Hayat Yolumu Çizmem Lazım

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suç sende değil annelerde törpülüyorlar oğullarını sonra kadınsılaşan çocuklar hep sağa sola saldırma peşinde sıkıntı doğada o yüzden seni de anlamıyorum ahahah ezikleri anlamam ben :D Sana bol bol malzeme vereyim de daha çok enerjini emeyim gerçi bilmiyorum keyfime göre :D

Senin keyfin mi var ya? keyif duygusu senden gideli çok olmuş be kardeşim,yt başında çürüdün sen.En fazla aldığın ödeme de 561 TL :P (bu parayı küçükseme amacım yoktur.)

Senin keyfin mi var ya? keyif duygusu senden gideli çok olmuş be kardeşim,yt başında çürüdün sen.En fazla aldığın ödeme de 561 TL :P (bu parayı küçükseme amacım yoktur.)

Emrahh koşşş Bonna'nın ahahah etiketlerini ahahah :D çalmışlarr

( not: kişiyi küçümseme amacım niye olsun lan ezikmiyim ben :) )

Emrahh koşşş Bonna'nın etiketlerini çalmışlarr
İşin tuhaf tarafı ne biliyor musunuz?

Etiketlerimi çalan kişiye işi ben öğretiyorum günde +300 TIK'I ben sağlıyorum.Adam videolarımı,etiketlerimi çalıyor.Kanalımı kopyalıyor bi de utanmadan dalga geçmeye çalışıyor.(aslında o dalga geçtiğini zannediyor)
Ben bunları yazarken bile 3 kanala 320 video yüklüyor 66 gb'da download yapıyorum 2 VDS den.Sen ise VDS'i Shut Down'dan kapatmış bana ne yazacağını,nasıl laf sokacağını düşünüyorsun ya acıyorum sana.(Shut Down'dan VDS kapatma olayı gerçektir bizzat [MENTION=1316]Alex[/MENTION] skype'de sormuştur,bu vdsleri ben Shut Down'dan kapatıyorum sorun olur mu diye)​

İşin tuhaf tarafı ne biliyor musunuz?

Etiketlerimi çalan kişiye işi ben öğretiyorum günde +300 TIK'I ben sağlıyorum.Adam videolarımı,etiketlerimi çalıyor.Kanalımı kopyalıyor bi de utanmadan dalga geçmeye çalışıyor.(aslında o dalga geçtiğini zannediyor)
Ben bunları yazarken bile 3 kanala 320 video yüklüyor 66 gb'da download yapıyorum 2 VDS den.Sen ise VDS'i Shut Down'dan kapatmış bana ne yazacağını,nasıl laf sokacağını düşünüyorsun ya acıyorum sana.(Shut Down'dan VDS kapatma olayı gerçektir bizzat [MENTION=1316]Alex[/MENTION] skype'de sormuştur,bu vdsleri ben Shut Down'dan kapatıyorum sorun olur mu diye)​

Özet geç okumadım konumun da içine ettin canım kardeşim ama olsun iyi ki geldin eğlendik :D

Ha unutmuşum Validene saygım sonsuz ama saldırı mantığını aşılamayaymış boşver lan ahah daha iyi olmuş böyle yoksa kime gülecektim ahahah

Günde 3.000 $ kazanan küçük kardeş mi olur?

Geçen esed'lere gittim,bi fotoğraf çektim arkadaşlar ;

para-uzerinde-yatan-bebek.jpg

gülmekten geberdim lan o nasıl resim öyle Bende eskişehirde yanına geldiğimde şunu gördüm:
100-Dolar-Tuvalet-Kagidi-Toilet-Paper__61405598_0.jpg

Özet geç okumadım konumun da içine ettin canım kardeşim ama olsun iyi ki geldin eğlendik :D

Özeti : VDS'lerini Shut Down'dan kapatan youtuber (üstteki postumu anlamak için en az 3 kere okuduğunu biliyorum ama yine de ben özet geçeyim)

İyi bişey değil ama sendeki durum bende olsaaa :) Ben daha yaşım 20 olmasına rağmen insanlardan nefret ediyorum. Aslında insanlardan değil de kendini insan gibi göstermeye çalışanlardan. Çoğusu kurmalı robot gibi, bir sistem ürünü gibi. Doğ büyü yaşa iş sahibi ol evlen torunun olsun öl. Klasik kısır döngü. Hani bu normalde bunu birşeyler yapma zorunluluğuna bağlamaları kötü. KPSS'ye girmessen ölürsün. Okumazsan ölürsün. Memur ol 2 bin maaşın olsun ssk olsun en temizi. Nedir bu ya harbiden. Dünyanın en büyük sürüsü insanlar. İnsan istediği gibi yaşayamaz mı. Yeri gelir açlıktan parklarda yatar yeri gelir hayallerini gerçekleştirir ama başkalarının istediği gibi yaşayamaz! Etraf kendini "cool" göstermeye çalışan afedersiniz dangalaklarla dolu. Telefonu eline alıp cafede içtiği kahve'nin STARBUCKS yazısı görünecek şekilde fotoğraf çeken, ama aslında oraya gitmek için babasının ne zorluklarda ona para yetiştiren kızlarla dolu. İnsanların birilerine birşey kanıtlama gereksinimi var. Elhamdülillah müslümanım, haşa isyan gibi niyetim yok ama nedir bu ya, neden bu insanlar çok YALAN, YAPMACIK. Çok saçma bir yaşama sistemii. Normalde kimseye anlatamayacağım düşüncelerim isayende burada paylaşmış oldum. :D Demem o ki kafa nereye sen oraya, yaşa istediğince, hayalinin peşinden koş, istediğin işi yap, özgür ol ! İleride yapmak istediğim düşüncelerim bu. Kendim olup hayallerimle yaşayıp sisteme ait olmayacağım...

iyi hatırlattın bak [MENTION=247]Titan[/MENTION] da girdi bu işe o da kazandı ama etiketlerimi çalmadı :D
[MENTION=237]Aprcc[/MENTION] 'de bizim fatih oluyor,hani skype de küfür edip şaka yaptığını zannettiğin :D [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]t zaten Miley Cyrus'un ex aşkı,onu tanımıyor olamazsın :D:D:D:D:D:D:D:D

lan mayliy sayrus kaanın eksi süper bi ifade olmuş

Betaların enerjisi bittiyse gerçi onlarda enerji bitmez ama :)

Biz samimi sohbetimize devam edebiliriz daha önce yazan değerli arkadaşlarla

---------- Mesaj saat 01:58:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:57:45 civarında gönderildi. ----------

Özeti : VDS'lerini Shut Down'dan kapatan youtuber (üstteki postumu anlamak için en az 3 kere okuduğunu biliyorum ama yine de ben özet geçeyim)

Bu sefer sesli güldüm özet geçmiş :D

Betaların enerjisi bittiyse gerçi onlarda enerji bitmez ama :)

Bu sefer sesli güldüm özet geçmiş :D

Gülünecek bi durum varsa senin VDS'leri Shut Down ile kapatmandır :D Tüm forumda bence şuan senin neden kazanamadığını anlamış oldu :D:D:D:D:D

Başkası olma kendin ol. Ne istiyorsan onu yaşa, öyle yaşa. Bir kere yaşayabileceksin hayatını. Ben hukuk fakültesinde okuyorum, bitirince amatör kümede top oynamaya başlayacağım. Sevmediğin işi yaptıktan sonra gidip ayda 5-10 bin lira kazansan ne? Sabah 8 akşam 5 bile olsa en az 9-10 saat mesai yapar. Git-gel yola da zaman gidecek, 11 saat. Haftanın 6, bilemedin 5 günü. Ne için yaşıyorsun? Çalışmak için mi?

Sistemin kölesi olma, ben olmayacağım.

İyi bişey değil ama sendeki durum bende olsaaa :) Ben daha yaşım 20 olmasına rağmen insanlardan nefret ediyorum. Aslında insanlardan değil de kendini insan gibi göstermeye çalışanlardan. Çoğusu kurmalı robot gibi, bir sistem ürünü gibi. Doğ büyü yaşa iş sahibi ol evlen torunun olsun öl. Klasik kısır döngü. Hani bu normalde bunu birşeyler yapma zorunluluğuna bağlamaları kötü. KPSS'ye girmessen ölürsün. Okumazsan ölürsün. Memur ol 2 bin maaşın olsun ssk olsun en temizi. Nedir bu ya harbiden. Dünyanın en büyük sürüsü insanlar. İnsan istediği gibi yaşayamaz mı. Yeri gelir açlıktan parklarda yatar yeri gelir hayallerini gerçekleştirir ama başkalarının istediği gibi yaşayamaz! Etraf kendini "cool" göstermeye çalışan afedersiniz dangalaklarla dolu. Telefonu eline alıp cafede içtiği kahve'nin STARBUCKS yazısı görünecek şekilde fotoğraf çeken, ama aslında oraya gitmek için babasının ne zorluklarda ona para yetiştiren kızlarla dolu. İnsanların birilerine birşey kanıtlama gereksinimi var. Elhamdülillah müslümanım, haşa isyan gibi niyetim yok ama nedir bu ya, neden bu insanlar çok YALAN, YAPMACIK. Çok saçma bir yaşama sistemii. Normalde kimseye anlatamayacağım düşüncelerim isayende burada paylaşmış oldum. :D Demem o ki kafa nereye sen oraya, yaşa istediğince, hayalinin peşinden koş, istediğin işi yap, özgür ol ! İleride yapmak istediğim düşüncelerim bu. Kendim olup hayallerimle yaşayıp sisteme ait olmayacağım...

Kafa nereye sen oraya bu şarkı cidden güzel. Aileme herzaman söylerim beni hep kalıplara sokmak istediler işi olsun torunlarımız olsun bu insanın doğasına bulaşmış bir hastalık. Herşeye rağmen direniyorum ben 26 yaşıma geldim belki ailemin olmamı istediği bir mesleğe muhtaç kalacağım ama en azından içimden geleni yaptım diyebileceğim, bir arkadaş yazmıştı az önce çok hoşuma gitti en azından denedim hayallerimin peşinden koştum diyebileceğim.

lan ne adamsın lan bi an önce gel istanbula tanışalım kaan sen ben tekne kiralıycam size 6 kişi tekne turu yaparız;):cool:

evet sen ben kaan = 6 kişi . Aklıma şu video geldi nedense.
:d:d:d:d:d:d:d:d

---------- Mesaj saat 04:05:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:04:15 civarında gönderildi. ----------

5 dk da emdiğim enerjisi bile hala bitmiyor :D

Ya sen hala kazanamıyorsan valla bak 1-2 kanalımı bağlıyım senin adsense'e neyi nasıl yapacağını da göstereyim 300 TIK'A çıkarsın yine.

Başkası olma kendin ol. Ne istiyorsan onu yaşa, öyle yaşa. Bir kere yaşayabileceksin hayatını. Ben hukuk fakültesinde okuyorum, bitirince amatör kümede top oynamaya başlayacağım. Sevmediğin işi yaptıktan sonra gidip ayda 5-10 bin lira kazansan ne? Sabah 8 akşam 5 bile olsa en az 9-10 saat mesai yapar. Git-gel yola da zaman gidecek, 11 saat. Haftanın 6, bilemedin 5 günü. Ne için yaşıyorsun? Çalışmak için mi?

Sistemin kölesi olma, ben olmayacağım.

Consume Obey die maalesef bu köleliğe başkaldırmalı ama işte işin içinde para olunca karnın aç kalınca ne felsefe kalıyor ne de birşey.

Bu komunistlerin parayı bulana kadar solcu olması gibi birşey.

---------- Mesaj saat 04:05:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:04:15 civarında gönderildi. ----------

Ya sen hala kazanamıyorsan valla bak 1-2 kanalımı bağlıyım senin adsense'e neyi nasıl yapacağını da göstereyim 300 TIK'A çıkarsın yine.

la sende gerçekten kafa yok tekne 3+3 hani ...

Vereyim çöp adsense imi bağla ahahah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri