Hayal kırıklığı

burak1355

Kayıtlı Üye
3 gün öncesi video yükledim izlenmesi çok güzel artıyordu, ilk kez kazanç sağlıyacağım diye ümit ederek yatmıştım sabah kalktığımda hayal kırıklığına uğradım. Sağolsun bi arkadaş flag atmış(flagmı oluyor tam bilmiyorum yeniyim)

7oZA6W.png

Bunun düzelme ihtimali varmı?

Alt kanalmi hocam bu videoyu yükledigin kanal?

3 gün öncesi video yükledim izlenmesi çok güzel artıyordu, ilk kez kazanç sağlıyacağım diye ümit ederek yatmıştım sabah kalktığımda hayal kırıklığına uğradım. Sağolsun bi arkadaş flag atmış(flagmı oluyor tam bilmiyorum yeniyim)

7oZA6W.png

Bunun düzelme ihtimali varmı?

Benimde içinde yaklaşık 30 video bulunan kanalım 2 ay gibi bi süre sorunsuz devam etti. Ondan sonra 8-10 video bi kaç gün aralıklarla bu senin aldığın uyarıyı aldı ve silindi. Sonra da kanal kapandı. Bu uyarının sebebini bende merak ediyorum. O zaman önemsemeyip silip geçmiştim.

Bu flag değil sanırım flag olsa kanala girişte kırmızı ekran gelmiyor mu?
Bu reddedildi benim de 6 aylık flash oyun videoma gelmiş dün

bende yarım saatlik işid videosu atmıştım :D eversi gün 250 bin izlenim almış uygunsuz içerik diyodu

Benimde 2 aydır duran çerçeveli videom dünya engeli yemiş ama aynı şekilde dünya engelinden geçiyor anlamadım gitti

az önce benim de bir videom bu hatadan verdi 10 gündür sikinti yokta izlenimi artinca gitti kanal :( bende videoyu sildim acaba bu videodan kazandigim parayi sorunsuz alir miyim?

Arkadaşlar benimde hit dizilerimin 2.sinde istedigin kadar render al, tekrar at 1 kaç saat sonra tekrar bu iletiyi veriyor ve dikkat üç tane uygunsuz içerikten sonra 4 te olabilir aklımda 3 kalmış hiçbir ihtar vs olmamasına ragmen birden para kazanmaa gidiyor benden söylemesi:) düzelme durumu yok sileceksin mecbur..

Son düzenleme:
Bir videoya flag yiyip o video yu başka bi kanala atınca aynı video olduğu için direk uygunsuz içerik damgasını yiyo , o videoyu renderlayıp değiştirmen lazım

Bu flag değil sanırım flag olsa kanala girişte kırmızı ekran gelmiyor mu?
Bu reddedildi benim de 6 aylık flash oyun videoma gelmiş dün

yok abi flag bu, yukarda açıkladım geçmiş olsun , az kaldı çözmek üzereyim :)

Bir videoya flag yiyip o video yu başka bi kanala atınca aynı video olduğu için direk uygunsuz içerik damgasını yiyo , o videoyu renderlayıp değiştirmen lazım

yok abi flag bu, yukarda açıkladım geçmiş olsun , az kaldı çözmek üzereyim :)

Ama benim video 6-7 aylık 60k izlenime ulaşmış flash oyun videosuydu başka hiç bir kanala atmadım benden başkası da atmamış benden alıp. Geçen gün reddedildi diye uyarı vermiş. Ve direk siliniyor yani herhangi bir itiraz seçeneği de yok :(

Reddedildi(Uygunsuz içerik) yazıyor, halbuki movie game videosuydu

Telif atar gibi bunuda işaretleyip atıyorlar.Bildiğim böyle.Seni çekemeyen aynı katagorideki kişiler yapıyor.Benim de başıma geldi, kanal 3,5 gün sonra spamdan kapanıyor.Belki açık kalır senin kanalın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ama benim video 6-7 aylık 60k izlenime ulaşmış flash oyun videosuydu başka hiç bir kanala atmadım benden başkası da atmamış benden alıp. Geçen gün reddedildi diye uyarı vermiş. Ve direk siliniyor yani herhangi bir itiraz seçeneği de yok :(

evet abi sende de izleyiciler flag atmış heralde atanı bilemeyiz de itiraz yok uyarı yok bişi yok çok acı bi durum :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri