Hasta Ama Dahi Bir Hacker' ın Hayatı (Ben Kimim)

Spoiler gibi olmasın da film'in sonu efsane fight club gibi

Spoiler
--------dır belki bilemedim.

MRX ile konuşmaları çok iyiydi :D Böyle parti gibi toplaşıyorlar falan :D

bunu izleyenlere tavsiyem Kingsman filminide izlesinler oyuncu kadrosu efektleri eğlencesi çok yüksek bir film tavsiye ederim.

Tam da izleyecek film ararken bu öneri iyi oldu izleyelim bakalım :)

yarın geceye saklıyorum bunu.
bu kadar kişi beğendiğine göre iyidir mutlaka. :)

Film berlinde cekilmis,Bunlarin yaptiginin %10 nu yap sana berlini dar eder polis.BND binasi yeni yapildi,Degil oraya girmek kapisinin önünde 1 dk bekleyemessin.Tamam film cok güzel,seneryo harika ama Almanlara bunu biraz zor yaparsin:)

Ayrica filmi izledikten sonra söyle bir düsündümde,Bu ekip bende olsa ne dünya engeli gecerdim bee:):)

Önce Alman filmi diye izlemicektim sonra film bulamayınca izleyeyim dedim ve iyi ki izlemişim :D Çok iyi film kesinlikle tavsiye ederim :D

tavsiye üzerine tavsiye , filmi izledikten sonra turkhackteam gib olmak istedim :) , sonradan kul hakkı vs. geldi aklıma dedimki ne hackerligi normal hayat yeterli ..

bende dün akşam izledim tek eksi yanı bence almanca olması sadece altyazıyla sınırlı kalıyorsun ing olsa altyazıdan fazlasınıda anlayabiliyorsun

Filmde altyazı okumayı sevmiyorum. Türkçe dublaj varsa birisi link yollarsa sevinirim. Yada türkçe dublaj yapacak olan arkadaş varsa o daha makbule geçer ramazanda çok dua ederim söz :D

Bugün izledim finali güzeldi almanların yaptığı en iyi iş.Şimdi bunlar güzel film yaptı diye bizde güzel film yapmış sayılıyor muyuz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri