Hayatta kalma özgün fikri

• Kullanıcı cptasyom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

cptasyom

Kayıtlı Üye
herkese selam, ytpara üyeleri
aklıma şöyle bir özgün fikri geldi ve 1 yıl sonra gerçekleştireyim diyorum,
ingiltereye burdan çalışma vizesi vs. herşeyi ayarlayıp cebe 100 pound atıp gidiyim diyorum sadece turist ingilizcesi ile orada para kazanma, yemek yeme hiç tanıdık olmadan tam 1 sene geçirmek diyorum ama hiç kimse olmayacak Türkçe konuşma yok, kazanmadan aileden ek para almak yok... açsa açlık sokakta kalmaksa sokakta kalmak tamamen ortam şartlarını kullanmak asıl sörvayvıl :eek::eek:
avrupada yaşayan arkadaşlar fikir hakkında olurmu olmaz mı diye görüş bildirirlerse sevinirim :)
bu arada özgün bahana ingilizce öğrenmek mesele...

herkese selam, ytpara üyeleri
aklıma şöyle bir özgün fikri geldi ve 1 yıl sonra gerçekleştireyim diyorum,
ingiltereye burdan çalışma vizesi vs. herşeyi ayarlayıp cebe 100 pound atıp gidiyim diyorum sadece turist ingilizcesi ile orada para kazanma, yemek yeme hiç tanıdık olmadan tam 1 sene geçirmek diyorum ama hiç kimse olmayacak Türkçe konuşma yok, kazanmadan aileden ek para almak yok... açsa açlık sokakta kalmaksa sokakta kalmak tamamen ortam şartlarını kullanmak asıl sörvayvıl :eek::eek:
avrupada yaşayan arkadaşlar fikir hakkında olurmu olmaz mı diye görüş bildirirlerse sevinirim :)
bu arada özgün bahana ingilizce öğrenmek mesele...

bunu yapmadan önce yapacağın video gibi ufak defek videolar at abone kas sonra gerçekleştir tutar . :D

Bunu youtube dan para kazanmak için mi yapacaksınız :)

Parasız kalıp kameranı satınca özgün felan kalmaz ortada :D

yürüyerek git bence. videolar daha uzun olur video ortası reklam kasarsın:)))

Valla şöyle diyim hocam ingilizler Türkleri sevmez. Hatta ingilizce'yi düzgün telaffuz edemeyen kişileri bile sevmezler, ciddiye almazlar. Sen İngilitere'de bir yer tarifi sorarsın düzgün telaffuz edemezsin adam bilmiyorum der gider ingiliz insanı böyledir maalesef. Yerinde olsam Amerikaya giderim. Hem gezilecek çok yer var hemde Amerikan insanı İngilizce'ye önem vermez. Zaten ingilizler Amerikanlara ingilizceyi böyle hafife aldıkları için kızarlar. Bunu araştır istersen derim ama doğru güvenebilirsin ingilizce ile aşırı içli dışlıyım çok iyi bilirim her yerin insanını :)

Not : Bence deneme hocam açlıktan falan ölürsün elin gevur memleketinde :D Yani en azından doğada falan yaşamaya çalışsan yemek bulup mesela Bahama'da maldiv adalarında yada bi adada falan olsa çok iyi tutar ama bilmiyorum yani oralarda da kalmak için kaç bin para ödersin :D

Önce İstanbul sokaklarında bunun bir denemesini yap derim. :) Öyle kolaymı dışarıda yat kalk falan :D Şarapta içersin bütün gün bankların üstünde. Kıyafetlerinide iyi seç. Darma duman olması lazım. Palto giy ama pis olsun. Sakalları hiç kesme.

Onu bunu geçtimde öyle kolaymı çalışma vizesi almak. Hemde ingiltereye :) Tanıdık varsa tamamda yoksa o iş çok zor kardeşim. Ayrıca açık konuşayıp hiç mantıklı fikir değil ve izleneceğinide sanmıyorum. Yanlış anlama :D

senin dedigini ben 14 yil önce Berlinde yaptim:)Avrupada bu sorun degil kolayca yaparsin.Macera ariyorsan Somali,Etiyopya,Eritre, vb.afrika ülkelerine git.:D

Yani yabancıların da izleyeceği şekilde yapman lazım, Türkiye'den tutmaz en fazla 1000 lira kazandırır. :D

hocam yapılmaz bu iş daha doğrusu ben yapmam.Sokakta elin ********leri cirit atıyor olduki kaldın sokakta ne olacak ??? çok para kazanılcak ve seni pek zorlamıcak bir özgünlük kategorisi bulmanı öneririm.

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION]
ingilterede böyle olduğunu bilmiyordum hocam
[MENTION=10960]fth[/MENTION]
hocam İstanbulda o iş kolay inşaatta işçiliğe 40 lira alırım en kötü... vize işi kolay olur büyük ihtimalle orada akrabam var
[MENTION=21030]mm1650[/MENTION]
adamcağızlar kendilerine iş bulamıyor hocam nasıl gideyim oralarda adamlar fakirlikten kırılıyor... oldu o zaman ciğerim ve ben kalkalım.. 1000 subs böbrek 5000 subs a ciğer söktürürüm
[MENTION=19316]dizikit[/MENTION]
hocam özgün bahane...

İngilizce konuşacaksan felan olabilir ama türkçe aman diyim kazançlar berbat tr'de boşa masraf edersin.

Bir aralar buralarda bi arkadas vardı elime picagi alıp maceraya çıkayım dedi gidiş o gidiş ses seda yok belki de buralardadir bilmiyorum macera arıyorsan cebine parani koy öyle git,ne işin var ingilterede abd en iyisi hiç olmazsa sahil kasabasında plajda falan yatarsin sıcak sicak balık falan tutarsin vs vs.

Sedar Kılıç'ın "Doğadaki İnsan" kalitesinde yapabilirsen olabilir. Ancak yurtiçinde çalış önce, yoksa yalan olabilirsin. 1-2 hafta olabilir ama 1 yıl kolay değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri