız konumdan tekrar deneyin.

ÇÖZÜM :

Ekleyebildiğiniz tüm güvenlikleri vs. ekleyin ardından 1 hafta sonra deneyin düzeliyor. [MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION] Murat hocam da iyi bilir. En az 5-6 kanalda yaşadık. Korkulacak bir durum yok.

6 günde açıldı değiştirme ekranı

2 aşama ekledim bir de telefona istemci ekledim.

uvgjXr.jpg

Son düzenleme:
Selamlar, biraz da biz soru soralım :d pk onaylandı, ilişkilendirilmiş adsense hesabını kontrol etmek için tıkladığımda bu hatayı veriyor, sürekli girdiğim tarayıcıdan girdim oysa, çözüm nedir? Deneyip de halleden oldu mu?

Çok hassas bir işlem yapmaya çalıştığınız için, bunun gerçekten siz olduğunuzdan emin olmalıyız. Şu anda yapamayız. Normalde kullandığınız bir cihazdan (telefonunuz veya dizüstü bilgisayarınız gibi) veya genellikle oturum açtığınız konumdan tekrar deneyin.

uvgjXr.jpg
Hocam benzer bir durum kanalı marka hesabına taşırken oldu bende. Sağ olsun bir arkadaşın önerisi ile yaklaşık 1 hafta kadar bu hesabı telefonda açık tuttum. Ondan sonra işlemi yapabildim.
Size de onu öneririm.

telefonun mobil verisinden dene mustafa efendi

Baz istasyonundan bile bağlanmayı denedim hacı tarık efendi yine bir şeye yaramıyor

I have a tip, I tried and succeeded

Step 1:
Login and Enable 2step verification (GOOGLE PROMPT) on YOUR GMAIL (REAL AND TRUSTED GMAIL ON YOUR MOBIPHONE)

Step 2:
Go to https://myaccount.google.com/brandaccounts?pli=1 (LOGIN BY GMAIL OF MONETISED CHANNEL)
invite YOUR GMAIL become owner

Step 3:
go to YOUR GMAIL and accept invitation

Step 4:
check or change adsense of monetised channel ON YOUR GMAIL

cevap burada oldugu gibi kopyaladım bunu biri yazmıştı cevir :)) cevirebiliyorsan

anladıgım kadarıyla yukarıdaki arkadaşın dedigi gibi kanalını mobilde ac diyor yetki verdigin hesabı başarılı olmuş

aldıgın kanalı mobilde ac 24 saat sonra devret hesabı komple adsense degiş bende bugun yaptıgım icin net birşey diyemiyorum

Son düzenleme:
I have a tip, I tried and succeeded

Step 1:
Login and Enable 2step verification (GOOGLE PROMPT) on YOUR GMAIL (REAL AND TRUSTED GMAIL ON YOUR MOBIPHONE)

Step 2:
Go to https://myaccount.google.com/brandaccounts?pli=1 (LOGIN BY GMAIL OF MONETISED CHANNEL)
invite YOUR GMAIL become owner

Step 3:
go to YOUR GMAIL and accept invitation

Step 4:
check or change adsense of monetised channel ON YOUR GMAIL

cevap burada oldugu gibi kopyaladım bunu biri yazmıştı cevir :)) cevirebiliyorsan

anladıgım kadarıyla yukarıdaki arkadaşın dedigi gibi kanalını mobilde ac diyor yetki verdigin hesabı başarılı olmuş

aldıgın kanalı mobilde ac 24 saat sonra devret hesabı komple adsense degiş bende bugun yaptıgım icin net birşey diyemiyorum

Eyvallah hocam önümüzdeki günlerde netleştireceğiz bunu da, neleri atlatmadık ki bu bir şy değil :D

bugun 11 kanalı marka hesaba bağladım
23 mayıs 2. tel ekleme tarihi
30 mayıs marka hesabı taşıma izni.

var mı bu sorunu çözen?
[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]

Son düzenleme:
Ekleyebildiğiniz tüm güvenlikleri vs. ekleyin ardından 1 hafta sonra deneyin düzeliyor. [MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION] Murat hocam da iyi bilir. En az 5-6 kanalda yaşadık. Korkulacak bir durum yok.

hocam kesinleşen para yeni adsense de olsun diye denedim ama yapıcak bir şey yok bekleceğim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri