Hassas Kategori Kazanç Yüzdenizi İncelediniz mi?

Berat06

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar deneme amaçlı uzun bir süredir tüm reklam türlerinin kategorilerini aktif hale getirmiştim. Durum aşağıdadır. Sizde isterseniz kendi istatisliklerinize bakıp engellemek istediklerinizi engelleyebilirsiniz.

8FgZyHr.jpg

kazanç yüzdesi bölümünde 0 yazanları engelleyelimmi bu konu hakkında pek bilgim yok

GÖRÜNTÜSÜ ŞÖYLE HEPSİNİ ENGELLEDİM SONUÇTA KAZANDIRMIYOR

qr52x.png

içerik barındırıcısı için bu degerler nerde yazıyor bulamadım usta :s

kazanç yüzdesi bölümünde 0 yazanları engelleyelimmi bu konu hakkında pek bilgim yok

GÖRÜNTÜSÜ ŞÖYLE HEPSİNİ ENGELLEDİM SONUÇTA KAZANDIRMIYOR

Naptın la sen :D :D :D

---------- Mesaj saat 23:51:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:50:43 civarında gönderildi. ----------

qr52x.png

içerik barındırıcısı için bu degerler nerde yazıyor bulamadım usta :s

Hassas kategorilere tıklayınca görünmesi lazım.

Hassas kategorilere tıklayınca görünmesi lazım.

benimkinde görünmüyor

din hiristiyan misyonerligi yapıyorlar diye kapatmıştım onun haricinde full acık allah ne verdiyse diye ama 0.05 ortalama tbm

adsense yeni diye böyledir belki

arkadaşlar bende yüzdeleri yazmıyor nereden baskıyoruz acaba

çözdüm ben olayı blog sitesi yada normal sitesi olanlarda cıkıyor benim diger adsense sadece bloggere baglı orda var sadece youtube olanlarda yok

ordaki kazanç yüzdeside sadece içerik için adsense de gecerli bence youtubeyi yansıtmıyor

Evet doğru olma ihtimali yüksek. Adsenseye bağlı 1 adet site var.

+18 ve kumar aktif yaptım.banlanma riski varmı,terübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum,tbm 0.6 civarı.tbm faydası olurmu?

kumar ve bahsi açmayın kapalı kalsın, yüzdesi iyi olanlar açık sıfır olanları kapatın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri