Havuza gittim, boğuldum sövmeye hakkı varmı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi söz vardı sanırım tam hatırlamıyorum;
boğulan insanı kurtarmaya çalışırken sizde boğulabilirsiniz diye :D
küfredip, tokat atınca sen naptın ?
bu arada yaşınız kaç

Kesinlikle hakkı yok ben bile sinir oldum okurken o kadar insanın içinde kimse kimseyi rezil edemez.

Yerinde olsam 1 dakika durmaz gidip yönetime şikayet ederdim. Yarın da gidip edebilirsin. Kendini ezdirme.

Şikayet etsem ne olcak ki bişey olmaz, havuz beledeyenin.

hocam kendine gelmen için vurmuş olabilir mi? De küfre anlam veremedim :D

yaşım 17 arkadaşlar, çamasır konusuna gelince cam balkon yaptırdık, artık alan olmuyor . İnanmayan varsa forumda @azamoXTR abi me sorabilir, gelsin kontrol etsin evimizi cam balkon varmı yok mu diye.

Butür birton konun var, Birşey sorucasm İnci Sözlük yazarı mısın?
Tüm forum toplanıp senin dertlerine çözüm arar olduk, Forumdaki herkes senin özel piskoloğun.
Açtığın başlıklara baktımda %80'si butür vede yarısından fazlası kapatılmış.
Ben bunları yazınca forumdan millete sataşıyormuşum diye banlanıyorum.
Buda ayrı bir konu tabi.

bogulmak cok kotu abi gercekten cok kotu bi olum bi keresinde alanyaya gittik arkadaslarla yuzme bilmiyoz neyse ben birde bi arkadasim sisen yatak varya ona bindik bi ucuna o gecti bi ucunada ben neyse yavas yavas gidiyoz sonra dalga bizi aldi bi goturdu baya bi acildik dalgadan dolayi sonra panik yaptik biz geri donemeye calisiyoz sahile donerken b baktik yasik sinmaya baslamasinmi aha poku yedik dedim arkadasa biz panik yapmaya basladik gittikce siniyor yatak sonra yatak nerdeyse tam sindi biz batmaya basladik ayak yere degmiyor arkadas bana sariliyor ben ona sariliyorum ikimizde yuzme bilmiyoruz batiyoruz cikiyor batiyoruz cikiyoruz sonra bi sahilden birisi geldi bizi cikardi varya o gunu hic unutamiyorum olum gozumun onune geldi gitti sahile bi geldim kusmaya basladim o kadar su yuttumki midem alt ust olmustu bu olaydan sonrada daha denizde ne simite guvenirim nede sisme yataga cok kotu bogulmak

Butür birton konun var, Birşey sorucasm İnci Sözlük yazarı mısın?
Tüm forum toplanıp senin dertlerine çözüm arar olduk, Forumdaki herkes senin özel piskoloğun.
Açtığın başlıklara baktımda %80'si butür vede yarısından fazlası kapatılmış.
Ben bunları yazınca forumdan millete sataşıyormuşum diye banlanıyorum.
Buda ayrı bir konu tabi.

hocam, ne inci sözlük yazarı, alakam bile yok
ayrıca vurmaya-sövmeye hakkı varmı diye soruyorum

Şimdi ben buraya neden çıktım
Niçin çıktım, niye çıktım
Bunu izaha gerek yok
Gördünüz yürüdüm çıktım
Ama çıkmamışta olabilirim
Çıkmışsak çıkmışızdır
Çıkmamışsak çıkmamışızdır
Görünen köy uzakta değildir :))

Bende bogula bogula yuzmeyi ogrendim zaten panik yaptigin ixin boguluyorsun bundan emin ol su hic bir zaman insani bogmaz yoruldugun zaman hemen sirt ustu cevirecen kendini ayaklarini sallayip kollarini dinlendirecen ve kendini hafif birakip su ustunde kalacaksn tabi suyun icinden dusunrmezsin bunlari :D.

Hemen zam altında bırakmayalım adamı. Adam kendine sövmüştür belki, korkmuştur bir anda daha doğrusu biri onun denetimindeyken boğuluyor diye, geç fark ettiği için başı belaya girecek diye. (Yine de kendine etse de küfüre karşıyız.) Tokat konusunda da ne niyetle attığı bilemeyiz ama şoka girmemen için yapmış olabilir arkadaşların dediği gibi.

benzer olay benimde başıma geldi 2 sene önce bende 17 yaşlarındaydım, bizimki özel bi olimpik yüzme havuz uydu ben kendim bogula bogula 3 günde öğrendim hemde baya iyi yüzmeye başladım bana öğreten arkadaşlar bile çok şaşırmıştı neyse millet kulvarlarda balik gibi bi oraya bi buraya yuzuyo bizde eglencesine suya atlıyoruz bir birimizi boğmaya çalışıyoruz 3 tane cankurtaran var aşırı derecede artistlerdi bizi 1 kere sert şekilde uyardı kimseye de bi zararimiz yok geçtik en köşede kendi kendimize eğleniyoruz bidaha geldi çıkın hepiniz uyelginizi iptal ediyorum çıkın ss. .. gidin dedi ben Zaten o zamanlar kavga olsada girsem modundayim sporcu olduğum için özgüven tavan tabi çıktım sudan derdin ne senin felan derken benim bogazimdan tuttu diğer iikiside izbandut gibi onlar da geldi burda benim sözüm geçer gibi biseyler dedi bunu kaldirdigim gibi mermere sirtinin ustune geçirdim bi tanesi benim cenem saglam Bi tane geçirdi gözüm felan kaydı bi 10 sn felan bi iki tane daha geçirdi o ara sonra bizim arkadaşlar girmiş felan bunlara kendime geldim kalktım 2 tane de ben geçirdim hepsi pert yerde gittik Ustumuzu değiştirdik muhasebeden tehditle kalan günlerin ücretini aldık çıktık yani hiç taviz vermeyeceksin

Hemen zam altında bırakmayalım adamı. Adam kendine sövmüştür belki, korkmuştur bir anda daha doğrusu biri onun denetimindeyken boğuluyor diye, geç fark ettiği için başı belaya girecek diye. (Yine de kendine etse de küfüre karşıyız.) Tokat konusunda da ne niyetle attığı bilemeyiz ama şoka girmemen için yapmış olabilir arkadaşların dediği gibi.

yok el harekti yaptı, puş-t vs diye saydırdı bana bakarak.

Şikayet et babanla gidip birşey yapmazlarsa git mahallece dalın adama :D daha ne diyelim burada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri