[email protected] forumda varsaysa dikkat edin

• Kullanıcı jamut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

jamut

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu şahız her kimse benim 3 gün önce hesabımın şifresini değiştirdi
yt hesabımı tekrar şifresini sıfırladım bir şekildi ama e-posta adreslerine baktım değiştirilmiş ve adi erif kendi eposta adreslerini eklemiş. bu hayin hırsızlar forumda ise lütfen uzalaştıralım

m89Nazc.jpg

[email protected] diğer mail [email protected]

Senin pc de keylog vardır bence.
Saglam bir tarattır, baktın olacak gibi degil format at ve sonradan mail bilgilerini degistir.

keyloger değil keyloger olsa tüm hesapları alırdı bu botlardan çok şüpeleniyorum artık Kim milleti soymak için bu yola koyulmuşsa Allah belasını versin.

Hangi bot kullanıyorsun dedigi gibi olsa o zaman adamlar bütün hesaplarına böyle mail eklerdi.

arkadaşlar bir yardımcı olursanız sevinirim bu şahıs kendi adsense hesabını ilişkilendirmiş bun adi insanı nasıl bulabilirim buna..
resimde kendi adsensesinin kimlik numarası var
GvfCKUt.jpg

Gmail veya o ekledigi hotmail adreslerini falan özelden at.
Elimden geldigince bulmaya calısırım.
Fakat kesin bulurum demiyorum cünkü fake isimle mail acmısda olabilir.
AdSense maili olursa eger daha iyi olur.

arkadaşlar bir yardımcı olursanız sevinirim bu şahıs kendi adsense hesabını ilişkilendirmiş bun adi insanı nasıl bulabilirim buna..
resimde kendi adsensesinin kimlik numarası var
GvfCKUt.jpg
bot sahiplerinden iste bi baksınlar sistemlerinden kimlik numarası falan bi şekilde bulurlar eyer bot kullanıyorsa bi şekilde

bot sahiplerinden iste bi baksınlar sistemlerinden kimlik numarası falan bi şekilde bulurlar eyer bot kullanıyorsa bi şekilde

bot sahiplerine nasıl arataca sadece bu konuda elimde 2 fake hotmail adresi 1 adsense ilişkilendirilmiş kimlik numarası var

Benim botumda kanal şifreleri girilmiyor. Kanal çalınması imkansız token ile çalışıyor. Geçmişte giriliyordu oda korumalı şifre yöntemim mevcut olduğu zamanlardaydı. Diğer botlardanda şüphenmemelisin hocam, bot sahipleri kendini kanıtlamış kişilerdir

Benim botumda kanal şifreleri girilmiyor. Kanal çalınması imkansız token ile çalışıyor. Geçmişte giriliyordu oda korumalı şifre yöntemim mevcut olduğu zamanlardaydı. Diğer botlardanda şüphenmemelisin hocam, bot sahipleri kendini kanıtlamış kişilerdir

Arkadasın verdigi adsensenin kimligine baglı baska kanal varmı sisteminde kontrol edersen belki bulunur ama sanırım kontrol ettirmiyodun artık

Sent from my iPhone using Tapatalk

hocam bot kusura bakmayın sizi suçlamadık, bu durumda bir yerlerden bir şekilde şifreler çalınıyor benim şuan adsense ve diğer partner kanallarımı kontrolumden dolayı "botlardan" diye bir söz söylemişim, çünkü kanallarım keyloger değilde bilen birileri tarafından alınmış hissine kapıldım. bu durumdan hiç memnun kalmadık ama inşallah kimsenin başına gelmez. emek hırsızları yüzünden insanlar bu işi yapmakan soğuyor. Teşekkür ederim hocam

Arkadaşlar bu şahız her kimse benim 3 gün önce hesabımın şifresini değiştirdi
yt hesabımı tekrar şifresini sıfırladım bir şekildi ama e-posta adreslerine baktım değiştirilmiş ve adi erif kendi eposta adreslerini eklemiş. bu hayin hırsızlar forumda ise lütfen uzalaştıralım

m89Nazc.jpg

[email protected] diğer mail [email protected]

Adsensesini banlat.Nasıl olacak diyorsan sürekli kendi reklamlarına tıkla madem adsensesini değiştirmiş.

Zamanında bi Databilim botu olayı yaşamıştık ben dahil birçok kişinin kanalları çalınmıştı.

Adsensesini banlat.Nasıl olacak diyorsan sürekli kendi reklamlarına tıkla madem adsensesini değiştirmiş.

arkdaşlar ben kendi adsense hesabımı bağladım artık inanın aklıma öyle birşey biran ble gelmedi.. :S sağlık olsun artık inşallah daha dikkatli davranır daha temkinli haraket ederiz herkes dikkatli olsun arkadaslar hiç kimseye şifrenizi vermeyin.. İyi forumlar.

вєякαη;571094' Alıntı:
Reklama tıklatma adsense banlatmaz onlar eskidendi :) reklama tıklandıkça aksine o hesap korumaya alınır :)

O zaman kendi hesaplarımıza tıklayıp korumaya alabilir miyiz? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri