Haxball Turnuvası Düzenliyoruz.!!

comeback

Yasaklanmış

Merhabalar,

Hep iş hep iş artık birazda eğlenmenin vakti geldi. Haxball turnuvası yapıyoruz. Bunun için forumda bulunan üyelerimiz kendi takımlarını oluşturarak turnuvalara katılabilecek. Bu turnuva için fikstürler hazırlanacaktır. Her fikstür güncellenerek bu konu içerisinde paylaşılacaktır. Sizde turnuvalara katılmak istiyorsanız yoruma gereken hususları belirtin.

Kurallar;

1-) Turnuvalar yapılırken 2v2 şeklinde oynanacaktır.
2-) Maçlar yapılırken kesinlikle hiç bir sekme açılmamalıdır. (Lag sorunu yaşanabilir.)
3-) Herhangi bir takımdan bir kişi gelmezse hükmen karşı takım 3-0 yenmiş olur.
4-) Kullanıcılara karşı herhangi bir argo, hakaret söz konusu olmamalıdır.
5-) Maçlar beşer dakikalık oynanacaktır.
6-) Maçların yapılacağı saatler düzenlenerek turnuvayı oluşturan üyelerimize pm ile belirtilecektir.
7-) Oyuncular maç içerisinde mevkilerini avatar ile belirtmelidir.
8-) Maçlar Huge haritasında oynanacaktır. (Lag yapmaması için big haritası tercih edilmemektedir.)

Kendi turnuvanızı oluşturmak istiyorsanız;

1-) Takım Adınız:
2-) Kullanıcı Adınız:
3-) Online Olabileceğiniz Saatler:
4-) Takımınızda bulunan oyuncular (@kullanici şeklinde virgül ayırarak belirtiniz)
5-) Takımınızda bulunan oyuncuların mevkileri:

Bu geceye kadar herkes takımını toplayıp yarın maçlara başlancaktır.

Son düzenleme:
Hocam şahsı görüşüm , bir maçta 8 kişi oynayacak ve 1 kişi gelmezse iptal olacağını belirtmişsiniz. 8 kişinin aynı anda gelmesinin pek olası olmadığını düşünüyorum. 1v1 veya 2v2 olursa o zaman iletişime geçmek daha kolay olur ve 4 kişilik takım oluşturma sorunu da kalkar.

Edit: Aslında bu akşam 8 kişilik mini bir tunuva düzenleyebiliriz, 1v1 power 'da .

Son düzenleme:
Peki 2 takımdan da 1 kişi eksik gelirse? :D Bu işin acemisi çok var benim gibi. [MENTION=7888]jargon45[/MENTION] 3vs1 yapıyordu bize mesela :D

4x4 toplanması biraz zor lig usulü 1x1 den ikişerli maç şeklinde olsa düzenlenmesi daha kolay olur sanırım. Maçları yaparken ekran kaydı almayı unutmayın özgüne ilk adım :)

Katılım olursa konusunu açabilirim bu akşamki 8 kişilik 1v1 turnuvanın

Gececi tayfayla beraber güzel bir takım kuralım. PM beyler :D

Böyle bişey olcaksa kimler oynuyo bi liste yapalım ordan takım çıkarırız

Ödülde olsun hocam takıma alabilirsinzi profesyonel 3 yıllık haxbal oyuncusuyum adım oyunda Magnumcan pm bekliyorum

gençliğim olacaktı ki gelecektim. :)
5 yıl önce tanışmıştım hax ile. 2-3 sene sağlam oynadım.
yt ile tanıştıktan sonra bıraktım şimdi oynayamıyorum.
nickim PURO idi.
el alışkanlığı istiyor oyun.
4 v 4 biraz zor bir araya gelirsiniz, zevkli de olmaz ideali v3 tür.
max v3 yapın bence. v2 de olabilir.

Nick Hacker düzenli olarak girerdim bu nick bana ait.
1v1 oynayabilirim 4v4 de forvet için bana ulaşabilirsiniz paslı şekilde güzel idare ederim maçı. skype adresim eklenip takımınıza dahil edebilrsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri