Hastalığım hakkında ve sporculara uyarılar

Navi1337

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar skypetan baya bir mesaj gelince ve yaklasık 1 aydır forumda olsun gerçek hayatında olsun pek aktif olamayısımı açıklayacağım

http://www.ytpara.com/konu-disi/82075-navi1337-yogun-bakimdaymis-arkadaslar.html

bu konudaki gibi karaciğer rahatsızlıgım oldu kullandıgım ilaclardan dolayı kesinlikle steroid vurulmadım veya herhangi bir hapını kullanmadım bunu belirteyim tamamen yanlış kombinasyonlardan tozlara çok yüklenmemden oldu 5-6 gündür hastanedeyim bugun sağa salim çıktım artık karaciğer sorunum yok.

destek olan olmayan herkese teşekkür ederim özellikle [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe abiye özel teşekkür sunmayı borc bilirim .

sporcu arkadaşlara tavsiyem bodybuilding olsun fitness olsun toz kombinasyonunu fazla tutmasınlar spor öncesi enerjilerini içip daha sonra protein bcaa kombinasyonu yapabilirler veya öncesinde bcaa kullanabilirler tavsiyem protein tozunu bcaa yı amino asidi ve kreatini kullandıktan sonra ayda 1-2 gün ara versinler ve off günlerde kullanmasınlar günlük kilo x 2 katı kadar protein alamıyorsanız toza abanmayın protein cipsleri var onlardan almalarını öneriyorum. ve yesillige devam brokoli olsun enginar olsun maydonuz vs sürekli tüketin karaciger dostudur bunlar.

Tekrardan herkese teşekkürler 1 aydır aktif değildim quiz ne oldu nereye kanca attık birisi anlatırsa memnun olurum :)

öncelikle geçmiş olsun. spor konusuna gelince de, ben tamamen doğallıktan yanayım.

Quiz konusuna gelince de, quiz forumu silkip attı. Bundan sonra kapananı ödemeyecekler.

geçmiş olsun hocam. bizde yeni spor yapmaya karar verdik. önerilerini dikkate alacağım.

Öncelikle büyük geçmiş olsun hocam.Protein tozu,karbonhidrat tozu (gainer),aminoasit hapları,sıvı aminoasit ürünlerini kullanmış birisi olarak sporu yapacak ya da yapan kişilerin bunlara bel bağlamaması gerektiğini düşünüyorum.Belirttiğiniz gibi günlük alınması gereken belirli bir miktar vardır bunun üzerinde aldıklarınız zaten boşa gidecektir fazla karbonhidrat alımı yağlandırır fazla protein tüketimi ise idrardaki üre miktarınızı arttırır bunun da sağlıklı bir durum olduğu söylenemez.Supplement kullanmadan da çok iyi seviyelere gelen tanıdıklarım var bir süredir bende kullanmayı kestim bu protein cipsleri dediğiniz ürünlerden Türkiye'de var mı ben hiç denk gelmedim varsa nereden ulaşabiliriz?

Geçmiş olsun Ben protein tozunu kesınlıkle önermıyorum karaciğer yağlanması yapıyor Aldığınız proteini bide yakamassanız benım gıbı her tarafınız yağ bezesi olur İlla da protein tozu kullanacaksanız 5-6 ay sonra uzman doktor gözetiminde kullanın Protein tozu kesınlıkle masum değil

geçmiş olsun hocam, bilinmedik markalar mı kullandınız ? nasıl bi kombinasyonda rahatsızlık verdi size ?

o kadar şeyi kullanırsan zaten günde 3-4 litreden aşağı su içmemen lazım yoksa karaciğere zarar verir. Ben kişi çok profesyonel değilse bu kadar şey kullanmasından yana değilim güzel görünümlü bi vücut yapmak isteyen duruma göre protein tozu veya çeşitli gainerlardan kullansa yeter zaten. Ha illa çok pro çalışıcam diyosan o zamanda önlemini alıcaksın

geçmiş olsun hocam...şükür sağlığınıza kavuşmuşsunuz...birde profil resminizdeki siz misiniz :)

Öncelikle büyük geçmiş olsun hocam.Protein tozu,karbonhidrat tozu (gainer),aminoasit hapları,sıvı aminoasit ürünlerini kullanmış birisi olarak sporu yapacak ya da yapan kişilerin bunlara bel bağlamaması gerektiğini düşünüyorum.Belirttiğiniz gibi günlük alınması gereken belirli bir miktar vardır bunun üzerinde aldıklarınız zaten boşa gidecektir fazla karbonhidrat alımı yağlandırır fazla protein tüketimi ise idrardaki üre miktarınızı arttırır bunun da sağlıklı bir durum olduğu söylenemez.Supplement kullanmadan da çok iyi seviyelere gelen tanıdıklarım var bir süredir bende kullanmayı kestim bu protein cipsleri dediğiniz ürünlerden Türkiye'de var mı ben hiç denk gelmedim varsa nereden ulaşabiliriz?

türkiyede var mı yok mu bilmiyorum hocam ben hollandadan getirtiyorum ama artık her şey türkiyeye geliyor amazonda satılıyor sanırım

Geçmiş olsun Ben protein tozunu kesınlıkle önermıyorum karaciğer yağlanması yapıyor Aldığınız proteini bide yakamassanız benım gıbı her tarafınız yağ bezesi olur İlla da protein tozu kullanacaksanız 5-6 ay sonra uzman doktor gözetiminde kullanın Protein tozu kesınlıkle masum değil

protein tozu zararlı değiş zararlı olan bilincsizce kullanılması diğer takviyelerle ben her ay karaciğer fonksion testi yaptırıyorum toz kullanacaklar dediğiniz gibi bir uzmana danışsınlar

geçmiş olsun hocam, bilinmedik markalar mı kullandınız ? nasıl bi kombinasyonda rahatsızlık verdi size ?

tam tersi hepsi en bilindik markalar ama yanlış kombinasyonlar zarar verdi bana

geçmiş olsun hocam...şükür sağlığınıza kavuşmuşsunuz...birde profil resminizdeki siz misiniz :)

fotoğraftaki zyzz kendisi steroidten öldü kalp krizi geçirdi

y basmamış sanırım :) zyzz

geçmiş olsun,toz kullananların bol bol su içmelerini öneririm karaciğerleri için

Merhaba arkadaşlar skypetan baya bir mesaj gelince ve yaklasık 1 aydır forumda olsun gerçek hayatında olsun pek aktif olamayısımı açıklayacağım

http://www.ytpara.com/konu-disi/82075-navi1337-yogun-bakimdaymis-arkadaslar.html

bu konudaki gibi karaciğer rahatsızlıgım oldu kullandıgım ilaclardan dolayı kesinlikle steroid vurulmadım veya herhangi bir hapını kullanmadım bunu belirteyim tamamen yanlış kombinasyonlardan tozlara çok yüklenmemden oldu 5-6 gündür hastanedeyim bugun sağa salim çıktım artık karaciğer sorunum yok.

destek olan olmayan herkese teşekkür ederim özellikle [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe abiye özel teşekkür sunmayı borc bilirim .

sporcu arkadaşlara tavsiyem bodybuilding olsun fitness olsun toz kombinasyonunu fazla tutmasınlar spor öncesi enerjilerini içip daha sonra protein bcaa kombinasyonu yapabilirler veya öncesinde bcaa kullanabilirler tavsiyem protein tozunu bcaa yı amino asidi ve kreatini kullandıktan sonra ayda 1-2 gün ara versinler ve off günlerde kullanmasınlar günlük kilo x 2 katı kadar protein alamıyorsanız toza abanmayın protein cipsleri var onlardan almalarını öneriyorum. ve yesillige devam brokoli olsun enginar olsun maydonuz vs sürekli tüketin karaciger dostudur bunlar.

Tekrardan herkese teşekkürler 1 aydır aktif değildim quiz ne oldu nereye kanca attık birisi anlatırsa memnun olurum :)

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım yakın zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz. Merak ettiğim tam olarak nasıl bir kombin yaptınız ve ne sıklıkla kullandınız ürünleri. Bu konuda biraz detay verirseniz çok iyi olur

hocam gecmiş olsun bende 17 yasındauım ilk ay karbonhidrat kullanmadım sonra kullanmaya basladım hocaların tavsiyesi uzerine 2 hafta kullandım sonra kendimi kotu hissettim bulantı basdonmesi filan sonra kulanmayı bıraktım brde kolumu sakatladım
190 boyundan az daha uzunum kilom 67 sizin az gecmişiniz var sanırım sizce nasıl bir yol izlemeliyim kilo için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri