Haydaaa Para Kazanmalar Kapandı?

• Kullanıcı MehmetYazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

MehmetYazar

Kayıtlı Üye
Beyler bir anda tüm kanalların para kazanması kapandı. Telif falan yok. Uyarı da yok. Sizde de varmı öyle bir durum? Ne oluyor, neden oluyor?

Gitti mi şimdi bunlar :( Uyarı falan ünlem dolar işareti hiçbirşey yok.

kanallarda kaçar video vardı?
adsenseye bağlı kapalı kanalın kalmış olabilir,maillerini kontrol et

Beyler bir anda tüm kanalların para kazanması kapandı. Telif falan yok. Uyarı da yok. Sizde de varmı öyle bir durum? Ne oluyor, neden oluyor?

Gitti mi şimdi bunlar :( Uyarı falan ünlem dolar işareti hiçbirşey yok.

herhangi bi kanalına daha önceden dünya genelinde engellendi video yüklediysen veya sonradan uyarı verdiyse 1 defa değil tabi belli bi süreden sonra o kanalın para kazanması kapanabiliyor silsende fayda etmiyor bu arada

Ya bir alt kanalım kapanmıştı geçen ay. Onun haricinde bir kanalımda da 8-10 video vardı sadece 1 telif uyarısı gelmişti. 2. telif gelmemişti.

MAİLLERDE birşey yok. :( Mail falan yok. Bu kapanan kanallar gitti mi şimdi? Geri gelmeyecek mi?

mail vardır.bir kanal sorunludur.
o yüzden para kazanmalar kapatılmıştır...
sorunlu kanalı sil ve forumda 8 ocak google+ yöntemini oku.

O telif alan kanalından dolayı kapanmıştır büyük ihtimalle. Maillerde yazması lazım iyice kontrol ettin mi? Hangi kanal yazıyorsa mailde o kanalı google hesabı ile birlikte sil sonra google+ vb yöntemlerle açmaya çalışırsın eldekileri.

Ya bir alt kanalım kapanmıştı geçen ay. Onun haricinde bir kanalımda da 8-10 video vardı sadece 1 telif uyarısı gelmişti. 2. telif gelmemişti.

MAİLLERDE birşey yok. :( Mail falan yok. Bu kapanan kanallar gitti mi şimdi? Geri gelmeyecek mi?

Şimdi dediklerinize göz atacağım da, bu gece ben Adsense maili değiştirdim. Onunla alakalı bir durum olabilir mi? Alakası var mıdır acaba...

Bir de ünlem alan videolar vardı hemen siliyordum ama onlarla ilgisi de olabilir mi

ünlemlerden gitmiştir.dün bende de temiz kanala aynısını yaptı
mail değiştirmekle alakası yok

Peki usta ne yapacağım şimdi ben? Mail falan yok, bilgi vermemişler. Kanalları kurtarmanın yolu var mı? Ya bir kanalım vardı ordan zaten gelir oluyordu. Onda hiç ünlem falan olmamıştı. Nasıl kurtarabiliriz. varmı yolu :(

---------- Mesaj saat 11:39:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:36:10 civarında gönderildi. ----------

BU KONU BENİM İLACIM MI USTA BİR BAKABİLİR MİSİN? http://www.ytpara.com/youtube-ve-be...-kapaninca-alt-kanallari-kurtarma-islemi.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri