Hayat Yolumu Çizmem Lazım

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flm tavsiyesi çok iyi oldu hemen bu gece bakacağım. Filmler insanların bilinçaltına işleyip hal hareket ve tutumlarına yön verebiliyor ve belki hayatını bile değiştirebilir dediğin gibi.

Konuyu Up latmak için bazı arkadaşları kullandım ama silinebilir onların mesajları :)

3 idiot u izledim hint filmi değil mi o yoksa başka film mi bu

Sen 3 idiot'u izleyip hint filmi olup olmadığını bilmiyorsan yaşama zaten.
Tam izleyememişsin.

evet 3 idiot hint filmi teması hayatta sevdiğin işi yaparsan hem mutlu hem basarılı olursun.
umudunu kaybtme filminde ise bu uğurda asla moralini bozmanı anlatır :)

Aynen hatırladım şimdi 3 idiotu ailesi mühendis olsun istiyordu ama çocuk filmlerin sonlarına doğru fotoğrafçılığa yöneliyordu babası da ona makine alıyordu sanırım filmin sonunu söyledim :) çok iyi filmdi.

Umudunu kaybetmeyi izleyeceğim nasıl izlemedim şaşırdım. Hit filmleri izledim genelde ama bakayım buna bu gece.

---------- Mesaj saat 03:29:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:28:13 civarında gönderildi. ----------

Sen 3 idiot'u izleyip hint filmi olup olmadığını bilmiyorsan yaşama zaten.
Tam izleyememişsin.

Afferin la up lamaya devam işe yara yukarıdaki mesajımı okuma sen ama köpek gibi okuyorsundur hepsini ahahah

not : köpek bu sefer hakaret değil ilk defa köpek gibi takip etme anlamında ahah

Aynen hatırladım şimdi 3 idiotu ailesi mühendis olsun istiyordu ama çocuk filmlerin sonlarına doğru fotoğrafçılığa yöneliyordu babası da ona makine alıyordu sanırım filmin sonunu söyledim :) çok iyi filmdi.

Umudunu kaybetmeyi izleyeceğim nasıl izlemedim şaşırdım. Hit filmleri izledim genelde ama bakayım buna bu gece.

---------- Mesaj saat 03:29:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:28:13 civarında gönderildi. ----------

Afferin la up lamaya devam işe yara yukarıdaki mesajımı okuma sen ama köpek gibi okuyorsundur hepsini ahahah

not : köpek bu sefer hakaret değil ilk defa köpek gibi takip etme anlamında ahah

al işte böyle ban atarlar

Olay nerelere gelmiş ? Burası neresi ? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ?

Dostum bana sorarsan her zaman kalbinden geçeni yapmalısın, ancak o zaman pişmanlık duymazsın :) Umarım doğru yolda ilerlersin

Bütün yorumları okudum çoğu arkadaşla aynı kafadayım. İlk entryi giren arkadaş ta banlanmış ne yazık ki.

Ne olmuş yine ortalık karışmış:)

Gemi inşa sektöründeyim, aldığım para 2500 bilmedin 3000 tl. Yani bunlar çok iyi paralar değil. Sonuçta 8-9 senelik bir dizayn teknikeriyim. Fakat ne olursa olsun internet sitelerine veya son uğraşım youtube'a güvenmedim. Sonuçta internet bu..

Şöyle bir şey yap, önce youtube kazancını iyice yukarılara çek sonra evden ayrıl. Onun haricinde evden ayrılmak zor iş.. Yani kendini garantiye al. Bir yandan da sigortanı ödemeye bak.. En önemlisi bu..

Merhabalar Alex hocam,
İçimde birçok şey olsada fazla nutuk atmayı sevmem yaşım 20 bu yüzden takacağınıda sanmıyorum. Direk konuya giriyorum şu an İstanbuldayım bir kaç sorundan dolayı 1 - 2 ay kadar ankaraya geçeceğim geri geldiğimde youtube ve diğer işlerim için bir ofis açmayı düşünüyorum kalacak yer konusunu konuşuruz. ilgilenirseniz ortak bir calısma yapabiliriz birilerine ihtiyacım var özellikle youtube ile ilgilenen yani biraz tecrübe edinmiş birilerine.

Not : Başka düşünen arkadaşlar varsa onlarında ulaşmasını isterim ne kadar çok kişi olursa, o kadar çok kazanç olur bizim için.

Tel : 0539 419 doksanüç doksanaltı
Üstteki numaradan bana ulaşabilirsin geldiğinde.

Konudaki yorumları ÖZET geçerek Okumaya Çalıştım. . .
Çünkü konu çığrından çıkmış, Dibi belli olmayan karanlık bir kuyu olmuş.

Bu işte herkes kazanabildiği kadar kazanır.

Benim tavsiyelerim. . .
Boş geyik yapmışsınız, Skype'den birbirinizde eklisiniz belliki.
Ama geyik muhabbeti belli yerden sonra birbirini suçlamalara ve hakarete varmış.
Arkadaşsanız birbirisinize bunları Forumda herkes açık konuda yapmayın.
Forumu Face - Skype - Irc gibi sosyal yazışma alanına çevirmeyin.
Burdaki konuda amacını çoktan aşmış, saçma yerlere gelmiş.
Konuyu report ediyorum. . .
Kapatılması taraftarıyım konunun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri