Hayat Yolumu Çizmem Lazım

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketlerini çaldım ekmeğinle oynadım ondan düştü kesin

Bak insan gibi sana yardım etmeye çalıştım.+300 Tıka kadar çıkardım seni.Gittin etiketlerimi çaldın :D bi de utanmadan söylüyosun ya :D
[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]t [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] [MENTION=247]Titan[/MENTION] ne diyorsunuz bu duruma arkadaşlar?

Bak insan gibi sana yardım etmeye çalıştım.+300 Tıka kadar çıkardım seni.Gittin etiketlerimi çaldın :D bi de utanmadan söylüyosun ya :D
[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]t [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] [MENTION=247]Titan[/MENTION] ne diyorsunuz bu duruma arkadaşlar?

Bilmem ki arkadaş bana küsmüş benden habersiz. :D

Betalar geliyor yine sığınaklara :D
[MENTION=247]Titan[/MENTION] hariç bir de Aprcc yi tanımıyorum

napolyon3.jpg

Bu adamı tanıyor musun? Hatta dur biraz daha ipucu veriyim.

a33.jpg

Evet bildin. Napolyon. Ne demişti peki bu lanet herif?

"Para, para, para." Önce bi paranı kazan. Cidden şu zamanda paran yoksa hiçbirşeysin. İnsanların dini imanı para olmuş.

Betalar geliyor yine sığınaklara :D
[MENTION=247]Titan[/MENTION] hariç bir de Aprcc yi tanımıyorum

iyi hatırlattın bak [MENTION=247]Titan[/MENTION] da girdi bu işe o da kazandı ama etiketlerimi çalmadı :D
[MENTION=237]Aprcc[/MENTION] 'de bizim fatih oluyor,hani skype de küfür edip şaka yaptığını zannettiğin :D [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]t zaten Miley Cyrus'un ex aşkı,onu tanımıyor olamazsın :D:D:D:D:D:D:D:D

Validelerinizin ellerinden öperim kardeşlerim hayırlı geceler inş

Bu arada bensiz makara çeviriyonuz haa bu aralar pek yokum 1-2 gün yoğun olacam sonra tam gaz devam

ya sen ne yoğun olacan allah aşkına sen ne kadar yoğun olabilirsin.Her tarafın yoğun olsa ne olur :D [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] peki bu işe nediyosun kardeşim?

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] seninle eğlenip enerjini emeceğim ama bu gece yapacak önemli işlerim de yok aslında ama yine de sana zaman ayırmıyorum ahahah :)

ya sen ne yoğun olacan allah aşkına sen ne kadar yoğun olabilirsin.Her tarafın yoğun olsa ne olur :D [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] peki bu işe nediyosun kardeşim?

O bizim küçük kardeşimiz. Hani her evde olur ya bizde yoktu uzun süredir esed var. :) Onu her türlü kabullendik şımarıklığı ve dürüstlüğü ile. :)

oğuzhan kardeşim ofis açıyoruz babamla sabah akşam orada oturucam ;) [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]

---------- Mesaj saat 01:33:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:30:10 civarında gönderildi. ----------

O bizim küçük kardeşimiz. Hani her evde olur ya bizde yoktu uzun süredir esed var. :) Onu her türlü kabullendik şımarıklığı ve dürüstlüğü ile. :)

yemin ederim kendimi bebek gibi hissettim nasıl yazmışsın öyle

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] seninle eğlenip enerjini emeceğim ama bu gece yapacak önemli işlerim de yok aslında ama yine de sana zaman ayırmıyorum ahahah :)

Ya benim enerjimi Youtube ememiyor sen mi emeceksin :D

Ben okuluma gidiyorum.Derslerime,sınavlarıma giriyorum.
Öğrenci evlerinde batak,pes oynuyorum.
Geziyorum,tozuyorum eğleniyorum.

'' vakit buldukça '' da youtube ile ilgileniyorum.Ama sen Günde 7 gün 15 16 saat ilgileniyosun ve benim kadar kazanamıyosun,bu yüzden bu tavrın ;)

Muhabbeti başlatan arkadaşımıza ilk önce teşekkür ediyorum,
Kardeşim sadece senin başına gelen birşey değil bu yaşadıkların, kaygıların, bence forumdaki herkesin dili oldun, yazan çizen ellerine sağlık seninde diğer kıymetli yorumları atan arkadaşlarında sana tek bir sözüm var o da;

Pişman ol ama asla pişman ölme...

Ya benim enerjimi Youtube ememiyor sen mi emeceksin :D

Ben okuluma gidiyorum.Derslerime,sınavlarıma giriyorum.
Öğrenci evlerinde batak,pes oynuyorum.
Geziyorum,tozuyorum eğleniyorum.

'' vakit buldukça '' da youtube ile ilgileniyorum.Ama sen Günde 7 gün 15 16 saat ilgileniyosun ve benim kadar kazanamıyosun,bu yüzden bu tavrın ;)

Suç sende değil annelerde törpülüyorlar oğullarını sonra kadınsılaşan çocuklar hep sağa sola saldırma peşinde sıkıntı doğada o yüzden seni de anlamıyorum ahahah ezikleri anlamam ben :D Sana bol bol malzeme vereyim de daha çok enerjini emeyim gerçi bilmiyorum keyfime göre :D

Muhabbeti başlatan arkadaşımıza ilk önce teşekkür ediyorum,
Kardeşim sadece senin başına gelen birşey değil bu yaşadıkların, kaygıların, bence forumdaki herkesin dili oldun, yazan çizen ellerine sağlık seninde diğer kıymetli yorumları atan arkadaşlarında sana tek bir sözüm var o da;

Pişman ol ama asla pişman ölme...

Yalnız olmadığımı anladım sohbet çok güzel oldu hocam duygularımı samimi bir ortamda paylaştım çünkü beni anlayabilecek çok kişi var burada

dostum ınan bana ne Fox 21 th Century kaldı ne sonny columbıa kaldı ne C.Nolan kaldı ne aksoy fılmcılık kaldı ne özen fılm kaldı neay yapım kaldı ne valı kaldı valıye bıle gıttım ne beledıye kaldı ne yeteneksız sızın turkıye kaldı.... valıye beledıyeye bizzat gıttım turkıyede fılmcılere kılere maıller attım.abd dekılere maııler attım cevap geldı dısardan lutfen gondermeyın kabul etmıyoruz dedıler.... bende yazdım (illa illuminatiye kayıt olmak gerekıyorsa forumu gönderin doldurup imzalayım yazdım :D :D) twiiterden cem yılmaza bıle yazdım ama ıı ıhhh.... olmadı....:confused:

bu azimle holywood u satın alırsın sen ;)

Günde 3.000 $ kazanan küçük kardeş mi olur?

Geçen esed'lere gittim,bi fotoğraf çektim arkadaşlar ;

para-uzerinde-yatan-bebek.jpg

Sonunda pişman olurum dediğin şeylerden sakın korkma.
Korkularının üstüne git, yapamam dediğin şeyleri yap. Hayat güzel yapan şey de budur.
İnsanlar birşey yaparken, her zaman işin sonunda ki olumsuz olayları düşünerek, kendi önüne engel koyarlar.
Boşuna dememişler sonunu düşünen kahraman olamaz diye :)
Ön yargılarını kır ve nasıl mutlu hissedeceksen öyle yaşa.
Bu yazdığım kısma kadar olan şeyleri bizzat ben yaşadım ve şuan gerçekten mutlu değilim ama bundan sonra ben nasıl mutlu olacaksam, kararlarımı da o yönde vereceğim. hiç kimsenin de tepkisi beni ilgilendirmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri