Hassas kategorilerle oynadım, eski değerleri yakalayamıyorum.

• Kullanıcı simbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Ben de engellemiştim adsense'i ilk açtığım zamanlarda hala aynı şekilde duruyor pek fark göremedim ama.

@Serk@nYT hocam bu işleri daha iyi bilir yorumlarını bekliyoruz :)

Bende az önce Serkan üstadın yorumunu gördüm, dedim bir de ona sorayım diye girdim ki senin postu okudum hocam :)

Doktor [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] hocam ne olur bu işin sonu, nasıl düzelir ne yapmalıyım? 3 hafta oldu, bu kısımla oynadığım günden bu yana tepetakla oldum resmen. Kaybettiğim şeylerin haddi hesabı yok öyle söyleyeyim hocam. Bi önerin tavsiyen var mı? :confused:

Niye boyle islere giriyonuzki anlamiyorum ustad ? Neden 300tl gunluk kazanirken sukretmeyip ulen hassas ayarlarla oynayimda 500 e ciksin diye dusunup aza kanaat getirmeyip elindekindende oluyorsun..

Eger hassas kategoriydi sert kategoriydi bu isler bu kadar cok etkili yada faydali olsa bu konu gibi 100 lerce ozel konu anlatim olur.Yani herseyin dogali ve standarti varken niye asirisina kaciyoruz.Gerek varmi ?

Bizde bazi arkadaslarda bazen yazdi cizdi sorulan sorular neticesinde yada baska arkadaslar yazdi iste google ile ilgili filan kategorileri kapatsak bisey olurmu kazanc artarmi bos reklam (google reklamlari yerine kaliteli reklam cikarmi) yerine kaliteli reklamlar cikarmi diye.Bunlarin hic birine gerek yokki.

Neden gerek yok,o reklamlari kapatmak iel sizin videonuzu izlemeye gelen kisinin cerezlerin idegistirip kaliteli reklam cikartmiyorsunuz.... Kisinin cerezinde ne varsa zaten onla ilgili reklamlar cikiyor.Bu ayari yapip yapmamanizin o kisinin gorecegi reklami degistirmek gibi hic bir etkisi yada katkisi yok.

Ayrica her zaman oldugu gibi her ay olmasada surekli belli araliklarda reklam azligi yada yeni reklam anlasmalari vs den dolayi (genelde her ay sonu ve yeni girilen ayin ilk haftasi) reklam dusuklugu oldugunda siz o hassas kategorileride kapatirsaniz kaliteli reklam ciksin diye iste o zaman kazanc iyice duser kazanamazsin.Cunki yeterli reklam potansiyeli olmadiginda google kendi reklamlarini cevirip reklam basi 0.03 alacaksaniz onuda alamiyorsunuz.

Bu uzun hikayede ne demek istedigimi anlayan iyi anlamistir diye dusunuyorum.

Cok uzun lafin kisasi,Macera aramayin.

Niye boyle islere giriyonuzki anlamiyorum ustad ? Neden 300tl gunluk kazanirken sukretmeyip ulen hassas ayarlarla oynayimda 500 e ciksin diye dusunup aza kanaat getirmeyip elindekindende oluyorsun..

Eger hassas kategoriydi sert kategoriydi bu isler bu kadar cok etkili yada faydali olsa bu konu gibi 100 lerce ozel konu anlatim olur.Yani herseyin dogali ve standarti varken niye asirisina kaciyoruz.Gerek varmi ?

Bizde bazi arkadaslarda bazen yazdi cizdi sorulan sorular neticesinde yada baska arkadaslar yazdi iste google ile ilgili filan kategorileri kapatsak bisey olurmu kazanc artarmi bos reklam (google reklamlari yerine kaliteli reklam cikarmi) yerine kaliteli reklamlar cikarmi diye.Bunlarin hic birine gerek yokki.

Neden gerek yok,o reklamlari kapatmak iel sizin videonuzu izlemeye gelen kisinin cerezlerin idegistirip kaliteli reklam cikartmiyorsunuz.... Kisinin cerezinde ne varsa zaten onla ilgili reklamlar cikiyor.Bu ayari yapip yapmamanizin o kisinin gorecegi reklami degistirmek gibi hic bir etkisi yada katkisi yok.

Ayrica her zaman oldugu gibi her ay olmasada surekli belli araliklarda reklam azligi yada yeni reklam anlasmalari vs den dolayi (genelde her ay sonu ve yeni girilen ayin ilk haftasi) reklam dusuklugu oldugunda siz o hassas kategorileride kapatirsaniz kaliteli reklam ciksin diye iste o zaman kazanc iyice duser kazanamazsin.Cunki yeterli reklam potansiyeli olmadiginda google kendi reklamlarini cevirip reklam basi 0.03 alacaksaniz onuda alamiyorsunuz.

Bu uzun hikayede ne demek istedigimi anlayan iyi anlamistir diye dusunuyorum.

Cok uzun lafin kisasi,Macera aramayin.

Yorum için teşekkürler Serkan üstad. Asıl mesele şu, iki tane adsense. İkiside aynı içerik. Farklı içerik bağlı değil, durum böyleyken iki adsense bgbm si arasında hayli bi fark vardı. Her şey aynı, içerik açıklama etiket bilmem vs. Bu neden kaynaklanıyor diye düşünürken, bgbm si normal olan ads nin hassas kategorilerine baktım sadece video oyunları aktif. Diğer bütün kategorileri engellemişim. Bgbm si düşük olan adsenye geçtim orada da aktif olanları engelledim ve bir hafta bekledim neredeyse, bgbm görebileceği en en düşük seviyeyi gördü (1-2tl). Daha sonra tekrar eski ayara aldım, yine bi hafta kadar bekledim yine düzelme olmadı...3.Hafta işte geçen gün tekrar sadece 4 tane kategoriyi aktif hale getirdim ve bekliyorum. Şuan hala düzelme yok. Adsense berbat bi hal aldı resmen ve neredeyse 1 ay böyle hüsran yaşattım kendi kendime.

Bu konuyu araştıran arkadaşlarda bu konuyu görüp VAZGEÇSİNLER. Her şeyi olduğu gibi bırakın arkadaşlar.

Son olarak Serkan üstad, bu değerler hangi şekilde normale döner? Eski ayarıda yaptım düzelme olmadı, hepsini deaktif edincede bi dğeişme olmadı. Şimdi sadece 4tane kategori aktif.

Herhangi bi şey yapmalı mıyım?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri