- Web sitesi
- hasanhuseyincakir.com.tr
vize ve finaller olmasa ben de aynı durumdayım D:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adam sağlam gaz veriyor![]()
Evet, gelecek kaygım hep var, içgüdüsel hareket ediyorum ve bu kararsız izlenimi veriyor, mesleğimi yapmak istemiyorum evet youtube u çok seviyorum ancak kendimi kurtaracak düzeyde değilim hala youtube da. Çabalamaya devam ediyorum. İstanbul da olsam herşeyimi yola sokabilirim gibi geliyor. Mertcan evde kapalı kalmak çok zor dostum, bazen sadece yürümeyi özledim yemin ederim![]()
Gerçeklerden uzak ama çok tatlı olan hayal dünyanı sevdimHayat bir gün bize de güler dostum umut kesmek yok hayallerin peşinden koşmaya devam.
Alex De Souza: Gerçeğe dönüştürdüğüm herşeyi önceden hayal etmiştim demişti bir röportajında.
Evde kalmak zordur da niye dışarı çıkmıyorsun kardeşimEş dost arkadaş yok mu şöyle gez dolaş kafanı dağıt. İstanbulu bende özledim, nasip olursa yaza ordayım
İstanbul gibisi yok, Afyon köhne memleket
![]()
dostum ınan bana ne Fox 21 th Century kaldı ne sonny columbıa kaldı ne C.Nolan kaldı ne aksoy fılmcılık kaldı ne özen fılm kaldı neay yapım kaldı ne valı kaldı valıye bıle gıttım ne beledıye kaldı ne yeteneksız sızın turkıye kaldı.... valıye beledıyeye bizzat gıttım turkıyede fılmcılere kılere maıller attım.abd dekılere maııler attım cevap geldı dısardan lutfen gondermeyın kabul etmıyoruz dedıler.... bende yazdım (illa illuminatiye kayıt olmak gerekıyorsa forumu gönderin doldurup imzalayım yazdım![]()
) twiiterden cem yılmaza bıle yazdım ama ıı ıhhh.... olmadı....
![]()
Adam sağlam gaz veriyor![]()
O evde durdukça kendine ait birşeyin olmayacak ve dışarıda kaçırdıklarının telafiside olmayacak. Planını,programını, araştırmanı yap inan bana kendine ait bir evde veya herhangi biryerde çektiğin sıkıntı o evde dört duvar içinde yaşayacağın keyiflerden daha tatlı gelecektir.
Biraz para biriktir dostum. Ama ne olursa olsun artık içinde bazı şeyleri bitirmişsin. Yapamazsın çok zengin olsan da orada. Ailenden dolayı değil ama sen daha farklı bir yapıdasın.
Hatalı değil veya hatalı.
Sorun bu değil.
Sorun senin kendi içindeki bir diğer Alex..
O Alex'in ölmesine izin verme. Eline kağıt kalem al. Bu sadece senin değil senin civarında olan herkesin başında olan bir durum. Herkesin hikayesi sana az çok benzeyecektir. Zaman bu şekilde çünkü. Kendini evliliğe vs de adamak istemezsin. Ama bunlar hep gelip geçici şeyler be dostum. Bunları yap fakat bu içindeki güdüleri mutlaka öldür.
En çok beni üzen dışarıda akıp geçen bensiz hayat bana en yakın hislerde fikir söyleyen sensin şuana kadarBir delilik yapacağım yine çünkü bana çok ters bir yaşam içindeyim şuan. Cesaret verici telkinler için sağolasın
Üstad net konuşayım;
İstanbul'da olsan herşeyi yoluna değil, birçok şeyi yoldan çıkarırsın; gece hayatından tut kızlardan tut, harcamalardan tut tamamen maddi zarara uğrarsın şuanki yaptığın işe youtube işine yoğunlaşamassın.Anlıyorum seni iyi bilirim 4 duvar arasında hemde para kazanmadan vakit geçirmeyi, ama sen hatırı sayılır birşeyler kazanıyorsundur, tabiki milyonlar değil kendini kurtaracak kadar değil ama sana önerim; o 2 diplomayla bir yere giripte kendini harcatma.Verdikleri maaşı cümle alem biliyor küfür eder gibi.Herkes iş beğenmiyor desin, senin de tarzın bu olsun arkadaş, beğenir beğenmessin para yetmiyor dersin kimse itiraz edemez.Sen şükür ediyormusun ediyorsundur gerisi önemli değil.Millet harcıyacak adam arıyor inan buradan düzenli gelir elde edebilsem çalışmak gibi hiç niyetim yok, kardeşim buda bir meslek, sen youtubersin Dünya bu işten para kazanıyor anormal durum yok, anormal olan tek şey evde kapalı kalmak, gelirin biraz daha azalt ve dışarıya vakit ayır derim.
Önerim kendini kurtaracak kadar gelir elde etmen, başabilirsen yatırım yapman bu parayı değerlendirmen, sende biliyorsun ki başka işte böyle paralar kazanamassın.
O halde buradan gelen para çarçur edilmemeli.
Bir tarafta arzuların var, çok iyi anlıyorum ama arzular her zaman mantıklı olmalı.
Ama ben başarırım İstanbul'da daha iyi bir hayat sürerim ve mutlu olurum diyorsan seçim senin.İster İstanbul'a git, ister başka yere , ama 3 kuruşluk adamların, 3 kuruşluk patronların yanında çalışıp da kendini ezdirme be kardeşim.Seni çok iyi anlıyorum yaşıt sayılırız, içindeki duygular da benim içimden geçen duygulara çok benzer, sen evdesin hayat akıyor gidiyor, arzuların ve bunları yapamıyorsun, bunları yapamamak insanı çılgına çeviriyor dönüyor kendine soruyorsun, dönüyor Allah'a soruyorsun ve çözüm bulamıyorsun.
Bu ve benzer duyguları iyi bilirim.
Seçim senin, senin için hayırlı kararlar alman dileğiyle.
Aynen öyle, okulu bitirince 3-5 iş görüşmesine gittim 850 TL teklif etti birisi ve itiraz ettim millet göbek atıyor başlangıç için iyi diye küfürü basıp içimden çıkıp gittim görüşmeden. Bir de bir kevaşe oturtuyorlar karşıma kendimi ona ispat etmem gerekiyormuş sie ulan sen kimsin emenike diyerek onları da sallamadım Üç kuruş maaş verecekler suyumuzu çıkaracaklar bir de gururumuzla mı oynatalım saçma sapan işler bu sektör bana göre değil işsiz olurum kendi yolumu bulurum deyip bu youtube işine başladım işte inş dediğin gibi bu işteki başarımı arttırabilirsem arzularımızın da peşinden gidebilirim diye düşünüyorum. Yemin ederim suç işlemiş de hapishanede gibiyim azıcık dışarı atmam lazım kendimi. Bu zor günler de elbet geçer geçer de yıllar da geçiyor 2014 e söverek girdim hem kızıyorum halime hem gülüyorum hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.