İyi bişey değil ama sendeki durum bende olsaaa

Ben daha yaşım 20 olmasına rağmen insanlardan nefret ediyorum. Aslında insanlardan değil de kendini insan gibi göstermeye çalışanlardan. Çoğusu kurmalı robot gibi, bir sistem ürünü gibi. Doğ büyü yaşa iş sahibi ol evlen torunun olsun öl. Klasik kısır döngü. Hani bu normalde bunu birşeyler yapma zorunluluğuna bağlamaları kötü. KPSS'ye girmessen ölürsün. Okumazsan ölürsün. Memur ol 2 bin maaşın olsun ssk olsun en temizi. Nedir bu ya harbiden. Dünyanın en büyük sürüsü insanlar. İnsan istediği gibi yaşayamaz mı. Yeri gelir açlıktan parklarda yatar yeri gelir hayallerini gerçekleştirir ama başkalarının istediği gibi yaşayamaz!
Etraf kendini "cool" göstermeye çalışan afedersiniz dangalaklarla dolu. Telefonu eline alıp cafede içtiği kahve'nin STARBUCKS yazısı görünecek şekilde fotoğraf çeken, ama aslında oraya gitmek için babasının ne zorluklarda ona para yetiştiren kızlarla dolu. İnsanların birilerine birşey kanıtlama gereksinimi var. Elhamdülillah müslümanım, haşa isyan gibi niyetim yok ama nedir bu ya, neden bu insanlar çok YALAN, YAPMACIK. Çok saçma bir yaşama sistemii. Normalde kimseye anlatamayacağım düşüncelerim isayende burada paylaşmış oldum.

Demem o ki kafa nereye sen oraya, yaşa istediğince, hayalinin peşinden koş, istediğin işi yap, özgür ol ! İleride yapmak istediğim düşüncelerim bu. Kendim olup hayallerimle yaşayıp sisteme ait olmayacağım...