herkese hayırlı cumalar ve hayırlı yıllar olsun ınsallah,
2016 tum youtuberler ıcın harika bır yıl olur ınsallah,umarım spamın onunu acarlar
2016da yazmısım ustekı mesajı 2017 aynı dılekler bakalım sonuc ne olucak
2017 tum youtuberler ıcın harika bır yıl olur ınsallah,umarım spamın onunu acarlar
2018 den herkese merhabalar allah hepımıze uzun omurler saglıklı gunler versın inşallah
2019 inşallah daha güzel geçer,sağlıklı sevdiklerimizle uzun ömürlü ve paralı bir yıl olur inşallah
2020 ne yılmış arkadaş zor geçiyor,
ve 2021e geldik virüs falan bıktık arkadaş
2022 bitirdik
2023'teyiz hatta 8. ayda youtube işlerini şimdilik bırakktık,ticarete atıldık,
hamdolsun inşallah hersey güzel olur
2024 bitti
geldik 2025 e inşallah herşey iyi olur
https://www.youtube.com/watch?v=Bp-DFYaGaCc
https://www.youtube.com/watch?v=LHDWymE_7vM
insallah mubarek aksam hersey yolunda gıder allahın ıznıyle
Bir gün Hızır Aleyhisselâm hamamda yıkanan bir ihtiyarın yanına yaklaşmış. İhtiyar kendi kendine yıkanmaktaymış. Hızır Aleyhisselâm demiş ki: "Ey ihtiyar ! Gençliğinde yaşlılara yardım etseydin şimdi şu gençler de sana yardım ederlerdi."
İhtiyar adam şöyle cevap vermiş; "Ben gençliğimde yaşlılara yardım ederdim ama zamane gençliği şimdilerde yardım etmez olmuş."
Hızır Aleyhisselâm bir taraftan ihtiyar adamın sırtını keselerken bir taraftan da konuşmaya devam etmiş; "Demek ki yaptığın yardımları içinden gelerek yapmamışsın, Allah'ın sevgisini kazanamamışsın, yoksa ettiğin o hayrı neden görmeyeceksin ki ?"
İhtiyar adam şöyle demiş; "Eğer yaptığımı Allah için yapmasaydım, Oânun sevgisini kazanmasaydım, Allah bugün benim sırtımı Hızırâa keseletir miydi ?"
Hızır Aleyhisselâm duydukları karşısında çok şaşırmış. Allahâım demiş, bana verdiğin seni sevenlerin listesinde bu ihtiyarın adı yok, bu nasıl olur?
Allah Celle Celâlühü şöyle demiş; âEy Hızır ! Biz, bizi sevenlerin listesini sana verdik ancak bizim sevdiklerimizin listesi bizim yanımızdadır.â
Dualarınızda yer alabilmek ümidiyle Hayırlı Cumalar.
arkadaslar cumamız mubarek olsun,allah once saglık huzur ve kımseye muhtac olmamak adına para versin.AMİN
ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun tüm günahlarını ve günahlarımızı bağışlasın inşallah,Amin
Yeteneck nickli arkadasımızın mekanını cennet olsun okuyandan allah razı olsun
Fatiha Suresi Okunuşu
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillâhi rabbil'alemin
Errahmânir'rahim
Mâliki yevmiddin
İyyâke na'budu Ve iyyâke neste'în
İhdinessirâtal mustakîm
Sirâtallezine en'amte aleyhim
Ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn
AMİN
Sehitlerimize allah rahmet eylesın
2016 tum youtuberler ıcın harika bır yıl olur ınsallah,umarım spamın onunu acarlar
2016da yazmısım ustekı mesajı 2017 aynı dılekler bakalım sonuc ne olucak
2017 tum youtuberler ıcın harika bır yıl olur ınsallah,umarım spamın onunu acarlar
2018 den herkese merhabalar allah hepımıze uzun omurler saglıklı gunler versın inşallah
2019 inşallah daha güzel geçer,sağlıklı sevdiklerimizle uzun ömürlü ve paralı bir yıl olur inşallah
2020 ne yılmış arkadaş zor geçiyor,
ve 2021e geldik virüs falan bıktık arkadaş
2022 bitirdik
2023'teyiz hatta 8. ayda youtube işlerini şimdilik bırakktık,ticarete atıldık,
hamdolsun inşallah hersey güzel olur
2024 bitti
geldik 2025 e inşallah herşey iyi olur
https://www.youtube.com/watch?v=Bp-DFYaGaCc
https://www.youtube.com/watch?v=LHDWymE_7vM
insallah mubarek aksam hersey yolunda gıder allahın ıznıyle
Bir gün Hızır Aleyhisselâm hamamda yıkanan bir ihtiyarın yanına yaklaşmış. İhtiyar kendi kendine yıkanmaktaymış. Hızır Aleyhisselâm demiş ki: "Ey ihtiyar ! Gençliğinde yaşlılara yardım etseydin şimdi şu gençler de sana yardım ederlerdi."
İhtiyar adam şöyle cevap vermiş; "Ben gençliğimde yaşlılara yardım ederdim ama zamane gençliği şimdilerde yardım etmez olmuş."
Hızır Aleyhisselâm bir taraftan ihtiyar adamın sırtını keselerken bir taraftan da konuşmaya devam etmiş; "Demek ki yaptığın yardımları içinden gelerek yapmamışsın, Allah'ın sevgisini kazanamamışsın, yoksa ettiğin o hayrı neden görmeyeceksin ki ?"
İhtiyar adam şöyle demiş; "Eğer yaptığımı Allah için yapmasaydım, Oânun sevgisini kazanmasaydım, Allah bugün benim sırtımı Hızırâa keseletir miydi ?"
Hızır Aleyhisselâm duydukları karşısında çok şaşırmış. Allahâım demiş, bana verdiğin seni sevenlerin listesinde bu ihtiyarın adı yok, bu nasıl olur?
Allah Celle Celâlühü şöyle demiş; âEy Hızır ! Biz, bizi sevenlerin listesini sana verdik ancak bizim sevdiklerimizin listesi bizim yanımızdadır.â
Dualarınızda yer alabilmek ümidiyle Hayırlı Cumalar.
arkadaslar cumamız mubarek olsun,allah once saglık huzur ve kımseye muhtac olmamak adına para versin.AMİN
ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun tüm günahlarını ve günahlarımızı bağışlasın inşallah,Amin
Yeteneck nickli arkadasımızın mekanını cennet olsun okuyandan allah razı olsun
Fatiha Suresi Okunuşu
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillâhi rabbil'alemin
Errahmânir'rahim
Mâliki yevmiddin
İyyâke na'budu Ve iyyâke neste'în
İhdinessirâtal mustakîm
Sirâtallezine en'amte aleyhim
Ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn
AMİN
Sehitlerimize allah rahmet eylesın